Kup Srbije 2022/2023
Re: 1/2 finala Kupa: VOJVODINA - Čukarički, sreda 18.30 (A2P)
Utisak veceri je kada je sudija dao znak da se prekida utakmica, kakav sprint su uhvatili nasi rezervni igraci sa klupe prema svlacionici.
Mislim da takav sprint nisu imali ni jednom u toku ove sezone. Pozitivno sam iznenadjen, verujem da bi im Bolt pozavideo.
Mislim da takav sprint nisu imali ni jednom u toku ove sezone. Pozitivno sam iznenadjen, verujem da bi im Bolt pozavideo.
lepo kazem,neunistiva generacijaslanina wrote: ↑Wed May 17, 2023 9:54 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... e-da-igra/
Idemo dalje![]()

- Uvek sa tobom
Само кад су са партизаном хтели...Voja wrote: ↑Wed May 17, 2023 10:01 pmlepo kazem,neunistiva generacijaslanina wrote: ↑Wed May 17, 2023 9:54 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... e-da-igra/
Idemo dalje![]()
![]()
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Nisam hteo da komentarisem da li se nova utakmica igra od pocetka, jer nisam bio siguran.
Mislio sam da da, jer nije odigrano vise od polovine vremena, kad ono vise od 80 minuta ( sto je logicnije).
Koliko znam, ako se neka utakmica ne nastavlja i igra u novom terminu sutradan ili kasnije, ona pocinje od pocetka i da se ponistava rezultat prekinutog meca ( zbog vise sile ili objektivnih okolnosti da ne moze da se nastavi tog dana u nekom roku). Ne samo u fudbalu.
Mislio sam da da, jer nije odigrano vise od polovine vremena, kad ono vise od 80 minuta ( sto je logicnije).
Koliko znam, ako se neka utakmica ne nastavlja i igra u novom terminu sutradan ili kasnije, ona pocinje od pocetka i da se ponistava rezultat prekinutog meca ( zbog vise sile ili objektivnih okolnosti da ne moze da se nastavi tog dana u nekom roku). Ne samo u fudbalu.
Last edited by Turija on Wed May 17, 2023 10:17 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Slazem se…
Sto se nastavka tice, ja bih voleo da se nastavi od 0:2.
Batak, srecno u nastavku karijere.

POŠTO OBRAZ ???!!!
- churguzijanac
Evo teme da se zakuvaVoja wrote: ↑Wed May 17, 2023 10:01 pmlepo kazem,neunistiva generacijaslanina wrote: ↑Wed May 17, 2023 9:54 pm https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... e-da-igra/
Idemo dalje![]()
![]()

- churguzijanac
Bolje 0-2, što bi reko Živa bard, to je najopasniji rezultat 

Last edited by churguzijanac on Wed May 17, 2023 10:27 pm, edited 1 time in total.
Pokazati karakter i pokusati izdejstvovati odmah penale... za zelenim stolom naravno 

Last edited by Voja on Wed May 17, 2023 10:35 pm, edited 1 time in total.

Ako i u drugoj utakmici bude ovakva startna postava, onda:
Batak, srecno u daljoj trenerskoj karijeri
( jer nije izvukao nikakve zakljucke i pouke sa Banovog brda i Rajka Mitica).
PS
Neka se do novog meca konsultuje sa Tanjgom i Jokanovicem.
Jedini problem je sto Tanjga i Jokanovic ne znaju kakvi su ovi na klupi, ali su, barem, videli ove na terenu.
Batak, srecno u daljoj trenerskoj karijeri

( jer nije izvukao nikakve zakljucke i pouke sa Banovog brda i Rajka Mitica).
PS
Neka se do novog meca konsultuje sa Tanjgom i Jokanovicem.
Jedini problem je sto Tanjga i Jokanovic ne znaju kakvi su ovi na klupi, ali su, barem, videli ove na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- churguzijanac
To da nista ne funkcionise sa takvom postavkom.
Ako klub ne prihvati da se krene od 0:2 i 33. minuta, to će biti sramota epskih razmera.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac