Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Turija wrote: Tue May 30, 2023 1:21 pm
torrente wrote: Tue May 30, 2023 11:11 am treba Pavkova vratiti i idola vecine sa foruma Ivanića...
Naravno šalim se malo ,ali bi trebalo pecnuti novinare da se malo uzburkaju...
Cuj, da se ja pitam, vratio bih obojicu i Kataija u paketu :cheers:
Jedino ne bih Pankova nikad.
Isto razmišljamo, mada bih ja doveo i Pankova. Naravno, voleo bih i Ronalda i Bufona pomenutog da vidim ovde, i svakog drugog ko bi pristao da igra u našem dresu, a da ima ime i kvalitet. Prednost ima onaj ko je potekao u našoj školi. Ako se posle ogrešio o nas, zašto mu ne dozvolili da se pokaje i pojača nas?
Šta bi to konkretno naudilo našem imidžu, ili igri?
Djisa

Post by Djisa »

Maki wrote: Thu Jun 01, 2023 10:33 am
Turija wrote: Tue May 30, 2023 1:21 pm
torrente wrote: Tue May 30, 2023 11:11 am treba Pavkova vratiti i idola vecine sa foruma Ivanića...
Naravno šalim se malo ,ali bi trebalo pecnuti novinare da se malo uzburkaju...
Cuj, da se ja pitam, vratio bih obojicu i Kataija u paketu :cheers:
Isto razmišljamo, mada bih ja doveo i Pankova. Naravno, voleo bih i Ronalda i Bufona pomenutog da vidim ovde, i svakog drugog ko bi pristao da igra u našem dresu, a da ima ime i kvalitet. Prednost ima onaj ko je potekao u našoj školi. Ako se posle ogrešio o nas, zašto mu ne dozvolili da se pokaje i pojača nas?
Šta bi to konkretno naudilo našem imidžu, ili igri?
Pankova da vratimo, ako bi taj kreten obukao nas dres, mene stadion vise ne bi video! FUUUJJJJ!!!!1 :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
Kup je nas!
VošaNS

Post by VošaNS »

Mozzart piše o Čumiću i :shit:.
Šta se dešava tu?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

VošaNS wrote: Thu Jun 01, 2023 11:31 am Mozzart piše o Čumiću i :shit:.
Šta se dešava tu?
Ništa oni ne mogu da ga priušte u svakom slučaju. A i to je samo Duljaj izneo mišljenje o igraču.

Ja se hipotetički više plašim crvenog :shit: kao što sam već i naveo jer osim kinte imaju i šta od igrača da nam ponude.
Jer ima tu igrača koji su nam interesantni (Stanić, Radulović i Motika)

Baray sudeći po ovoj objavi ostaje i sledeće sezone (ima ugovor i na sledeću sezonu) uvek je lepo kada stranac ovako lepo priča o klubu. On definitivno može više tek na kraju sezone se primetilo da se oslobodio, aklimatizovao na sredinu i krenuo da igra kako se očekuje. U uzorku manjih minuta koje je igrao u drugom delu dosta je popravio utisak i šteta za povredu protiv :shit: jer bi značio ekipi u kupu.
srkins

Post by srkins »

DA li se zna cije je na kraju Addo igrac? zvezdin Spatakov nekog fonda? Mislim da je decko definitivno zanimljiv igrac doneo bi nam cvrstinu u vezi ali misterija je ciji je igrac ?
Duplof

Post by Duplof »

Turija wrote: Tue May 30, 2023 1:21 pm Cuj, da se ja pitam, vratio bih obojicu i Kataija u paketu :cheers:
Evo, Katai izgleda napušta cigane :mrgreen: :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Duplof wrote: Thu Jun 01, 2023 1:02 pm
Turija wrote: Tue May 30, 2023 1:21 pm Cuj, da se ja pitam, vratio bih obojicu i Kataija u paketu :cheers:
Bahar ili će da napravi ozbiljno pozitivne korenite promene ili će ovo biti sezona raspada nema sredine. Borjan je isto pred odlaskom.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Duplof wrote: Thu Jun 01, 2023 1:02 pm
А и Борјан :deal: :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Imam utisak da Baraju učinak zavisi isključivo od njegove sposobnosti da sebe motiviše. Pažljivo sam ga pratio tokom cele sezone i mislim da ima vrhunsku tehniku i odličan pas/šut, ali da se ne trudi dovoljno i ne daje celog sebe. Kada bi u glavi prelomio kao što je to uradio Zukić (kojem fali nešto znanja, ali je borbenost i htenje drastično popravio), mislim da bismo dobili ozbiljnog igrača za naše uslove.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Milan wrote: Thu Jun 01, 2023 3:58 pm Imam utisak da Baraju učinak zavisi isključivo od njegove sposobnosti da sebe motiviše. Pažljivo sam ga pratio tokom cele sezone i mislim da ima vrhunsku tehniku i odličan pas/šut, ali da se ne trudi dovoljno i ne daje celog sebe. Kada bi u glavi prelomio kao što je to uradio Zukić (kojem fali nešto znanja, ali je borbenost i htenje drastično popravio), mislim da bismo dobili ozbiljnog igrača za naše uslove.
I meni se cini da je bio nedostatak motiva kod Baraja, da mu se cinilo da je to korak nazad u njegovoj karijeri, a verovatno i jezicka barijera i nova sredina? Ocekujem mnogo veci njegov doprinos naredne sezone.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Forza Voša

