Yves Baraye (Mladost GAT - Vojvodina 0:4 - JUL) je na 1:04
Veljko Simic (Vojvodina - Radnicki Nis 3:0 - AVGUST) je na 4:09
Nikola Cumic (Vojvodina - Vozdovac 2:1 - SEPTEMBAR) je na 5:43
Nikola Cumic (Vojvodina - Mladost GAT 2:0 - OKTOBAR) je na 9:41
Veljko Simic (Vojvodina - Mladost GAT 2:1 - NOVEMBAR) je na 11:54
Mamadou Traore (Mladost Lucani - Vojvodina 1:1 - FEBRUAR) je na 16:14
Uros Nikolic (Vojvodina - Cukaricki 3:2 - MART) je na 20:39
Nikola Cumic (Vojvodina - Vozdovac 2:0 - APRIL) je na 30:39
Nemanja Nikolic (Radnicki Nis - Vojvodina 0:1 - MAJ) je na 31:58
Svi Vošini golovi u sezoni 2022/2023
Gol sezone 2022/23 - GLASANJE
Gol sezone 2022/23 - GLASANJE
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- slanobarac
Re: Gol sezone 2022/23 - GLASANJE
@ogi
Kako u glasanju za gol meseca maja nije zabeležen glas @Turija za gol Baraya? O čemu se radi?
Kako u glasanju za gol meseca maja nije zabeležen glas @Turija za gol Baraya? O čemu se radi?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija je glasao u komentarima a ne preko ankete jer njegov glas nije ubelezen. Ja to ne mogu uraditi za njega jer glas mora biti upisan sa njegovog naloga. Rezultati glasanja za mesec Maj - viewtopic.php?t=2966slanobarac wrote: ↑Sun Jun 18, 2023 7:02 am @ogi
Svakako to ne bi uticalo na konacni rezultat glasanja, jer bi Nikolicev gol i dalje imao vise od 50% glasova, sto je dovoljno za pobedu.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- slanobarac
Ok. Ja sam mislio da se neka greška potkrala.ogi wrote: ↑Sun Jun 18, 2023 7:22 amTurija je glasao u komentarima a ne preko ankete jer njegov glas nije ubelezen. Ja to ne mogu uraditi za njega jer glas mora biti upisan sa njegovog naloga. Rezultati glasanja za mesec Maj - viewtopic.php?t=2966slanobarac wrote: ↑Sun Jun 18, 2023 7:02 am @ogi
Svakako to ne bi uticalo na konacni rezultat glasanja, jer bi Nikolicev gol i dalje imao vise od 50% glasova, sto je dovoljno za pobedu.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Znam da je prekomplikovano i da oduzima vremena,al cela prica bi mnooogo ozbiljnije delovala da se samo golovi za koje se glasa stave u jedan video,i da ih je moguce odmah porediti.Ovako ce samo oni najokoreliji da premotavaju,traze ili glasaju po secanju....

U sustini i nije prekomplikovano, moglo se to napraviti.
Doduse ja sam prethodne 2 nedelje bio u Egiptu na odmoru, tako da nisam ni mogao praviti do danas
Ali svakako bismo ubuduce mogli napraviti poseban video gde su svi izglasani golovi.
Moj glas definitivno ide Cumicevoj bombi protiv GAT-a u oktobru. Velika steta sto je bila magla, inace bi taj gol bio jos lepsi, siguran sam.
Doduse ja sam prethodne 2 nedelje bio u Egiptu na odmoru, tako da nisam ni mogao praviti do danas

Moj glas definitivno ide Cumicevoj bombi protiv GAT-a u oktobru. Velika steta sto je bila magla, inace bi taj gol bio jos lepsi, siguran sam.
Definitivno Cumicev protiv Mladosti.
Volej Traorea po mom ukusu
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.