Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Deep Purple wrote: Fri Jun 30, 2023 8:35 am Generalno očekujem sledeći tim.

Realno očekujem da smo bolji bar za 30% u odnosu na prošlu sezonu, makar kroz kontinuitet ako ne zbog direktnog kvaliteta novih pridošlica.
Slažem se da treba očekivati ovaj sastav, ali mislim da je 30% slabiji u odnosu na prošlu sezonu. I naravno, uz opasku da nijedan prvotimac nije iz Novog Sada, niti iz Vojvodine, kako i glasi ime kluba.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne vidim kako je navedena ekipa bolja. Otišli su Milošević, Topić, Simić, verovatno Kabić, NN i Vitas, a došli su Kajević koji je u tim nekim predpenzionerskim godinama i koji pola godine nigde nije igrao, Vukić višak iz TSC-a, Crnomarković za kojeg se Olimpija očigledno nije zagrejala da ga zadrži i Radulović koji je imao zapažene partije u donjim timovima.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Fri Jun 30, 2023 10:43 am Ne vidim kako je navedena ekipa bolja. Otišli su Milošević, Topić, Simić, verovatno Kabić, NN i Vitas, a došli su Kajević koji je u tim nekim predpenzionerskim godinama i koji pola godine nigde nije igrao, Vukić višak iz TSC-a, Crnomarković za kojeg se Olimpija očigledno nije zagrejala da ga zadrži i Radulović koji je imao zapažene partije u donjim timovima.
Mi smo bez Simića igrali gotovo poslednja tri meseca. Milošević je igrao tek na kraju u većoj minutaži.
Topić jebiga preko sto mečeva 4 gola i jedna asistencija. Koliko god da je zadnji vezni jako slaba brojka na velikom uzorku. Kajević je tu dosta konkretniji.
Kabić nikakva uloga plus često odsutan. N.N na momente bljesne, generalno slab utisak. Vitasa koliko god cenio ipak nije igrao na nivou na kom se od njega očekuje. Ja se vodim sagledavanjem kontinuiteta, U.N ako ga zaobiđu povrede može bar za 50% bolje u odnosu na prethodnu sezonu. Čumić će biti tu od samog starta sezone. Da ne idem sad ponaosob ali samo zbog kontinuiteta jer ova ekipa nije toliko loša očekujem boljitak. Uigraniji ćemo biti. Mislim vreme će pokazati ovo je samo moje laičko mišljenje. A o novim igračima tek kad ih vidimo na terenu. Batak je upoznao ekipu i zna šta od koga može da očekuje.

@MiSmoFKV!

I meni je mekana najviše u veznom redu po imenima to osetim…
Turija

Post by Turija »

Ono sto ja ne vidim u ovoj ekipi je nedominantnost stopera i ko ce tu da trci napred-nazad, osim bekova i mladog Miletica?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri Jun 30, 2023 8:35 am Pare se dobijaju na rate ne vidiš taj novac od prodaje odmah.
Kao i za vreme korone, sve drzave laziraju brojke mrtvih, samo smo mi posteni i govorimo istinu. Tako i ovo, svi placaju na rate, samo mi kupujemo kesom :)
Deep Purple wrote: Fri Jun 30, 2023 10:49 am Mi smo bez Simića igrali gotovo poslednja tri meseca.
I to veoma uspesno

Timu su falili bekovi, bolji bekovi, play i spic ubica. Za sad smo dobili samo spica koji ni sam ne zna kog je kvaliteta
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Voja wrote: Fri Jun 30, 2023 10:56 am Timu su falili bekovi, bolji bekovi, play i spic ubica. Za sad smo dobili samo spica koji ni sam ne zna kog je kvaliteta
Nije ubica, to je sigurno.
Mene Vukić podseća na situaciju sa Ljubisavljevićem. To je to.

A što se tiče dolazaka, šta si očekivao drugo? Mene čudi da nisu doveli 2 golmana još uvek.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Vojo, evo sta kaze ,prijatelj" ( ako je pravi) na mozzartu
prijatelj |

