E vidis,ja sam opet stekao utisak da je komentator navijao za Cukaricki,da se radovao nasem gol kao malo dete,da prizivao pobedu Vose...Turija wrote: ↑Sun May 28, 2023 7:07 pm @Rabba, cak i ovaj komentator arene, sto navija za TSC kao za blizance, je rekao da je Malbasic fauliran i da bi gol, da su ga dali, bio ponisten.
Inace, ne znam zasto je Miletic zamenjen, zasto nisu ni uslu na teren Bukinac i Kovacev, a vidim i da je NN bio zestoko iznerviran, posle izlaska iz igre? Danas se bas zalagao vise nego obicno.
Sad ce me @Voja ponovo na tapet, kad kazem da smo imali izgledne polusanse, koje losim dodavanjem i odlukama neverovatno lako upropascujemo. Opet do gola na individualni kvalitet Cumica.
Jelicic i sudija - sta reci???
A sto se meca tice,mislim da su izmene Lazetica i Rase kada su izasli Jovanovic i NN,sve rekle,tako da nisam nesto spektakularno ni analizirao mec. A posto znas da igram fantazi za domacu ligu,tamo moze i da se tipuje na parove,pa kad tipujes dobijes za svaki par i koliko su ostali igraci fantazija procentualno igrali na koji tim. I evo da ti postavim svoje tipovanje za ovo kolo:

Kao sto vidis... veoma,veoma je tesko pogadjati nasu ligu... Jednostavno,nepredvidivo je