Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
srkins

Re: Transferi

Post by srkins »

https://www.maxbetsport.rs/otkrivamo-zv ... cu-442029/
Ako nasi prihvate ovo razmenu treba ih kolektivno oterati iz kluba. Ne sme biti prodaje Cumica u Beograd .
slanina

Post by slanina »

Ko je odredio cenu za Čumića 1,5 miliona? Koji bre Radulović,gledao sam ga juče dečko daje golove samo iz penala.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Cumic moze ici samo u inostranstvo ( kao kad je BB bio predsednik - nema pojacavanja konkurencije) i to ne sada, a ne ni po toj ceni.

Koji Radulovic ili bilo ko iz zvezde u trampu? Alo, bre, vi vodite Vojvodinu.Nije Vosa Radnik Surdulica ( ne potcenjujem Radnik, ali gde je on od Vose ).

Uzeli Mitrovica iz Radnickog, obruko se Nis u Evropi, umalo i da ispadne iz nase lige, a Mitrovic bio rezerva u zvezdi i sad im ne treba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nikakav problem treba pregovarati ali treba odmah staviti do znanja šta se traži. Znači minimum Radulović, Stolica i Stanić plus obeštećenje pa izvolite, to treba biti polazna tačka u pregovorima.

Ako oni traže za Erakovića 7-8 mil možemo i mi tri igrača i mil eur za Čumića.
Milan

Post by Milan »

Jbt, je l’ realno šta ponovi čitam?! Treba pregovarati o prodaji najboljeg igrača sa ciganima???!!! Za koga ti navijaš, ali stvarno?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Mon Jun 05, 2023 12:58 pm Nikakav problem treba pregovarati ali treba odmah staviti do znanja šta se traži. Znači minimum Radulović, Stolica i Stanić plus obeštećenje pa izvolite, to treba biti polazna tačka u pregovorima.

Ako oni traže za Erakovića 7-8 mil možemo i mi tri igrača i mil eur za Čumića.
Cekaj, njima ti igraci ne trebaju, a nama Cumic treba. Velika je to razlika. Mi ne mozemo nadoknaditi Cumicev odlazak.

LK pocinje za malo jace od mesec dana. Da nije bili Cumica, ne bi ni igrali LK, sve da su bili tu sva trojica navedena, mada ne znam ni ko je taj Stolica.
Last edited by Turija on Mon Jun 05, 2023 1:07 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Mon Jun 05, 2023 1:02 pm Jbt, je l’ realno šta ponovi čitam?! Treba pregovarati o prodaji najboljeg igrača sa ciganima???!!! Za koga ti navijaš, ali stvarno?
Džabe kada ne razumeš. Kako Hrvati prodaju jedni drugima i svi traže bolje za sebe. Da li je nama bolje ostanak Čumića ili da dobijemo tri igrača visokog potencijala i obeštećenje? Mislim pitam racionalno? Ubi nas taj sindrom malog kluba. Hoćeš igrača? Izvoli ponudi nam ovo i tvoj je. Držiš do sebe i zategneš zahteve. Klub se ne razvija tako što ti ne želiš da prodaješ igračima blizancima već tako da i kad oni pokucaju na vrata ti ih odereš. Naravno da bi bila sramota da on ode za mil ipo eur i to je činjenica ali je i činjenica da kada bi dobili onu trojicu nabrojanih igrača i plus obeštećenje da bi ih odrali kao volove. Mi treba da gledamo da ih oderemo i da gledamo naš interes da se uzdignemo.

Jednostavno ako si sposoban i možeš da izboksuješ tu trojicu igrača plus obeštećenje samo lud čovek ne bi to prihvatio. Jer tu trojicu posle jedne-dve sezone možeš da prodaš za ozb oveštećenje. A Mali Radule je verovali vi meni ili ne jako ozb igrač već danas.

@Turija Motika pardon :mrgreen:
Last edited by Deep Purple on Mon Jun 05, 2023 1:09 pm, edited 2 times in total.
Duplof

Post by Duplof »

Ako već žele da prodaju Čumića neka se daju ciganima do znanja da neće ići za džabe, tražiti ooooozbiljnu cifru od transfera ili nekoliko njihovih igrača. Sve ispod toga ništa.

Da se razumemo, Čumić mora ostati u klubu ukoliko uprava zaista gleda unapred! Svaka prodaja ciganima (ili bilo kome iz naše lige) nam sugeriše da se neki "sistem" možda urušava, pa se skupljaju konačne mrvice. :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Turija

Post by Turija »

@Deep, samo mi reci ko je ,,oderao", od domacih klubova, blizance ikada?
Ima toliko dobrih igraca u Africi, Juznoj Americi, pa i Portugaliji sa kojom imamo neki kontakt.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Mon Jun 05, 2023 1:09 pm @Deep samo mi reci ko je ,,oderao", od domacih klubova, blizance ikada?
Ima toliko dobrih igraca u Africi, Juznoj Americi, pa i Portugaliji, sa kojom imamo neki kontakt.
To što ih niko nije odrao do sad ne znači da mi nećemo sada. Mi baš pogrešno shvatamo tržište, imamo slep pogled na njega. Mi trebamo kao Rijeka da funkcionišemo i da imamo obrtni sistem. Blizanci imaju preveliki broj igrača usled lošeg poslovanja i sada moraju da smanjuju broj sa platnog spiska e sad ti treba da kontrolišeš tržište i kažeš mi za Čumića tražimo ovu trojicu plus obeštećenje. Obustavite pregovore Motike i Olimpije i prodajte ga nama u paketu ili nema ništa od Čumića. Mali Motika je bio najbolji igrač Regionallige u Nemačkoj sa koliko godina?
Radulović je preveliki potencijal. Stanić mali se uvek naigra fudbala protiv nas. Mi treba da gledamo širu sliku a ne emotivno. Ja mnogo volim Čumića ali za ovu trojicu i obeštećenje bih ga spakovao u “Soko” sa sve mašnicom. A ako su ljudi u upravi sposobni oni to treba da izboksuju.

Hoćete mlade igrače, da se stvori širina potencijala u ekipi na duže staze, da se prodaje da se stvori stabilan klub onda moraš i da posluješ koliko god se vezao za nekoga ili ne. Znači hladne glave, sedneš razmisliš šta ti ova trojica donose i obeštećenje u odnosu na ostanak Čumića. Njima raste cena, mlađi su plus dobiješ novca za još neku akviziciju. Ovo je samo moje mišljenje i držim se do istog jer mislim da je ovo put i proces kojim moramo ići a ne da tvrdoglavo glumimo nešto pa da nam ode sutra za milion eur u Austriju ali kako god ja sam svakako zadovoljan i da Čumić ostane i da ga gledam i dalje u našem dresu. Naravno ispod ove trojice i obeštećenja ne bi smeli da ga pustimo i kada bi ga pustili za manje bila bi velika sramota !
Last edited by Deep Purple on Mon Jun 05, 2023 1:23 pm, edited 1 time in total.
ssnigd

Post by ssnigd »

Eto, konacno poceli da se interesuju za nase igrace.

Ps. Deep, pogledaj pitanja i komentare koje smo postavljali Cumicu i sada tvoj stav? Totalno kontradiktorno.

Pss. Ko nam brani, da mi ponudimo pare za Radulovica i imamo i njega i Cumica u ekipi, ako je deckonja stvarno tako dobar.
Dodatno, Motika ima problem u glavi, ako sam dobro ispratio. Samo nam jos jedan takav za kombinat fali.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Krle

Post by Krle »

Iz blizanaca ne bih nikada nikog dovodio. Pa čak ni Veljka Simića. Svi oni gledaju samo tamo da se vrate. Isprani mozgovi.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ssnigd wrote: Mon Jun 05, 2023 1:21 pm Eto, konacno poceli da se interesuju za nase igrace.

Ps. Deep, pogledaj pitanja i komentare koje smo postavljali Cumicu i sada tvoj stav? Totalno kontradiktorno.

Pss. Ko nam brani, da mi ponudimo pare za Radulovica i imamo i njega i Cumica u ekipi, ako je deckonja stvarno tako dobar.
Dodatno, Motika ima problem u glavi, ako sam dobro ispratio. Samo nam jos jedan takav za kombinat fali.
To je lični stav naš ka Čumiću i to je jedno a poslovanje drugo. Ali džabe ljudima pričam dok god tako budemo funkcionisali i gledali na stvari nema nam napretka. Ja sam samo izneo svoje mišljenje ne morate da se složite. A i Čumić će da ostane i ne ide on nigde eto da se ne brinete. Samo sam rekao šta bih ja u ovom trenutku uradio prilikom prve ponude cigana za njega. Tražio bih to i izvolite rizikujte ako hoćete Čumića.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Blizanci ne isplacuju obestecenja. Koliko je klubova u Srbiji dovedeno na rub stecaja nakon sto su "odrali" blizance milionskim transferima a da na kraju nisu ni prebijene pare dobili od njih. Pre svega zato ne treba trgovati s njima a tek sekundarno zbog onog Batovog da se ne pojacavaju direktni rivali.

A ako cemo menjati igrace s njima onda moze eventualno Erakovic ili Kanga (ili obojica) za Cumica. Najbolji njihovi za najboljeg naseg, mislim da je to fer. Ako im se ne dopada nek poljube pa ostave...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ssnigd

Post by ssnigd »

Krle wrote: Mon Jun 05, 2023 1:24 pm Iz blizanaca ne bih nikada nikog dovodio. Pa čak ni Veljka Simića. Svi oni gledaju samo tamo da se vrate. Isprani mozgovi.
To nije problem. Po meni veci problem su klinci sa Vujadina koji bi tamo da odu. Tu mi imamo mnogo vecih problema sa strane pripadnosti klubu.
Kada igraci dolaze od njih, odmah znas na cemu si.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply