Transferi
Re: Transferi
Pedro Augusto ili Mory Konate kao zadnji vezni dolazi jedan od pomenutih ako je verovati komentarima 

Malbašić je naš univerzalac. On može sve pozicije da pokrije napred, tako da će kao rotacioni igrač uvek imati mesta ili u prvih 11 ili sa klupe kao što je i prošle sezone bio slučaj. On u svakom slučaju ne može da iznese svih 90 minuta kvalitetno.
Nisam siguran koliko bih bio oduševljen dolaskom Medojevića. Nije više ni senka igrača kakav je bio, zanje tri sezone u Kipru nije se baš ni naigrao, stižu ga godine... Plašim se da bi kao povratnik prošao poput Stepanova. Najkorisniji bi bio kao učitelj Miletiću, Apostolovskom itd.
Nisam siguran koliko bih bio oduševljen dolaskom Medojevića. Nije više ni senka igrača kakav je bio, zanje tri sezone u Kipru nije se baš ni naigrao, stižu ga godine... Plašim se da bi kao povratnik prošao poput Stepanova. Najkorisniji bi bio kao učitelj Miletiću, Apostolovskom itd.
- slanobarac
800000€ za Radulovića????
I to dobar posao? Je l' to neki pijani milioner ušao u UO kluba?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
150.000 plus 25 % bi trebala da je ponuda u svakom slučaju je daleko manja od tih 800000 koje su tražiluslanobarac wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 9:50 pm 800000€ za Radulovića????
- slanobarac
Onda je sad pravo vreme da počnete razmišljati gde će otići Čumić. Sve mi miriše da se pozdravljamo sa njim.
Cifre transfera odavno ne razmatram, jer su bezvredne.Niti ce reci kolike su, a ako i kazu, one nece biti tacne.
Tako, hajde da vidimo sta ce biti sa Radulovicem i Cumicem?
Ako puste Cumica da ode ( zvezdu ili inostranstvo), onda: dzabe se krecilo. U trgovini sa zvezdom jedino je izvesno je da ces izgubiti. Pitanje je samo koliko.
Tako, hajde da vidimo sta ce biti sa Radulovicem i Cumicem?
Ako puste Cumica da ode ( zvezdu ili inostranstvo), onda: dzabe se krecilo. U trgovini sa zvezdom jedino je izvesno je da ces izgubiti. Pitanje je samo koliko.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radulović sigurno dolazi a jedan naš sigurno ide kod njih. Ali taj NIJE Bukinac nego jedan drugi igrač. Info sam dobio bukvalno od člana njegove porodice i zbog toga ne bih da otkrivam ko je u pitanju, a kad se obelodani verujem da će većina forumaša biti iznenađena.
NN ili Vukčević?Cane wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 10:29 pm Radulović sigurno dolazi a jedan naš sigurno ide kod njih. Ali taj NIJE Bukinac nego jedan drugi igrač. Info sam dobio bukvalno od člana njegove porodice i zbog toga ne bih da otkrivam ko je u pitanju, a kad se obelodani verujem da će većina forumaša biti iznenađena.

Edit: Kako se lako promeni raspoloženje ovde na forumu. Kako se mi slaninari tako lako popalimo pa to ne ume niko.

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Deep Purple
@Cane ja bih jedino bio iznenađen ako je Bjeković u pitanju. I onako su Radulovića na beka gurali iako je krilo.
Mada da ne licitiramo sa imenima, biće uskoro sve jasno.
Mada da ne licitiramo sa imenima, biće uskoro sve jasno.
- slanobarac
Sad neću moći zaspati. Još ako ode zbiljić tačno ću skočiti sa bruklinskog mosta.Cane wrote: ↑Wed Jun 28, 2023 10:29 pm Radulović sigurno dolazi a jedan naš sigurno ide kod njih. Ali taj NIJE Bukinac nego jedan drugi igrač. Info sam dobio bukvalno od člana njegove porodice i zbog toga ne bih da otkrivam ko je u pitanju, a kad se obelodani verujem da će većina forumaša biti iznenađena.

Dok je bila grozna tisina, sada se digla velika prasina. Zakuvalo se danas, sto bi rekao @Voja: ,,gori Forum".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ja tipujem na Stefana Djordjevica 

-
Nije Cane naglasio da li ćemo biti prijatno ili neprijatno iznenadjeni
Ima li Zukić rodbinu u gradu?

Ima li Zukić rodbinu u gradu?