Разумем да ми посматрачи нисмо упућени у правила али како то да је он шокиран и није упознат са истимИГРА СЕ НОВИ МЕЧ - Матијашевић: Скандал и преседан
Киша прекинула меч Војводине и Чукаричког при резултату 0:2
У Чукаричком су мало је рећи изненађени одлуком да се у Новом Саду игра нова утакмица, односно да им је такорећи „поништено“ вођство од 2:0. За разлику од првенствене утакмице са Партизаном, сада ће у Купу због временских непогода морати да играју нову утакмицу, односно од првог минута против Војводине.
Реакција из Чукаричког је очекивана. Огласио се и Владимир Матијашевић:
- Скандал, не знам шта друго да кажем. Како могу да важе једна правила за првенство, а друга за Куп. Ако се стварно донесе таква одлика то је преседан. Ми смо против Партизана играли од 20, минута, а сад морамо од првог. Тај који је писао пропозиције мора у затвор. Не знам заиста да негде у свету постоје посебна правила за првенство, а друга да важе за Куп – каже Владимир Матијашевић, спортски директор Чукаричког.
Инсистирали су у Чукаричком да све буде исто као против Партизана, што је и логично, међутим Новосађанима је обзиром да су губили одговарао овакав сценарио, што нема везе са фер-плејом.
- Скандал, понављам. Нисам са играчима тренутно, морам да проверим у каквом су стању, мислим да су се прахладили сви на оној киши. Можда су се разболели, питаћу доктора, видећу како ће им бити сутра – објаснио је Матијашевић.
Kup Srbije 2022/2023
Re: 1/2 finala Kupa: VOJVODINA - Čukarički, sreda 18.30 (A2P)
https://www.zurnal.rs/scc/clanak/154319 ... i-presedan
Iskreno,nisam uopste nista citao oko novog meca niti me zanima. Ono sto bih voleo je da se igra 90 minuta (bez obzira na pocetni rez.),jer gde gledati utakmicu 60 minuta,meni to besmisleno.Al to je opet moja zelja jer volim fucu. E sad,pravila su tu da se postuju,iako ne znam ni kakva su. Jer ovo sto pisete ovde uvek uzimam kaoo nezvanicno. Ukoliko je zaista pravilo da se igra novi mec,onda tu nema nikakvih dilema.Kada su se toga pridrzavali jedna Zvezda i jedan Milan,sto ne bi i ovi nasi gosti...Cane wrote: ↑Wed May 17, 2023 11:27 pm Na stranu to što.su bili bolji do početka onog potopa i što je po do tada prikazanom verovatno i da bi nas dobili, nema ovde šta mi da sad postavljamo sami sebi moralne dileme bez ikakve potrebe. Ako u tom pravilniku piše da se nastavlja od momenta prekida i s tim rezultatom, onda je naše da igramo tako i tačka. S druge strane, ako je propisano da se igra nova onda i mi i oni moramo to poštovati, bilo nam pravo ili krivo. Ne vidim čemu sad bilo kakvo iščuđavanje, pogotovo ne s naše strane i ovde na forumu. Pa nismo mi niti doneli taj propis, niti smo u poziciji da nešto presuđujemo. Ostaje nam da poštujemo ono što postoji i što niko nije usvojio po prekidu utakmice pa da kažemo da nije legalno niti pošteno.
p.s.sad nesto skontah,onaj deran sto ostao sam na istoku,da to nisu bili i svi navijaci Cuke,pa nisu smeli preci na zapadnu tribinu?

Ovo je veoma smesna izjava... posebno zadnja recenica. Po njegovom mi smo svako drugo kolo u prvenstvu trebali izvoditi penale posle onih silnih neresenih meceva,jer ako su u svetu svuda ista pravila za prvenstvo i kup...CRD FCV wrote: ↑Wed May 17, 2023 11:32 pm
Реакција из Чукаричког је очекивана. Огласио се и Владимир Матијашевић:
- Скандал, не знам шта друго да кажем. Како могу да важе једна правила за првенство, а друга за Куп. Ако се стварно донесе таква одлика то је преседан. Ми смо против Партизана играли од 20, минута, а сад морамо од првог. Тај који је писао пропозиције мора у затвор. Не знам заиста да негде у свету постоје посебна правила за првенство, а друга да важе за Куп – каже Владимир Матијашевић, спортски директор Чукаричког.