30.06.2023. U 08:37

Ponude odlične za Čumića, Traorea, Zukića, Kabić ako ispadnemo od Apoela mislim da nam se crno piše sa odlascima. Za vikend stižu dva igrača o kojima se piše. Pokušava se sa dovođenjem vošinog deteta, ali to je za sada naučna misjija - nemačka agencija se ponaša kao pravi Švaba nema pregovora - plati ili ostavi. Menađeri nude škartove, polu igrače - Zbiljić za sada koliko može to uspešno preskače. Raspitivali se za Valakarija cena je 2,5M.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Jači možda i jesmo ali fale nam dva stranca na poziciji napadača i kreatora. Onaj Alvarez nikako da mi izađe iz glave. Kakva statistika, neverovatno. :cheers:
@Turija koga vidiš na poziciji 1 i 2 kad kažeš da imamo tim za 3-5 mesta? Razmišljam slično kao @Deep i mislim da treba da smo uigraniji i kompaktniji. Oslobodili smo se igrača koji su dobijali previše šansi i nisu ostavili neki pečat na napu igru. Ovaj sastav je tanak za Evropu ali za ligu ne bi trebalo da bude većih problema. Nadam se.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Fri Jun 30, 2023 11:23 am Jači možda i jesmo ali fale nam dva stranca na poziciji napadača i kreatora. Onaj Alvarez nikako da mi izađe iz glave. Kakva statistika, neverovatno. :cheers:
@Turija koga vidiš na poziciji 1 i 2 kad kažeš da imamo tim za 3-5 mesta? Razmišljam slično kao @Deep i mislim da treba da smo uigraniji i kompaktniji. Oslobodili smo se igrača koji su dobijali previše šansi i nisu ostavili neki pečat na napu igru. Ovaj sastav je tanak za Evropu ali za ligu ne bi trebalo da bude većih problema. Nadam se.
Za poziciju 1 znamo ko je i ko ce biti, dok je ovako u drzavi.
Za poziciju 2 vidim 3 kluba (ne znam kojim redosledom) TSC, Cukaricki i partizan. Najoptimistickija verzija mi je da smo 3-5 mesta, ako ne iskoci neki drugi klub, kao sto je npr. bio Pazar.
Za sada ne vidim takav klub. Objektivno, nas vidim na 5. mestu bez pojacanja sa 2 prava igraca npr. taj Alvarez, sto ga spominjes ili neki Vojin predlozeni. I to 5. mesto samo na ime i tradiciju Kluba.

Ono sto me brine, to je sto je napisao ,,prijatelj" na mozzartu danas i ja sinoc u tom pravcu: ova uprava nece odoleti novcanom izazovu.Unela je u klub, verovatno, nula novaca i samo ceka da nekog proda?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

A koja dva stižu za vikend ako se zna da su potpisali Kajević, Crnomarković i Vukić a da Radulović stiže. Ako je jedan Radulović ko je drugi?
slanobarac

Post by slanobarac »

@Turija mislim da si precenio i Čuku i TSC a naročito partizan. Deluju dosta oslabljeniji od prošle sezone. Uostalom, videćemo. Ako zadržimo Čumića i Traorea uz još nekog dobrog stranca biće... spektakl i drugo mesto. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@slanobarac
Ko ti unosi toliki optimizam? Odlasci nasih igraca ili dolasci?

TSC i Cukairicki su se vec pozicionirali ispred Vose, u ovih par godina, a partizan ,,mora" ove godine u borbu za poziciju 2.

Verujes da je teren merilo, a cak i da jeste, necemo biti bolji od njih bez pravih pojacanja, kojih za sada nema.Ovi sto su dosli, takvih pojedinaca ima u svakom superligasu.

Sto sam negde procitao ironicno pitanje: zar jos nisu doveli dva golmana? Covek iskreno iznenadjen :mrgreen:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Сланобарац је оптимиста, ко зна можда нешто и буде од нас :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Fri Jun 30, 2023 9:46 am
Ko zeli Vitasa, kome on treba? On bi mi bio prvi na transfer listi.

+1

Piše se kako ćemo biti uigraniji, a ja sam mišljenja da nam nema napretka sa ovim trenerom. Kada je splasla motivacija koju je uneo svojim dolaskom, postalo je jasno da nemamo neku prepoznatljivu postavku na terenu i nejasno je bilo kakva je uopšte naša igra. Samim tim ne vidim šta dodatno možemo da uigravamo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
student

Post by student »

Jaci svakako da jesmo, koliko, pa mozda 10%. Slabiji nismo ali dalje od 4-5 mesta ne mozemo.

Na golu Carevic i to je ok.
Odbrana je ista + dolazak Crnomarkovica. Vitas moze slobodno da ide. Siguran sam da je prodao utakmicu protiv partizana. Imamo jos i Ljubisavljevica, Traorea i Jelicica.
Aksentijevic je po meni bar bio ok. Bukinac mu je zamena.
Desni bek ... Lazarevic nije za Vojvodinu i to nam treba pojacanje. Bjekovic nije za fudbal.

Umesto Topica upada Miletic. Imamo Zukica, Busnica i novog (startog) Kaljevica. Niko tu ne odskace i svi su prosek. Potreban je jedan igrac koji moze da trci i da pokriva. Sece lopte. Ne treba nista u napadu da radi ali celu odbranu da pokrije. Neki Makalele/Kante. Bez takvog igraca defanzive nema.

Cumic i UN su dobri. Stim da je UN sklon povredama.
Baray i Malbasic mogu da budu samo zamene.
Radulovic je mozda tu negde izmedju ove cetvorice. Svakako da treba na toj desnoj strani bolji igrac.
Mali Jovanovic mozda uskoci.
Kabic je jako slab i nadam se da odlazi. Ne vidim ga kao talenta na zalost...

Napad NN i ovaj novi - dupo golo.
Mali Ivanovic 5 golova za Samp, verovatno nista i od njega.

Od pojacanja moramo da dovedemo desnog beka. pravog zadnjeg veznog i ozbiljnog napadaca.
Odmah posle toga i ofanzivnog veznog. Alvarez izgleda odlicno.
Post Reply