Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Jednu bitnu stvar sam prevideo, a to je da je stranac...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

kajevic ima dvojno drzavljanstvo
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Hvala za info, nemoguće ga je naći
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kaže pravi “prijatelj” da smo zainteresovani za ovu dvojicu:

https://www.transfermarkt.com/flamarion ... ler/465858

@Voja dejstvuj i pogledaj ga malo jako me zanima tvoje mišljenje o Brazilci.

Po statisici, pozicji i visini jako deluje zanimljivo. Nisam pogledao nijedan prilog o njegovim kvalitetima. Hoću tebe da čujem pa da ga pogledam.

https://www.transfermarkt.com/vladimer- ... ler/319450

A ovo je drugi igrač za kog smo po njegovim rečima zainteresovani

@Rabba zapisuj i vodi evidenciju :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Wed Jun 14, 2023 11:27 pm @Voja dejstvuj i pogledaj ga malo jako me zanima tvoje mišljenje o Brazilci.
Iskren da ti budem,ne zelim da se opterecujem,jer vise nemam ocekivanja.Neka kupuju,dovode,selektuju koga hoce,kada budem slobodan ispraticu ih (Vosu) na TVu i to je to.Ostaje samo zal sto smo godinama imali sve uslove da budemo veliki klub,a nista od toga nismo iskoristili.
Image
fare

Post by fare »

Špica nama treba koji će da zatrpa protivnički gol makar da ima 20+ na kraju sezone .
Koral

Post by Koral »

Postoji još jedan ozbiljan igrač koji bi bio veliko pojačanje u špicu .. Vraća se sa pozajmice iz Herenvena i Bolonja gleda da ga ponovo negde prosledi

Ako se želi iskoristiti ta šansa sa odličnim odnosima sa Bolonjom, to je kod ovog momka iz Holandije, gol mašine- Sydney van Hooijdonk

Maki

Post by Maki »

U odnosu na ono što već imamo za sada smo doveli samo tri „levaka” da pojačaju konkurenciju u timu. Voleo bih da me ovi levonogi igrači demantuju, ali za sad nemam nikakvu emociju u vezi njih.
„Vizionarstvo” uprave se ogleda i u ludačkom dovođenju štopera iako sam siguran da u omladinskoj školi tradicionalno stvaramo odlične centralne bekove. Prodali su Majstorovića i Tanjgu, a došli:
Traore, Vitas, Ljubisavljević, Bogdanović, Kerkez, Crnomarković...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Postoje 3 pozicije koje su u našem fudbalu svetinja i smatra se da su omnipotentni i da mogu da pokriju više pozicija. One su, redom:

Centarhalf. Čovek koji svojim postojanjem može da pokrije sve u odbrani plus zadnjeg veznog

Zadnji vezni. Brilijantnosti svih srpskih taktika se ogledaju u zadnjim veznim. Ako možeš ispred odbrane petoricu da strpaš, ti udri. Minimum dva. Ispod dva i predsednik kluba zove psihijatrijsku službu da provere jesi li normalan.

Krilo, strana nebitna. Stvarno, nebitna. Obzirom da struka u Srbiji ne zna špica da proizvede i prepozna, sve da je, ne znam, Džon Meri, lepo te sve igrače treba negde i uhlebiti. Znači gol da daš, ne znaš, može da te ukenja neki završni pas, ti si sinko moj krilo! Ti takođe mogu sve, doduše u napadu, a mi smo i najbolji primer te konstatacije, setimo se "Trujić" napada sa 4 krila, svi na neprirodnim pozicijama. U krilnom igraču se ogleda sva ofanzivna brilijantnost bata Đorine škole trenera. Kad krenu da ih procenjuju i ocenjuju i menjaju im pozicije kao najveći stratezi, mmmmmmjaoooo, kakav samozodovoljni udar adrenalina osete. To što to na terenu izgleda ko da si neke rendom likove pokupio i pobacao ih po terenu, jebiga, konferencija za štampu je tu da se to izvadi sa "pokušali smo da eksperimentišemo" ili "stanje igračkog kadra nas je primoralo na improvizaciju".

Zato i imamo 8 centarhalfova i 7 krila. Jedino odstupamo u zadnjim veznim, ali ipak smo mi avangarda srpskog fudbala.
Karlsson

Post by Karlsson »

TSC prodaje Ratkova Salcburgu za 5 miliona i 15% od naredne prodaje.
Eto koji je rezultat kada je klub organizovan, kada ga vode ozbiljni ljudi kojim je stalo, a ne verujem da imaju veći ili mnogo veći budžet od nas.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Deep Purple wrote: Wed Jun 14, 2023 11:27 pm Kaže pravi “prijatelj” da smo zainteresovani za ovu dvojicu:

https://www.transfermarkt.com/flamarion ... ler/465858

@Voja dejstvuj i pogledaj ga malo jako me zanima tvoje mišljenje o Brazilci.

Po statisici, pozicji i visini jako deluje zanimljivo. Nisam pogledao nijedan prilog o njegovim kvalitetima. Hoću tebe da čujem pa da ga pogledam.

https://www.transfermarkt.com/vladimer- ... ler/319450

A ovo je drugi igrač za kog smo po njegovim rečima zainteresovani

@Rabba zapisuj i vodi evidenciju :D
Rabba пиши одма минус :mrgreen:
Па они играју квалификације за Лигу шампиона, нису ваљда луди код нас да дођу...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Thu Jun 15, 2023 11:59 am TSC prodaje Ratkova Salcburgu za 5 miliona i 15% od naredne prodaje.
Eto koji je rezultat kada je klub organizovan, kada ga vode ozbiljni ljudi kojim je stalo, a ne verujem da imaju veći ili mnogo veći budžet od nas.
Ti verujes u svaku cifru (vezano za bilo koji klub super lige) koja se navodi? :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Voja wrote: Thu Jun 15, 2023 12:58 pm
Karlsson wrote: Thu Jun 15, 2023 11:59 am TSC prodaje Ratkova Salcburgu za 5 miliona i 15% od naredne prodaje.
Ti verujes u svaku cifru (vezano za bilo koji klub super lige) koja se navodi? :mrgreen:
Ako su naši muljatori valjda švabe nisu?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Thu Jun 15, 2023 1:16 pm
Ma ne mislim na transfer Ratkova,nego generalno. U nasoj ligi su cifre prilikom prodaje igraca gotovo uvek iste,kao kilometraze uvezenih automobila u Srbiju :mrgreen:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Karlsson wrote: Thu Jun 15, 2023 1:16 pm
Prodali smo i mi onomad Stepanova Turcima, oni uredno platili 800 hiljada mi uredno inkasirali 200... ostatak pojela maca...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply