50 000e... kao Abubakar jbt

Pa i nije to baš biser ali ne znači da će se dogoditi, dao je naš Traore sve od sebeRabba wrote: ↑Mon Jul 03, 2023 9:11 am Fare, prijatelju, jel ga predstavio neko? Ima negde neka vest njega u našem dresu, sa šalom, nešto? Kako brate da znamo da li je potpisao?
Ima ekipa nekih naših po mocartu što divljaju, zahtevaju eksplicitno od uprave Traorea iz partizana, lik kod grobara imao 600k godišnje. Stvarno ima bisera, a nama najveće pojačanje do sada ova tri odlaska![]()
Istina. Još par odlazaka + oni što (na sreću) nisu produžili ugovor. Ostaće nam više para i možemo komotno da uđemo u investiranje i zamenimo fotelje u loži. Da nas Bog vidi!
Dovodiće se to je definitivno i Batak je izjavio kako je tek počeo prelazni rok i da se radi. N.N je napustio klub i dobio od partizana jači ugovor a mi smo jedva čekali da ode jer je za nas njegov ugovor bio “omča” u odnosu na ono koliko je pružao. To govori i o partizanovom poslovanju u ovom prelaznom roku. A i oko Traore-a džaba 600k na papiru ako dobije 100k eur i duguju mu 500kStexman wrote: ↑Mon Jul 03, 2023 9:44 am Ima ovih sto nece nigde a imaju jaku platu i ugovor jos godinu pa i dve...bole ih, dobro im je. Plata redovna a ne mora da se trci.
A mogao bi neki od insajdera da napise kolike plate imaju ovi sto su sad dosli?
Ono sto sam ja nacuo nije bas dobro pa ne cudi sto nikog vise ne dovodimo.
Do sad je menjano glava za glavu. Odlazi Vitas, došao Crnomarković.
Mi smo osvojili 5.mesto i pravimo zamenu, što ti kažeš, glavu za glavu. Na papiru ni jedna ta zamena nije poboljšanje tj napredak. Mi smo ovo leto trebali da se otvorimo i pojačamo, znači da dovedemo kvalitetnije fudbalere na deficitarnim pozicijama a ne da se menjamo kao panini sličicaDeep Purple wrote: ↑Mon Jul 03, 2023 10:10 amDo sad je menjano glava za glavu. Odlazi Vitas, došao Crnomarković.
Ide Kabić - Stiže Radulović
Otišao Topić - Stigao Kajević
Odlazi Đorđević - pretpostavljam da neko dolazi?
Milošević i N.N otišli - Stigli Vukić i vratio se Ivanović
I prijatelj je rekao da se dovodi vezni. Drugari koji imaju informacije oko partizana su mi rekli da jesmo kontaktirali Traore-a.
Ja nemam trenutno nikakve informacije pa nmg ništa da potvrdim osim da insinuiram po rečima drugara koji imaju informacije iz partizana. Znači ako je kontaktiran Traore to znači da se traži još jedan veznjak mislim logika me vodi ka tom razmišljanju.
I vodim se logikom da bi trebao bek da stigne jer odlazi Đorđević. Tako da neće biti buljuk igrača već glava za glavu plus još jedan vezni koji nam generalno i realno fali.
Bas tako. Trebalo je da dovedemo igrace koji su 50% kvalitetniji i koji ce se izroditi u nosioce igre, koji ce uz proslosezonka 2-3 igraca ciniti kostur tima. I onda svaki sledeci rok da dopunjujemo tu selekciju. Mislim da Zvezda to pristojno radi, s tim sto imaju sredstava na bacanje, pa mogu da dovode pune slepere pojacanja. Ali opet sasvim lepo odbacuju one koji nisu zadovoljili, a kvalitet im ostaje vise godina u timu. Dok mi evo posle 20 meceva pokrecemo pitanje da l prodati Cumica!? Nema u takvom razmisljanju prosperiteta1892 wrote: ↑Mon Jul 03, 2023 1:09 pm Mi smo osvojili 5.mesto i pravimo zamenu, što ti kažeš, glavu za glavu. Na papiru ni jedna ta zamena nije poboljšanje tj napredak. Mi smo ovo leto trebali da se otvorimo i pojačamo, znači da dovedemo kvalitetnije fudbalere na deficitarnim pozicijama a ne da se menjamo kao panini sličica