Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
@duplof @Rabba
Nije Crnomarković jer se od njega Olimpija pozdravila i zahvalila mu se na saradnji, što znači da njima ne bi predstavljao problem da se on odmah zvanično predstavi.
Znači jedan od te dvojice po mojoj logici nije Crnomarković.
Jović iz Pazara bi jedan od te dvojice već mogao da bude.
Nije Crnomarković jer se od njega Olimpija pozdravila i zahvalila mu se na saradnji, što znači da njima ne bi predstavljao problem da se on odmah zvanično predstavi.
Znači jedan od te dvojice po mojoj logici nije Crnomarković.
Jović iz Pazara bi jedan od te dvojice već mogao da bude.
- slanobarac
Koliko para će tsc dati za Simića? Poslovna tajna, verovatno?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
0 dinara istekao mu ugovor sa namaslanobarac wrote: ↑Fri Jun 16, 2023 8:41 pm Koliko para će tsc dati za Simića? Poslovna tajna, verovatno?
Rekao je Zbiljić (ili Jovanović) da su oba Simića slobodna u izboru nove sredine.
Za sada se lepo tale, prodaju blago iz omladinske škole, a dovode prosečne igrače. Ne znam kako misle sa njima da ponovimo Plejof?
Prošle godine su dolazili makar bivši reprezentativci Srbije iz mlađih kategorija, sad ni to. Totalni fijasko!
Za sada se lepo tale, prodaju blago iz omladinske škole, a dovode prosečne igrače. Ne znam kako misle sa njima da ponovimo Plejof?
Prošle godine su dolazili makar bivši reprezentativci Srbije iz mlađih kategorija, sad ni to. Totalni fijasko!
- slanobarac
Auuuu kakav menadžment imamo. Bravo upravo, bravo zbiljiću. Ovi će nam doći glave, ovi gase svetlo.srkins wrote: ↑Fri Jun 16, 2023 8:43 pm0 dinara istekao mu ugovor sa namaslanobarac wrote: ↑Fri Jun 16, 2023 8:41 pm Koliko para će tsc dati za Simića? Poslovna tajna, verovatno?

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Možda se Zbilja zeznuo malo, možda nam tek sledi put niškog Radničkog.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Topić ide u Falimikao(valjda se tako piše) za milion evra
- Uvek sa tobom
Таман за те паре можемо неког довести, или можда не?

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Ne razumem zašto bi se krila imena igrača samo zato što im se ugovor zvanično završava za dve nedelje?
Zvezda sređuje igrače i pola godine pre nego što im isteknu ugovori i ne trude se da sakriju njihova imena. Tako je bilo sa Ohijem, tako je sada i sa ovim iz Slavije.
Lepo je što ponovo prodajemo igrače za milionske iznose. Bilo bi još lepše kada bi smo od toga uložili i nešto novca za prava pojačanja, a ne da samo dovodimo igrače koji ili nikome ne trebaju ili su potrošeni i mesecima bez utakmice u nogama ili izlaze iz teške povrede.
Zvezda sređuje igrače i pola godine pre nego što im isteknu ugovori i ne trude se da sakriju njihova imena. Tako je bilo sa Ohijem, tako je sada i sa ovim iz Slavije.
Lepo je što ponovo prodajemo igrače za milionske iznose. Bilo bi još lepše kada bi smo od toga uložili i nešto novca za prava pojačanja, a ne da samo dovodimo igrače koji ili nikome ne trebaju ili su potrošeni i mesecima bez utakmice u nogama ili izlaze iz teške povrede.
E o ovome sam pisao sve vreme,Antic po TMu duplo skuplji od Ze Turba i ima jos godinu ugovora,a dobiju ga za 100 000. Tako da nema potrebe da se ubuduce ovde pisu komentari tipa "nemamo mi para za to"

- churguzijanac
Ej da znas i meni smrdi na Vaduc.Te 2011 bio na Skijatosu kad smo izduvali i ove godine idem opet na Skijatos i bojim se da cemo opet da se osramotimo.Duplof wrote: ↑Fri Jun 16, 2023 5:13 pmPriviđa mi se Vaduc čuveni.
- churguzijanac
Zaboravio si na platu. Turbo sigurno traži debelu lovu. Nije da branim ove nase iz sportsko sektora nego ti podaci transfermarketu nisu verodostojni
Pa znam da nisu verodostojni,zato i kazem da ne moze velika cena da bude opravdanje u smislu nemamo mi lovu za to. A ako igrac ima potenciajlno veliku cenu u buducnosti,a moze doci kao slobodan,onda ne treba skrtariti na plati. Pa cak i po cenu da se ne ide na jedne pripreme

- Deep Purple
Imaš milion i jednu caku i klauzulu u ugovorima (teško da imaju ustu ova dva fudbalera tako da to ovde nije reč).Karlsson wrote: ↑Fri Jun 16, 2023 11:15 pm Ne razumem zašto bi se krila imena igrača samo zato što im se ugovor zvanično završava za dve nedelje?
Možda smo mi direktno sa klubom sa kojim im ističe saradnja dogovorili da ih obelodanimo tek posle zvaničnog isteka ugovora iz nekog razloga.
Meni ovde miriše na to da su oba fudbalera iz iste ekipe i da postoji razlog zašto ih nismo predstavili.
Možda su odradili samo lekarski ali nisu parafirali ugovor jer klub ima pravo da im automatski produži na još jednu sezonu. Itd, itd…
Stvarno može biti 101 razlog.