Matijašević je bezobrazni licemer, zna on vrlo dobro šta gde piše ali se sad pravi eto tobože silno začuđen. Eto neka bude konstruktivan i predloži u savezu da se to što pre promeni i niko se neće buniti u sledećoj sličnoj situaciji. Svakako njegov klub neuporedivo bolje stoji u savezu od nas, pa će mu predlog lako proći. Do tada neka se ne pravi lud, nije on baš neka moralna gromada da bi delio lekcije i lio ove krokodilske suze.
- Deep Purple
Ako uzmemo u obzir sve okolnosti i da je utakmica prekinuta zbog kiše i grada.
Ako krenemo novi meč mislim da bi bilo pošteno da postignemo jedan autogol i da počnemo sa rezultatom 0:1 jer je drugi gol postignut u okolnostima koje su njima bile olakšavajuće u takvim vremenskim okolnostima (brane se, mi napadamo) a i gol je pao u toku takvih vremenskim uslova zbog koje je došlo do prekida. A prvi gol je pao pre kiše. Mislim da je ovo najpoštenije.
Ako krenemo novi meč mislim da bi bilo pošteno da postignemo jedan autogol i da počnemo sa rezultatom 0:1 jer je drugi gol postignut u okolnostima koje su njima bile olakšavajuće u takvim vremenskim okolnostima (brane se, mi napadamo) a i gol je pao u toku takvih vremenskim uslova zbog koje je došlo do prekida. A prvi gol je pao pre kiše. Mislim da je ovo najpoštenije.
Last edited by Deep Purple on Wed May 17, 2023 11:45 pm, edited 1 time in total.
-
Ovo je savršeno za forum, onako kako najviše volemo, taman će opet biti likova koji zbog ovoga ne priznaju osvojeni kup
Ne zezajte se ljudi, izgubićemo i sutra. 0:0 ili 0:2. Nećemo sad odjednom za deset sati postati Man City. Nećemo postati ni TSC kamoli nešto više.

Ne zezajte se ljudi, izgubićemo i sutra. 0:0 ili 0:2. Nećemo sad odjednom za deset sati postati Man City. Nećemo postati ni TSC kamoli nešto više.
To kad bi Zvezda SVE svoje meceve pocinjala sa autogolom i igracem manje,onda bi i mi mogli ovajDeep Purple wrote: ↑Wed May 17, 2023 11:44 pm Ako krenemo novi meč mislim da bi bilo pošteno da postignemo jedan autogol i da počnemo sa rezultatom 0:1 jer je drugi gol postignut u okolnostima koje su njima bile olakšavajuće u takvim vremenskim okolnostima (brane se, mi napadamo) a i gol je pao u toku takvih vremenskim uslova zbog koje je došlo do prekida. A prvi gol je pao pre kiše. Mislim da je ovo najpoštenije.

Jel i treneri sutra ponovo moraju da smisljaju izjave?Deep Purple wrote: ↑Wed May 17, 2023 6:28 pm Izjava Bataka pred početak meča: “Spremni smo i hoćemo u finale kupa !”
Jel ispunjava izjava kriterijume @Voja ?![]()

Sve razumem, ali onaj dodatak da ce se igraci prehladiti zbog kise na 18 stepeni (a dok igraju na minusu, onda se ne prehlade), je za Ginisa!
Kup je nas!
Ma kakvi autogolovi i gluposti, šta bi mi trebali sad da glumimo, nekakve nazarećane a ne fudbalere. Znači po nekim iščašenim kriterijumima jedan Maradona je onda bio sramota ne epskih nego nadepskih razmera jer nije priznao da je postigao gol rukom i zatražio da ga odmah ponište. Kako li je jadan živeo s tom sramotom.
Uostalom, očekujem da će nas ovi dobiti s koje god pozicije da se počne, a ako se to desi treba im čestitati i priznati da su bolji ma koliko su mi kao i ogromnom broju ljudi odvratni kao klub i ono što predstavljaju.
Uostalom, očekujem da će nas ovi dobiti s koje god pozicije da se počne, a ako se to desi treba im čestitati i priznati da su bolji ma koliko su mi kao i ogromnom broju ljudi odvratni kao klub i ono što predstavljaju.
Мислим да би било фер да ви као клуб стар преко 100г на почетку дате 2 ауто гола и покажете шта је фер плеј ,
Мислите о томе (П.С. ја сам неутрални навијач Напредка)
Vиди победили или изгубили памтиће се можда пар година а ураде ли ово то ће поколења памтити, а уз то опет добијате 32 минута више да достигнете 0 2 него да је утакмица настављена
Bas ovo sto je momak napisao u komentarima…

Edit: Da, Maradona je super prosao u zivotu.
Last edited by Milan on Thu May 18, 2023 12:05 am, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ja ne verujem šta čitam. Da mi damo sami sebi 2 gola ako smo šmekeri i gospodski klub, da se Matijašević ne buni i na kmeči. Do juče nam je Čukarički bio Trgovački, sad je za nas Mančester siti. Do juče nepravda prema nama, sad mi treba da glumimo neki fer plej.
Ko uopšte spominje da mi možemo da prihvatimo da nastavimo meč, gde je prekinut. Jednostavno, pravila su takva i mora da se igra nova utakmica. Druga priča je što debili u FSS nisu prilagodili pravila u Kupu pravilima u Superligi.
Nisam nešto primetio da smo puno žalili Čuku što nisu dobili službeno onaj meč, jer je prekinut zbog grobara.
Koliko god da smo loši, jadni, bezidejni, sa svim manama, bez bekova i sve ostalo što ste nabrojali, ako prođemo sutra neću imati trunke gorčine, jer sa govnima samo tako i treba.
Možda nas useru dva meča i okrene nam se sezona i decenija naglavačke, u pozitivnom smislu. A možda, što kaže Voja, useremo opet, po starom dobrom običaju.
Da igramo protiv neke "gospodskije" ekipe, pa da budemo gospodski klub, ali protiv ovih neka hvala... Držimo se pravila, nismo im mi ništa oteli.
Ko uopšte spominje da mi možemo da prihvatimo da nastavimo meč, gde je prekinut. Jednostavno, pravila su takva i mora da se igra nova utakmica. Druga priča je što debili u FSS nisu prilagodili pravila u Kupu pravilima u Superligi.
Nisam nešto primetio da smo puno žalili Čuku što nisu dobili službeno onaj meč, jer je prekinut zbog grobara.
Koliko god da smo loši, jadni, bezidejni, sa svim manama, bez bekova i sve ostalo što ste nabrojali, ako prođemo sutra neću imati trunke gorčine, jer sa govnima samo tako i treba.
Možda nas useru dva meča i okrene nam se sezona i decenija naglavačke, u pozitivnom smislu. A možda, što kaže Voja, useremo opet, po starom dobrom običaju.
Da igramo protiv neke "gospodskije" ekipe, pa da budemo gospodski klub, ali protiv ovih neka hvala... Držimo se pravila, nismo im mi ništa oteli.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Ja sam vise za to da ih pobedimo 3:0,al da sva 3 damo pre 60.minutaMilan wrote: ↑Thu May 18, 2023 12:04 amМислим да би било фер да ви као клуб стар преко 100г на почетку дате 2 ауто гола и покажете шта је фер плеј ,
Мислите о томе (П.С. ја сам неутрални навијач Напредка)
Vиди победили или изгубили памтиће се можда пар година а ураде ли ово то ће поколења памтити, а уз то опет добијате 32 минута више да достигнете 0 2 него да је утакмица настављена
Bas ovo sto je momak napisao u komentarima…![]()

Ne shvatam, nas klub da prihvati da se krse pravila, i to na nasu stetu?
Glupost. Da li biste to hteli da su blizanci sa druge strane umesto Cuke?
Iskreno, utakmica je morala biti prekinuta mnogo pre drugog Cukinog gola. Lopta nije odskakala, nije mogla da se kotrlja, nije bilo uslova za igru. Samim tim rezultat od 2:0 nije regularan, sto to da prihvatamo?
Druga stvar je to sto bismo mi verovatno pukli i da nije bilo kise, i sto cemo verovatno puci i kad se ponovi utakmica. Ali tu je Batakova odgovornost, pre svega. Ja tragicniji pristup mecu nisam video cak ni kod Rastavca, a svi tvrde kako je utakmica sezone.
Bogami da sam navijač Čukaričkog po*izdeo bih zbog ovoga. Naročito ako bi Vojvodina prošla dalje.
Al nekako je logicno da kisa obrise sve sto se "nacrta" na terenu

Znaci lagani smo, ne postoje navijaci Cukarickog

Pomislim da bi bilo fer krenuti od 0:2, ali se setim Pankova, setim se koliko su utakmica srecno dobili ove sezone golovima u zadnjim minutima i koliko im sudije pomazu. Prodjite ih sutra kako znate i umete!
Само храбро до нове победе, але...