Koral wrote: ↑Fri Jun 02, 2023 1:48 am
Sada tebe da pitam kakva je ovo prozivka, zasto bi ja ikoga ubedjivao? Sta mi znaci tvoje odobravanje? Zasto terate ljude sa foruma ?
Prozivka je bila ekstremno umerena, baš iz razloga što si stari član, a odnosila se na tvoj lapsus. Zašto bi ubeđivao? Nemam pojma, svašta ljudima padne na pamet. To i jeste moj prethodni odgovor tebi. A ovo za teranje sa foruma je vrlo maliciozno i skladu sa retorikom koju svakodnevno slušamo. Ne znam da li si skontao, moj nik nije obojen u crveno, dakle na ovom forumu sam učesnik kao i ti, oduvek i bio. Tome i služi forum, barem u mom univerzumu, da pričamo i komentarišemo o klubu. I sam si svestan da je ovde plasirano na stotine igrača i da je o svakom bilo polemike.
Koral wrote: ↑Fri Jun 02, 2023 1:48 am
Pisem samo zbog kluba koji volim.. Ako nisi ti veci navijac ili su tvoji postovi znacajniji pa mi skreces paznju da ne ubedjujem nikoga?!
Kad plasiraš neistinu, naravno da ću da se upalim. Tebi ne smeta kad ti neko plasira nešto što nije tačno o nečemu što voliš? A o merenju ko je veći navijač je besmisleno govoriti. Šta, skupiće nas se ova šaka jada što je preostala, pa ćemo da se deremo jedni na druge ko deda iz Mućki? "During the war..."
Ovde svi volimo Vojvodinu i deluje da je ovo ostalo jedino mesto gde pokušavamo nekako da zaštitimo ono što je od nje preostalo(na vrlo bazičan i trivijalan način). Tako da, batali Kalimero priču i nastavi da učestvuješ.