Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Rabba wrote: Tue May 23, 2023 12:51 pm Sva ta imena su već reciklirana po ko zna koji put.

Što se potencijalnog dolaska Crnomarkovića tiče i situacije sa centarhalfovima, Traorea vratiti na zadnjeg veznog, što mu je prirodna pozicija, ako neko treba da ide, može Vitas, điđani nam ne trebaju, nešto se ne sećam da se svađao na JNA sa navijačima. Ako su tačna prijateljova imena i ganja se i taj Ivezić, čeka nas turbulentno leto na centarhalfu. Nešto mi smrdi da je od svih Jeličić tu na odlasku. Nadam se da grešim.
Trazimo zadnjeg veznog koji je stabilan i zna sa loptom, a predlazemo Traorea na to mesto. Traore i lopta nisu drugari. Jako losu tehniku ima za to mesto.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Krle

Post by Krle »

Ja bih prvo doveo trenera, pa onda on da kaže šta mu treba, a sportski direktor da ponudi alternative i da se to rešava.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
slanobarac

Post by slanobarac »

Krle wrote: Tue May 23, 2023 2:10 pm Ja bih prvo doveo trenera, pa onda on da kaže šta mu treba, a sportski direktor da ponudi alternative i da se to rešava.
Kao kad je Lalatović dovukao šleper drva?
Ili možda Đorđević?
Ako je već tako onda dovesti nekog Nemca, Danca ili Holanđana.
Naravno ovo sve pod uslovom da privatizacija EPSa protekne kako nam se nada predsednik kluba.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Од штопера Витаса отерати, Јеличића продати ако неко хоће да купи, Траоре ми је много поузданији кад уђе са клупе, њега и Љубисављевића би оставио за клупу.

Свашта нам ново треба, ал појачања не дрва...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Marko93

Post by Marko93 »

Treba nam golman i krilo da se malo pojacamo
Milan

Post by Milan »

hvylarn wrote: Tue May 23, 2023 12:40 pm Nikolica bi sacuvao jer moze da igra 10tku ili da ulazi kao zamena kad treba da se stane i sacuva lopta jer to ume.

Što je odlično demonstrirao sa ciganima na marakani...

Nama treba trener, za početak...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Krle

Post by Krle »

@slanobarac
Mislio sam na trenera kao sportskog radnika, a ne stranačkog vojnika. A to uglavnom isključuje sve domaće "stručnjake".
slanobarac

Post by slanobarac »

Krle wrote: Tue May 23, 2023 3:47 pm @slanobarac
Mislio sam na trenera kao sportskog radnika, a ne stranačkog vojnika. A to uglavnom isključuje sve domaće "stručnjake".
Naravno, i tako sam i shvatio. Zato sam i pomenuo Nemce, Dance i Holanđane. Taj mentalitet. Da grizemo.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

Pisalo se letos o Radoji. Ima li šansi za njega?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

ssnigd wrote: Tue May 23, 2023 1:43 pm Trazimo zadnjeg veznog koji je stabilan i zna sa loptom, a predlazemo Traorea na to mesto. Traore i lopta nisu drugari. Jako losu tehniku ima za to mesto.
Ne znam koliko si obraćao pažnju na sve aspekte Traoreove tehnike, više puta sam ponavljao od njegovog dolaska, ima besprekoran prijem lopte. Ja ga vidim kao osigurača iza srednjaka/ispred odbrane i mislim da bi tu mogao još dugo da igra, jer je fizički odličan, a i skok mu je fantastičan. Dakle, na toj poziciji nam ne treba plejmejker. Dovoljno mu je dobar kratak pas.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Krle

Post by Krle »

Omiljeni su mi ovi periodi kad puštamo mašti na volju. Eto to sa Traoreom kao osiguračem, u nedostatku Radoje ili Mede. Nazad vidim da se stvara gužva, a ispred Mamadua, recimo, Čumić, Fernandez ili neki box to box veznjak u zavisnosti od protivnika, pa onda Uroš Nikolić, Baraj, a špic, recimo.... Mrđa ili Abu :mrgreen:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Спомињали смо раније да би Траоре као задњи везни био можда јако добар потез. Има добру контеолу лопте веома леп пас, скок и физикалије. Са друге стране дешава му се да се некако укопа у земљу кад покуша да отме лопту противнику и споро се вади из те ситуације, самим тим је опасно да он буде у последњем реду.
Он као задњи везни, Црнонамарковић и рецимо Љубисављевић би допринели скок игри, можда би били опаснији из прекида, погово корнера.
Топић нажалост не доприноси много игри и као за Зукића потребно је пронаћи замену.
fare

Post by fare »

Krle wrote: Tue May 23, 2023 9:46 pm Omiljeni su mi ovi periodi kad puštamo mašti na volju. Eto to sa Traoreom kao osiguračem, u nedostatku Radoje ili Mede. Nazad vidim da se stvara gužva, a ispred Mamadua, recimo, Čumić, Fernandez ili neki box to box veznjak u zavisnosti od protivnika, pa onda Uroš Nikolić, Baraj, a špic, recimo.... Mrđa ili Abu :mrgreen:
A Fiero ili onaj što ga general ne pušta :D
ssnigd

Post by ssnigd »

Rabba wrote: Tue May 23, 2023 7:30 pm
ssnigd wrote: Tue May 23, 2023 1:43 pm Trazimo zadnjeg veznog koji je stabilan i zna sa loptom, a predlazemo Traorea na to mesto. Traore i lopta nisu drugari. Jako losu tehniku ima za to mesto.
Ne znam koliko si obraćao pažnju na sve aspekte Traoreove tehnike, više puta sam ponavljao od njegovog dolaska, ima besprekoran prijem lopte. Ja ga vidim kao osigurača iza srednjaka/ispred odbrane i mislim da bi tu mogao još dugo da igra, jer je fizički odličan, a i skok mu je fantastičan. Dakle, na toj poziciji nam ne treba plejmejker. Dovoljno mu je dobar kratak pas.
Slazem se da ima dobar prijem, ono sto mi se ne svidja kod njega kada ima loptu je panika. Ne deluje stabilno, samouvereno. Dugacke lopte koje deli su mu prelagane za secenje.
Gde Traore dominira je uklizavanje, vijanje protivnika. U mestu nije toliko jak, koliko sam prvenstveno mislio.
Ali, imamo prijateljske, neka ga isprobaju tamo.
Sve u svemu, tanki smo za Evropu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Duplof

Post by Duplof »

Evo, Iniesta završava svoju japansku epizodu, mogao bi doći malo i do nas, barem na sezonu... :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply