Mozda i hoce, ja nisam gledao ni jednog u mladjim kategorijama, samo Milosevica ovu polusezonu, ali i dalje mislim da je bolje razvijati svog nego tudjeg igraca, jer i Ivanovic ima odredjeni kvalitet. A i kod mladih se nista ne zna. Kakvu je karijeru obecavao Runi Smiljanic!churguzijanac wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 8:21 pmIvanovića sam gledao u mladjim kategorijama. Ništa posebno nisam video osim da ume da bude sebičan.Djisa wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 6:22 pmNa osnovu cega? A na osnovu cega mislis da je Milosevic bolji od njega?churguzijanac wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 6:19 pm
Mani me molim te Ivanovića.Ne verujem u njegov kvalitet.
A i Miloševića sam gledao to malo što je dobio šansu u prvom timu i zadovoljan sam i siguran da će biti bolji i da će imati bolju karijeru od Ivanovića.
VOJVODINA u Evropi
Re: Apoel - VOJVODINA, 27.7.2023.
Kup je nas!
- churguzijanac
Sve stoji druže moj, samo sa mladjarijom evropu nemožemo igrati.Djisa wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 10:32 pmMozda i hoce, ja nisam gledao ni jednog u mladjim kategorijama, samo Milosevica ovu polusezonu, ali i dalje mislim da je bolje razvijati svog nego tudjeg igraca, jer i Ivanovic ima odredjeni kvalitet. A i kod mladih se nista ne zna. Kakvu je karijeru obecavao Runi Smiljanic!churguzijanac wrote: ↑Sat Jun 24, 2023 8:21 pmIvanovića sam gledao u mladjim kategorijama. Ništa posebno nisam video osim da ume da bude sebičan.
A i Miloševića sam gledao to malo što je dobio šansu u prvom timu i zadovoljan sam i siguran da će biti bolji i da će imati bolju karijeru od Ivanovića.
Ma ispadamo mi od Apoela i sa mladjarijom i sa iskusnima. Oni su ispred nas, makar dve klase. Da smo bili makar treci prosle godine, pa da imamo grupu zagarantovanu, pa u osam utakmica, jos nesto i da uradimo, ovako, mrka kapa u svakom slucaju.
Kup je nas!
- Deep Purple
Tomane potpisao za Apoel, biće puno poznatih lica u ovom dvomeču.
Apoel se dobro pojačava a mi smo izgleda prejaki 

Svi dovode i prodaju, samo je kod nas mrtvo more.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Grbavica.021*
Код нас једино стижу играчи који су вишак у клубовима или који су пред крај фудбалске каријере, онда дође Збиљић и каже како напада титулу да је смешно било би тужно. После десет година разочарења и неиспуњених обећања и даље неки људи наседају на ове приче. 

- slanobarac
Tačnije rečeno većina ljudi.Grbavica.021* wrote: ↑Sun Jun 25, 2023 4:38 pm Код нас једино стижу играчи који су вишак у клубовима или који су пред крај фудбалске каријере, онда дође Збиљић и каже како напада титулу да је смешно било би тужно. После десет година разочарења и неиспуњених обећања и даље неки људи наседају на ове приче.![]()
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Da li postoji neka ponuda za gostovanje? Pauzirali smo nekoliko godina, a ovo će verovatno biti i jedino ove sezone. Ne sećam se ko je od naših klubova skoro izbacio Kiprane...
Cim se oni pojacavaju znaci da se boje strasnog lazarevica zukica i NN lica 
usla voda u usi
-
Bolje Apoel nego Hapoel
Ovde se ne dovodi u pitanje da li cemo proci ili ne, nego da li cemo doziveti debakl ili ne.
Ocekujem da cemo igrati bunker u obe utakmice.

Ovde se ne dovodi u pitanje da li cemo proci ili ne, nego da li cemo doziveti debakl ili ne.
Ocekujem da cemo igrati bunker u obe utakmice.
Uprava napolje!
Može li neko da izvuče komentare pred utakicu sa MTK, Sampdorijom ili Bursom.
Samo bisere.

Samo bisere.
-
Ne mozes porediti tim Vojvodine iz te dve sezone i ovu danasnju. Taj tim je imao GOLGETERE.
Uprava napolje!
- churguzijanac
Pa što ne dovedu bar jednog.Eno pisao Voja.Naveo četvoricu.Svi pune i asistiraju i nisu skupi.Istocno stajanje wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 3:20 pmNe mozes porediti tim Vojvodine iz te dve sezone i ovu danasnju. Taj tim je imao GOLGETERE.
- Deep Purple