Kup Srbije 2022/2023
Re: 1/2 finala Kupa: VOJVODINA - Čukarički, sreda 18.30 (A2P)
Kada bismo igrali finale, nama bi Topola legla kao budali samar. Prosla su vremena kada smo mogli mobilisati vise od par hiljada ljudi za odlazak na finale, te bismo ovde mogli biti egal sa ciganima…
POŠTO OBRAZ ???!!!
-
Zasto ne moze? Jednom je bilo finale u Surdulici, a Topola i Surdulica su kao nebo i zemlja.
Na JNA smo igrali 4 finala, a samo jednom dobili. Ako bude finale sa ciganima, zna se da ce im JNA biti domaci teren.
Topola je relativno blizu, a bice (skoro) pun stadion.
Uprava napolje!
Idealna je Topola, cak i navijacki. Niko nece imati supremaciju na tribini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Topola i jna navijacki ne mogu da se porede. Bez obzira na trenutnu apatiju ka Vojvodini od strane gomile slaninara, nekako mi taj stadion deluje mali. Nece biti raspodele karata 50-50, u smislu svako po 2250 karata. Bice dostupne sve tribine osim zapadne i u vrh glave da cemo dobiti 1000karata.
Mozda je ovo i realna nasa cifra, uzimajuci u obzir sve, ali mozda i moze da nas bude nekoliko hiljada....
Ali to tek posle Cuke, daleko smo od bilo kakvog finala.
Mozda je ovo i realna nasa cifra, uzimajuci u obzir sve, ali mozda i moze da nas bude nekoliko hiljada....
Ali to tek posle Cuke, daleko smo od bilo kakvog finala.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ајмо прво најбитније редом. Ми да данас дамо подршку на стадиону а играчи да однесу победу.
Немамо пораз на Карађорђу од ТСЦ-а чини ми се и нема потребе то да се промени данас.
Зато ајмо ми да их подржимо а финале нек се игра где год гадови одлуче.
Немамо пораз на Карађорђу од ТСЦ-а чини ми се и нема потребе то да се промени данас.
Зато ајмо ми да их подржимо а финале нек се игра где год гадови одлуче.
Evo izgleda vreme neće biti tako katastrofalno kao što je najavljivano
Jedina briga danas treba da nam je da nas se pojavi što više i da nikako ne bude ona odvratna pozorišna i gunđajuća atmosfera na tribinama. Valjda znamo šta je fudbalsko navijanje, za svoj tim, od početka do kraja. Ako budemo uspeli to napraviti verujem da ni momci na terenu neće moći drugačije nego jako i silovito, a to je neophodno za prolaz.
Čukuraši (a posebno ona narandžasto žuta gnjidica) nisu navikli na pritisak i to im treba prirediti od prvog sekunda.

Jedina briga danas treba da nam je da nas se pojavi što više i da nikako ne bude ona odvratna pozorišna i gunđajuća atmosfera na tribinama. Valjda znamo šta je fudbalsko navijanje, za svoj tim, od početka do kraja. Ako budemo uspeli to napraviti verujem da ni momci na terenu neće moći drugačije nego jako i silovito, a to je neophodno za prolaz.
Čukuraši (a posebno ona narandžasto žuta gnjidica) nisu navikli na pritisak i to im treba prirediti od prvog sekunda.
Nešto sam skeptičan po pitanju današnje posete, a ni klub nije ništa uradio da dodatno promoviše ovaj susret. Već neko vreme mi marketing deluje uspavano...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Neizlecivi
- Deep Purple
Gde će veća i bolja najava od polufinala kupa?
Pitaj to ove iz kluba, kojima je ovo u rangu domaće tekme protiv Lučana...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ma kad nismo popunili stadioncic u Topoli,a na forumu (svih 12 nas

- Deep Purple
Simić – Lazarević, Vitas, Traore, Jeličić – Topić, Zukić – Čumić, U.Nikolić, Malbašić – N.Nikolić
Simke na golu. Trenutno možda i naš najkvalitetniji sastav ako uzmemo u obzir da je Baraj povređen.
Ajmo po finale pa po kup !
Simke na golu. Trenutno možda i naš najkvalitetniji sastav ako uzmemo u obzir da je Baraj povređen.
- slanobarac
Ja video drugi sastav. Sa Đorđevićem
bez Vitasa i Simićem i Carevićem od početka??!!

Last edited by slanobarac on Wed May 17, 2023 6:25 pm, edited 1 time in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
A ja prvo video sastav sa Vukčevićem umalo se nisam izvrnuoslanobarac wrote: ↑Wed May 17, 2023 6:20 pm Ja video drugi sastav. Sa Đorđevićembez Vitasa i Simićem i Carevićem od početka??!!

Очекивао В Симића место Пипа,каква је посећеност?Deep Purple wrote: ↑Wed May 17, 2023 6:17 pm Simić – Lazarević, Vitas, Traore, Jeličić – Topić, Zukić – Čumić, U.Nikolić, Malbašić – N.Nikolić