Post by Forza Voša »

N13 wrote: Thu May 25, 2023 12:31 pm Ne znam da li neko prati ovo EP za kadete, ali mali Matija Popovic rastura... bice vrhunski igrac.

Ne znam da li ima vec potpisan profesionalni ugovor sa Partizanom, ali ako nema, treba iskoristiti to, dovesti ga, pa makar ponuditi seniorsku platu decku. Dugorocno ce se isplatiti.
Bio je on u Vosi. Pustio ga direktor omladinske skole ne tako davno.
„Hasta la Victoria Siempre!“
fare

Post by fare »

Ako puste Čumketa u bilo kojeg blizanca treba im se najebati milosne majke stvarno ih treba rasterati govnjivim motkama :evil:
Koral

Post by Koral »

Rabba wrote: Mon May 29, 2023 7:51 am
Koral wrote: Mon May 29, 2023 1:03 am ... Dva puta najbolji strelac Alzirske lige...
Ovo bar nije teško proveriti... Nemoj tako, prijatelju. Ne odlučuje se ovde da li će neko doći ili ne pa da moraš da nas ubediš.
Ja sam napisao greskom strelac, mislio sam u timu lige. Pratio sam i pisem tako o igracima koji mi zapadnu za oko. Tako je bilo i za neke druge igrace i doveli su ih, necu da imenujem..

Sada tebe da pitam kakva je ovo prozivka, zasto bi ja ikoga ubedjivao? Sta mi znaci tvoje odobravanje? Zasto terate ljude sa foruma ?
Pisem samo zbog kluba koji volim.. Ako nisi ti veci navijac ili su tvoji postovi znacajniji pa mi skreces paznju da ne ubedjujem nikoga?!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Koral wrote: Fri Jun 02, 2023 1:48 am Sada tebe da pitam kakva je ovo prozivka, zasto bi ja ikoga ubedjivao? Sta mi znaci tvoje odobravanje? Zasto terate ljude sa foruma ?
Prozivka je bila ekstremno umerena, baš iz razloga što si stari član, a odnosila se na tvoj lapsus. Zašto bi ubeđivao? Nemam pojma, svašta ljudima padne na pamet. To i jeste moj prethodni odgovor tebi. A ovo za teranje sa foruma je vrlo maliciozno i skladu sa retorikom koju svakodnevno slušamo. Ne znam da li si skontao, moj nik nije obojen u crveno, dakle na ovom forumu sam učesnik kao i ti, oduvek i bio. Tome i služi forum, barem u mom univerzumu, da pričamo i komentarišemo o klubu. I sam si svestan da je ovde plasirano na stotine igrača i da je o svakom bilo polemike.
Koral wrote: Fri Jun 02, 2023 1:48 am Pisem samo zbog kluba koji volim.. Ako nisi ti veci navijac ili su tvoji postovi znacajniji pa mi skreces paznju da ne ubedjujem nikoga?!
Kad plasiraš neistinu, naravno da ću da se upalim. Tebi ne smeta kad ti neko plasira nešto što nije tačno o nečemu što voliš? A o merenju ko je veći navijač je besmisleno govoriti. Šta, skupiće nas se ova šaka jada što je preostala, pa ćemo da se deremo jedni na druge ko deda iz Mućki? "During the war..."

Ovde svi volimo Vojvodinu i deluje da je ovo ostalo jedino mesto gde pokušavamo nekako da zaštitimo ono što je od nje preostalo(na vrlo bazičan i trivijalan način). Tako da, batali Kalimero priču i nastavi da učestvuješ.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rea/452956

I jedan i drugi su super igrači za naše uslove kroz ono što sam video pogotovo Traore. On nije igrao jer mu nisu plaćali plate.
Post Reply