Transferi
- Forza Voša
Re: Transferi
Al ste se zakopcali vas dvojica. Mogu Caneta da razumem (mada je mogao reci ko je i da je pouzdan info a ne cuo sam od familije pa sad nije red da kazem) posto se izrazio kako se izrazio ali vi kao da bas vi hocete da ga kupite pa ne govorite kako se i mi ne bi ukljucili i dizali mu cenu. Kazi Vidakov ili ko je vec pa da se ne ubijamo od razmisljanja.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Deep Purple
Ne možeš da mu pružiš konkretnu šansu kada kažu da je Vukčević bolji na treninzima. E sad kako će da dobije šansu ako nije bolji ni od Vukčevića?
Nema logike da je Vidakov, jer je neko napisao da njemu istice ugovor sutra.
Kup je nas!
Djiso, zvanični sajt kaže Januar 2025.
https://www.fkvojvodina.rs/milan-vidako ... script=lat
Ili su namirisali novog Pavkova, ili je neko drugi.
Nikako ne mogu da se otrgnem utisku da prelazni rok za sada užasno prolazi.
https://www.fkvojvodina.rs/milan-vidako ... script=lat
Ili su namirisali novog Pavkova, ili je neko drugi.
Nikako ne mogu da se otrgnem utisku da prelazni rok za sada užasno prolazi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Spominjalo se nekih 100 hiljada za Vukića ovde na forumu...
Upravo čitam na fb stranici Tsc-a da su sporazumno raskinuli ugovor sa njim i da prelazi kod nas.
Upravo čitam na fb stranici Tsc-a da su sporazumno raskinuli ugovor sa njim i da prelazi kod nas.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
- Srbendinho
Након Кајевића написах да је трансфер политика борба за пето мјесто. Након ових продаја, нисам више сигуран да је и то циљ. Штета. Прошла и ова сезона су биле прилика за искорак. Тешко да ће ме демантовати у наредних пар недјеља.
Mislim da jedno ne isključuje drugo. Verovatno je 100 hiljada plaćen taj raskid ugovora. Da ispravim inicijalan upis.
To je brojka kojom se barata, valjda ćemo saznati zvanično.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Dobro je što će nam svaka linija biti kvalitetno popunjena Crnogorcima (Carević, Kajević, Radulović, Vukčević) i Nišlijama (Vitas, UN, Vukić), dok će ostatak pripasti rođenima u Beogradu i južnije. Od poteklih u AP Vojvodini, uprava izgleda računa samo na bekove i omladince, koji će dobijati šansu na kašičicu.
- Deep Purple
Mi nismo reprezentacija AP Vojvodine već fudbalski klub Vojvodina i ne trebaju igrači da se broje na takva “krvna zrnca” svi bi mi hteli što više naših igrača ali to nije realno uvek. Neka budu po nacionalnosti i pripadnosti odakle god žele dok god igraju dobro i imaju kvalitet. Koliko Tsc ima igrača iz AP Vojvodine? I razumem šta hoćeš da kažeš, nemoj pogrešno da me shvatiš sa upisom iznad.Maki wrote: ↑Thu Jun 29, 2023 10:36 pm Dobro je što će nam svaka linija biti kvalitetno popunjena Crnogorcima (Carević, Kajević, Radulović, Vukčević) i Nišlijama (Vitas, UN, Vukić), dok će ostatak pripasti rođenima u Beogradu i južnije. Od poteklih u AP Vojvodini, uprava izgleda računa samo na bekove i omladince, koji će dobijati šansu na kašičicu.
Inače Radulovićeva sestra (rođaka šta li je već) kaže da je vukao rukama i nogama da potpiše za nas i da je odbio inostranstvo i to od ekipa platežno dosta moćnijih od nas. Cigani su morali da ga puste jer je insistirao da dođe kod nas i zato nisu mogli da igraju na kartu Bukinac. Ako i ode neko od naših u zvezdu (Grafičar) to nije u sklopu ovog transfera odnosno ne bi trebalo da je u direktnoj vezi. Obeštećenje plus procenti. Vrhunski posao smo uradili sa Radulovićem. Bukvalno nije mogla iz domaćeg prvenstva bolja zamena za Kabića možda jedino Jović iz Lučana.
Last edited by Deep Purple on Thu Jun 29, 2023 10:57 pm, edited 4 times in total.
Slažem se. A nažalost to zvanično će biti samo "zvanično", ako me razumeš...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Znaci da je u pitanju neka mnogo dobra riba i svejedno mu je za koga igra, samo neka je NSDeep Purple wrote: ↑Thu Jun 29, 2023 10:51 pm Radulovićeva sestra (rođaka šta li je već) kaže da je vukao rukama i nogama da potpiše za nas i da je odbio inostranstvo i to od ekipa platežno dosta moćnijih od nas.

- Deep Purple
Bukvalno transfer završen kao i Čumićev na obostranu želju da se desi i to me raduje. Drugačije nije moglo da se odigra osim ovako a da bude u pozitivnom smislu za nas.Voja wrote: ↑Thu Jun 29, 2023 10:58 pmZnaci da je u pitanju neka mnogo dobra riba i svejedno mu je za koga igra, samo neka je NSDeep Purple wrote: ↑Thu Jun 29, 2023 10:51 pm Radulovićeva sestra (rođaka šta li je već) kaže da je vukao rukama i nogama da potpiše za nas i da je odbio inostranstvo i to od ekipa platežno dosta moćnijih od nas.![]()
Malom nije cilj Mađarska, Austrijska liga i sl lige i računa da će iz našeg kluba za dve sezone biti u boljoj poziciji prilikom odlaska.
A i lupa inat Tvorziću nisu baš u idealnim odnosima

A za devojku ne znam ako je i ona bila neki faktor onda svaka čast snajka

A sada neka se mali pokaže kada već svi kažu da je veliki potencijal. Neka opravda poverenje, ima primer Čumića koji nas je igrama i htenjem sve kupio.
Jel ti to u ime devojke ili?Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 29, 2023 11:05 pm A sada neka se mali pokaže kada već svi kažu da je veliki potencijal. Neka opravda poverenje.

Imacemo zanimljiv tim, kontam da cemo igrati romantican fudbal, tamo negde iz osamdesetih... sa krilima, centarforom, kondukterom na centru... jedino cega se plasim da ce nam nedostajati brzine