Mislim gori u topicu, posecenost i to. Da, ja sam uvek protiv povratnika
Transferi
Re: Transferi
Svašta se može pročitati u komentarima na mocartu... Toliko je mutno, da bi nešto moglo biti i istina.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Pitaj Voju za Mircevskog i sta bi igrao.slanobarac wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 3:30 pmA kod nas bi igrao šta? I umesto koga?Deep Purple wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 3:19 pm Ako potpiše Mirčevski da li će i na taj dolazak da se gleda kao da smo postali filijala Tsc-a? Na izlaznim je vratima Tsc-a.
Nama bi trebao Đakovac iz TSCa.![]()
Po meni, ubrzali bi nas napad i bili efikasniji.
PS
Da li mora biti jedan bonus igrac u igri celu utakmicu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Piše Mocart da smo opet zagrizli za Radulovića i da postoji opcija da damo ciganima Bukinca za njega.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nca/455140
mora 1 bonus igrac da bude stalno na terenu . A ovi bas zapeli za Bukinca mislim da je krajnje vreme da vidimo šta može on ali u našem dresu
mora 1 bonus igrac da bude stalno na terenu . A ovi bas zapeli za Bukinca mislim da je krajnje vreme da vidimo šta može on ali u našem dresu
- slanobarac
Ouuups,

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Uvek sa tobom
@Slanobarac
Како да нам гори у нападу имамо НН и Вукића
Царевић и У. Николић продужили уговоре до 2026.
Како да нам гори у нападу имамо НН и Вукића

Царевић и У. Николић продужили уговоре до 2026.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Pitam samo da li su u klubu normalni ili su novi Vukovic?
Sta su se uhvatli tog Radulovica, kao da je Roberto Karlos, a CV mu Gat i Surdulica. Cuvaj se Danajaca i kad darove nose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pa dobro Radulović je bonus igrač, dokazan za našu ligu, povremeni reprezentativac Crne Gore. Ako se dobro sećam za zvezdu je na debiju postigao gol.
Ne znam koliko je pametno menjati ga za Bukinca jer o Bukincu ne znam mnogo osim da je veliki talenat koji tek treba da igra seniorski fudbal.
- Deep Purple
Cigani guraju priču i vrše pritisak za Bukinca a ne mi za Radulovića. Mi jesmo za njega zainteresovani ali ne u sklopu toga da im dajemo Bukinca u trejdu odnosno u zamenu. Ako ne posustanemo i “poklonimo” im Bukinca onda možda ova uprava i radi koliko toliko u interesu kluba. Čim su toliko zapenili za Bukinca i nemaju mira znači da mali vredi. Sad lepo poslati odvojenu ponudu za Radulovića i baciti im rukavicu u lice i onako mali ne želi da mu bude Tvorza menadžer pa zato mu se i traži klub.
Nudili su nam i Stanića za Bukinca pa nismo prihvatili.
Mi imamo jači ponudu za Bukinca bez minuta u seniorskom fudbalu iz inostranstva nego cigani za igrača četiri godine starijeg koji ima iskustva i ima potencijal.
I Miloševića su vrbovali, dovodili njegove u BG na pregovore samo jebiga ti igrači imaju inostrane ponude i klub ne zavisi od toga da mora da proda igrače zvezdi pos pritiskom menadžera i ostalih faktora, već jednostavno uvek možeš preko da ih prodaš ako nemaš drugi izbor.
Problem je kada nemaš ponude iz inostranstva, kada ti tako vrbuju igrača. Pa ti ponude nešto što i nije realna vrednost tvog produkta (igrača) pa onda nemaš kud pod pritiskom porodice, igrača i menadžera pa moraš da ga prodaš njima da bi imao bilo kakvu korist.
Nudili su nam i Stanića za Bukinca pa nismo prihvatili.
Mi imamo jači ponudu za Bukinca bez minuta u seniorskom fudbalu iz inostranstva nego cigani za igrača četiri godine starijeg koji ima iskustva i ima potencijal.
I Miloševića su vrbovali, dovodili njegove u BG na pregovore samo jebiga ti igrači imaju inostrane ponude i klub ne zavisi od toga da mora da proda igrače zvezdi pos pritiskom menadžera i ostalih faktora, već jednostavno uvek možeš preko da ih prodaš ako nemaš drugi izbor.
Problem je kada nemaš ponude iz inostranstva, kada ti tako vrbuju igrača. Pa ti ponude nešto što i nije realna vrednost tvog produkta (igrača) pa onda nemaš kud pod pritiskom porodice, igrača i menadžera pa moraš da ga prodaš njima da bi imao bilo kakvu korist.
Last edited by Deep Purple on Wed Jun 28, 2023 5:28 pm, edited 4 times in total.
+ Malbašić, Ivanović i Abadžija.Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 5:01 pm @Slanobarac
Како да нам гори у нападу имамо НН и Вукића![]()
- slanobarac
Zaboravili ste Vukčevića.Karlsson wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 5:24 pm+ Malbašić, Ivanović i Abadžija.Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 5:01 pm @Slanobarac
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
A oni su inače poznati u pretvaranju talenata u igrače. 90% njihovih talenata završi u Grafičaru, IMT-u i sličnim klubovima na godinu dve, pa nakon toga šut kartu.Deep Purple wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 5:21 pm Čim su toliko zapenili za Bukinca i nemaju mira znači da mali vredi.
Mali broj igrača dobije priliku da debituje za prvi tim i uglavnom dobijaju šansu na kašiku i završi u Mađarsku i Kipar.
Ovaj Eraković je toliko izhvalisan i Piksija izgleda primoravaju da ga zove, budže mu cenu preko medija i do 10 miliona, ali opet ne uspevaju da ga prodaju, niti je on tema u stranim medijima.
U komentarima na mocartu se spominju Vulić,Zubairu,Mirčevski,a ima vest i o Raduloviću
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Uvek sa tobom
Куп је нашslanobarac wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 5:29 pmZaboravili ste Vukčevića.Karlsson wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 5:24 pm+ Malbašić, Ivanović i Abadžija.Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 5:01 pm @Slanobarac

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !