Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Istocno stajanje

Re: Transferi

Post by Istocno stajanje »

Mi smo trenutno dve klase ispod TSC-a, nismo vise najbolji ni u pokrajini.
Nasa je sansa jedino umor njihov i Cukarickog od igranja u euro kupovima.
Nasa pojacanja su trenutno kao da nam je ambicija da ponovo budemo peti.
Uprava napolje!
Milan

Post by Milan »

Ako je istina, srećno ti bilo, Topiću! Pošteno si odradio svoje u Voši.

Juče čuh info (a trebalo bi da je verodostojan izvor), da je Lanetovom sinu u dogovoru zagarantovano da igra 60% svake utakmice.
POŠTO OBRAZ ???!!!
1892

Post by 1892 »

Milan wrote: Wed Jun 28, 2023 11:06 am Ako je istina, srećno ti bilo, Topiću! Pošteno si odradio svoje u Voši.

Juče čuh info (a trebalo bi da je verodostojan izvor), da je Lanetovom sinu u dogovoru zagarantovano da igra 60% svake utakmice.
Ne znam da li je to istina ili ne, mada ukoliko prodamo Kabića mi ni nemamo bolju opciju za bonus igrača. Eventualno Bukinac na beku ili Ivanović u špicu. Zukićevo godište se više ne vodi kao bonus a to pravilo ostaje i za iduću sezonu.
Come on you Reds!
Duplof

Post by Duplof »

Sve bolje od boljeg. Trebao sam "prespavati" ovaj letnji period, lakše bi mi palo...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

1892 wrote: Wed Jun 28, 2023 11:16 am Ne znam da li je to istina ili ne, mada ukoliko prodamo Kabića mi ni nemamo bolju opciju za bonus igrača. Eventualno Bukinac na beku ili Ivanović u špicu. Zukićevo godište se više ne vodi kao bonus a to pravilo ostaje i za iduću sezonu.
Od igrača koji su trenutno u klubu a vodili su se uz prvi tim, a ako izuzmemo one koji odlaze(Milošević i verovatno Kabić)bonusi za sledeću sezonu trenutno su Vuk Bogdanović :unnormal: , Vlada Miletić, Bukinac i Mihailo Ivanović.

Dodatno, FSS je najavio da će u nekoj od sledećih sezona godine za bonusa biti dodatno smanjene, tačnije mislim da će u sezoni 2024/25 granica za bonusa biti 1.1. 2004. umesto 1.1.2003. kako bi bilo po sadašnjim pravilima. Ove sezone granica je 1.1.2002.

Ako je transfer kompletiran, Topiću želim sve najbolje u daljoj karijeri i da preskoči blizance do povratka jednog dana u Novi Sad da je ovde i završi :cheers:
Last edited by Rabba on Wed Jun 28, 2023 11:39 am, edited 2 times in total.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Srecno Topicu u Portugaliji!

Posteno je odradio sve utakmice. Defanzivno dobar, falila je jedino bolja ofanzivna igra. Da je imao neku ,,desetku" u ekipi, to se ne bi ni primetilo. Odmah lopta tom veznom i nastavi trk. Nadam se da ce taj deo igre popraviti u inostranstvu i postati kompletan odlicni zadnji vezni igrac.

Pa, jednog dana pri kraju aktivne fudbalske karijere, ponovo u Vosu.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Milan wrote: Wed Jun 28, 2023 11:06 am Ako je istina, srećno ti bilo, Topiću! Pošteno si odradio svoje u Voši.

Videcemo kada bude krenulo ali ja sumnjam da je tako jer to onda znaci da ti gore desno treba bonus koji ce ga menjati (koji ce pristati da mu bude zamena i pritom ti ne trebaju Baray i ostali projektovani za tu poziciju) ili da ti treba standardni bonus negde drugde na terenu (koji opet mora imati prirodnu zamenu koja je bonus) ili da svaka njegova izmena znaci zapravo dve izmene u istom momentu. Poslednje ili je cirkuzantsko tumbanje. Ako zna, moze i hoce njemu sa tim godinama ne treba nikakav dogovor (jedino opravdano je kako bi se ogradili od one Batakove da treba da budu strpljivi iako jasno moze da se vidi za pola sata ko sta i koliko moze tako da ne treba trositi nicije strpljenje, vreme i karijeru.).
„Hasta la Victoria Siempre!“
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Буснић је ту да замени Топића а можда и да допринесе нешто више. Надам се са нећемо доводити задњег везног јер ту су још Милосављевић и Богдановић.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Wed Jun 28, 2023 2:21 pm Надам се са нећемо доводити задњег везног јер ту су још Милосављевић и Богдановић.
Bogdanović je centralni odbrambeni, verovatno misliš na Miletića?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ako potpiše Mirčevski da li će i na taj dolazak da se gleda kao da smo postali filijala Tsc-a? Na izlaznim je vratima Tsc-a.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Wed Jun 28, 2023 3:19 pm Ako potpiše Mirčevski da li će i na taj dolazak da se gleda kao da smo postali filijala Tsc-a? Na izlaznim je vratima Tsc-a.
A kod nas bi igrao šta? I umesto koga?
Nama bi trebao Đakovac iz TSCa. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Forza Voša wrote: Wed Jun 28, 2023 1:20 pm

Videcemo kada bude krenulo ali ja sumnjam da je tako jer to onda znaci da ti gore desno treba bonus koji ce ga menjati (koji ce pristati da mu bude zamena i pritom ti ne trebaju Baray i ostali projektovani za tu poziciju) ili da ti treba standardni bonus negde drugde na terenu (koji opet mora imati prirodnu zamenu koja je bonus) ili da svaka njegova izmena znaci zapravo dve izmene u istom momentu. Poslednje ili je cirkuzantsko tumbanje. Ako zna, moze i hoce njemu sa tim godinama ne treba nikakav dogovor (jedino opravdano je kako bi se ogradili od one Batakove da treba da budu strpljivi iako jasno moze da se vidi za pola sata ko sta i koliko moze tako da ne treba trositi nicije strpljenje, vreme i karijeru.).

Nemam pojma o čemu se radi. Navodno Lane garantuje da će se prodati za 3 milke. E sad, da l' on već ima neku kombinaciju i zbog toga mali mora da igra ili šta je drugo po sredi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Wed Jun 28, 2023 3:30 pm
Deep Purple wrote: Wed Jun 28, 2023 3:19 pm Ako potpiše Mirčevski da li će i na taj dolazak da se gleda kao da smo postali filijala Tsc-a? Na izlaznim je vratima Tsc-a.
A kod nas bi igrao šta? I umesto koga?
Nama bi trebao Đakovac iz TSCa. :cheers:
Ma nismo ga kontaktirali provereno ali je na izlaznim vratima pa se priča da će ga ponuditi Čukaričkom i nama mada smo i mi i oni popunjeni
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Posto ovde gori, zloupotrebicu topic... danas, 74.minut meca... sedmi u nizu :cheers:

Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Voja wrote: Wed Jun 28, 2023 4:16 pm Posto ovde gori, zloupotrebicu topic... danas, 74.minut meca... sedmi u nizu :cheers:

U sličnoj situaciji je nama poništen gol protiv Spartaka.
Nama gori ali zar ti nisi protiv povratnika u klub?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply