Ipak je Vukelja,uz svo duzno postovanje Marku,najgori igrac u istoriji Vose.Mada njih dvojica su verovatno najgori tandem u bogatoj istoriji Kluba.Vidim i Kahriman dobio nogu i vec sama pomisao na taj trio fantastico,mi uzasno kvari raspolozenje.BILO,NE PONOVILO SE!!!!Voja wrote:Zelim da pozdravim Cica Glisu,koga koliko se secam duze vreme nije bilo na forumu,a njegove postove sam uvek voleo citati...CICA GLISA wrote:Ko je MJ ????
MJ - Marko MARADONA Jovanovic.... Moj omiljeni igrac,mozda i najomiljeniji od kako navijam za Vosu.
Sto se Banata tice i utakmice sa njima,ista mi se misao javlja kao i za svaki mec posle petarde na Marakani - DZABA SADA!!!!
32. kolo: Vojvodina-Banat 4:1
-
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Ovo je Turijin post sa topika "igrac utakmice". Ovde mu je mesto, pa bih zamolio gosn Turiju da prekine sa bojkotom. Vidi se da mu pisanje ovde nedostaje i da samo trazi prigodno mesto da postavi svoja razmisljanja. Molio bih ga da to ucini u interesu ovog foruma.Vrhunska igra Kizita.Bio je posebno inspirisan i neuhvatljiv za igrače Banata.Napravio je sijaset lepih prodora po levoj strani i stigao da rasčisti opasne situacije pred našim golom.
Da nije bilo ovako raspoloženog Kizita sigurno bi njegov zemljak bio centralna figura meča.Bravo za Sepiku.Ima velik potencijal i strahovitu startnu snagu i brzinu.Još kad se tehnički doradi, biće novosadski Drogba Very Happy
Ipak sam se odlučio da taj jedan bod dam Panteliću, iako sam se istinski dvoumio između njega, Tadića i Brkića.Prevagnula je zrelost u igri Pantelića, koja je od neprocenjive važnosti za igru Vojvodine.Panta uvek otvara bar 2 rešenja u napadu.Lopte su mu rezonske i tačne.Da se još brže otvaraju saigrači, bio bi još ubitačniji.Ovako mora da čeka pravi momenat sa loptom i da je provlači kroz ,,iglene uši".
Pohvala Tadiću, za promenjen odnos i igru (ja mu ne zameram što je oteo izvođenje penala Sepu, jer Tadiću u ovom trenutku više znači taj gol. Pogotovo što ga je i dao, kad je pruzeo odgovornost).
A, ,,crveni karton" malom Aleksiću za odnos igru i zalaganje.Treba da ga je sramota da jedan Pantelić, koji je duplo stariji od njega i posle 80 minuta igre zatvara i trči više od tog klinca koji je trebao da odigra samo nešto više od 10 minuta meča (čak je i Brzić morao da drekne na njega).
Neće valjati, ako se deran ne dozove pameti, a krene stopama Smiljanića, ili Tadića, iz izdanja 2007.Evo, čim se Tadić ,,probudio,, iz nekog svog umišljenog sna, postao je respektabilan igrač.
Međutim, kad se propusti godinu dana, to je danas veoma mnogo i za igrača, i za Klub, kao što je Vojvodina.
Verujem da će trener Brzić, brzo ,,razbistriti glavu,, i prizemljiti poletelog Danijela.Fudbal se igra na zemlji, a ne u oblacima.Puno treba lekcija još da savlada, kako bi postao, prvo ravnopravan igrač svojim sadašnjim saigračima, pa tek posle, možda, eventualno NEKO.
PS
Inače, čestitka svima, a pre svega igračima i treneru Brziću, što ponovo najlepši fudbal u zemlji IGRA VOJVODINA Exclamation Very Happy
Posle dugog vremena, zadovoljstvo je doći na stadion u Novom Sadu, samo što Novosađani o tome nisu obavešteni Embarassed Embarassed Embarassed
Bruka i za njih i za one koji treba da ih obaveste. Crying or Very sad
POŠTO OBRAZ ???!!!
Razigrana Vojvodina danas. Ostaje zal sto ih nismo ispratili sa jos par komada. Bravo Voso! Sve je uglavnom vec receno. Neko je pomenuo Savino vracanje glavom, kod primljenog gola. Meni se cinilo da mu to nije bila namera, vec da je jednostavno lose procenio let lopte i da je zbog toga lopta preskocila Brku. Mada i on nije trebao da izlece u toj situaciji.
Sledeca je OFK-a...
Sledeca je OFK-a...
POŠTO OBRAZ ???!!!