Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

:dance2:
Deep Purple wrote: Mon Jul 03, 2023 11:04 pm @Voja

Nismo, sporazumni raskid saradnje. Dogovoriš se sa igračem da u slučaju bolje finansijske ponude može da ide jer ga ti ne vidiš u klubu ili se jednostavno dogovorite jer ga ne vidiš u klubu a i njemu se ne ostaje. Njemu je stigla bolja finansijska ponuda sa Kipra. Propalo mu to i uleteo partizan i ostalo je istorija. Po Uefinim pravilima ako i nekome daš otkaz (trener ili igrač) dužan si da mu plaćaš sve po slovu ugovora kao i da nije raskinuta saradnja sve dok ne nađe novi angažman. U slučaju da ste sporazumno raskinuli ugovor dužan si da mu isplatiš samo dugovanja (ako ih ima) u periodu koji je odigrao. A može i po proverenom receptu blizanaca da oprosti dugovanja :mrgreen:

Ništa se ne dešava. To propada. Čak je Sporting probao da prevesla taj sistem. Kupio igrača sa procentom prodaje, odigrao dve sezone i oni mu produžili ugovor i prodali ga odmah nakon potpisa novog ugovora i pravili se ludi za procente jer su se vodili tim da je on potpisao novi ugovor sa klubom i da ga je samo stari obavezivao za procente od dalje prodaje :D

Išli su na sud zbog toga ali sam zaboravio ishod istog.
Ako je bilo tako ali ja sam ubeđen da je tu bila štela kao fol propalo Kipar samo da pređe za dž kod govana, ali neka što dalje od Karađorđa
Karlsson

Post by Karlsson »

Maxbet piše da je sve dogovoreno za Radulovića i da smo se dobro otvorili i po pitanju novca i po pitanju procenta od naredne prodaje.

https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zv ... je-447323/
Duplof

Post by Duplof »

Koliko smo najviše dali para nekad za nekog igrača, tj koji nam je rekord u kupovini? Mrzi me da kopam po netu, a ubeđen sam da ovde ima ljudi koji to znaju :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Duplof wrote: Tue Jul 04, 2023 11:26 am Koliko smo najviše dali para nekad za nekog igrača, tj koji nam je rekord u kupovini? Mrzi me da kopam po netu, a ubeđen sam da ovde ima ljudi koji to znaju :)
300k Janko Tumbasevic po Transfermarketu,
Znaci Radulovic nam je rekord :cheers:
Duplof

Post by Duplof »

rykerfcv wrote: Tue Jul 04, 2023 11:39 am
Duplof wrote: Tue Jul 04, 2023 11:26 am Koliko smo najviše dali para nekad za nekog igrača, tj koji nam je rekord u kupovini? Mrzi me da kopam po netu, a ubeđen sam da ovde ima ljudi koji to znaju :)
Dok ne vidim da je stavio potpis Tumba nam je rekorder :D
Hvala na odgovoru!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

rykerfcv wrote: Tue Jul 04, 2023 11:39 am
Ne mora da znači. To što su oni tražili koliko su tražili, ja ne verujem da smo im mi dali ni 300k. Pre će biti da smo dali 20-25 odsto od sledeće prodaje i mnogo manje para od njihovih 800k.
Io odio Belgrado
VošaNS

Post by VošaNS »

Vidakov u KG
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Marko93

Post by Marko93 »

Dobro je sad smo ostali samo sa 5 napadaca od kojih ni jedan nije za startnu postavu
SrpskaAtina

Post by SrpskaAtina »

VošaNS wrote: Tue Jul 04, 2023 5:11 pm
Vidakov u KG
Sigurno bolji od Vukčevića, a nije ni pravu šansu kod nas dobio ...
Maki

Post by Maki »

Prvi put malo pratim ovaj Mocart sport. Da li je moguće da je posle mog i Turijinog zapisa o Hamidu Traoreu počelo tamo da gori na temu njegovog dolaska? Samo da znate da ja ne ostavljam komentare tamo, tako da ili je Turija sve zakuvao, ili neko ko čita forum, ili se stvarno pregovara sa momkom. :)
Voleo bih da dođe, u svakom slučaju.
Turija

Post by Turija »

@Maki
Ne pisem ni ja na Mozzartu, ali procitam komentare vezane za Vosu.
Nisam kao Voja da pratim neke igrace, kao potencijalna pojacanja za Vosu, ali Traorea sam naveo da bi mogao da nam snagom i trcanjem zakrpi tu poziciju zadnjeg veznog ( ako nije previse skupo pojacanje, a slobodan je). Sigurno ima i boljih igraca na toj poziciji, medjutim ne pratim igrace izvan nase lige.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Maki wrote: Tue Jul 04, 2023 6:41 pm Prvi put malo pratim ovaj Mocart sport. Da li je moguće da je posle mog i Turijinog zapisa o Hamidu Traoreu počelo tamo da gori na temu njegovog dolaska? Samo da znate da ja ne ostavljam komentare tamo, tako da ili je Turija sve zakuvao, ili neko ko čita forum, ili se stvarno pregovara sa momkom. :)
Otud moj upis od pre nekoliko strana ovde...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Tue Jul 04, 2023 6:41 pm Prvi put malo pratim ovaj Mocart sport. Da li je moguće da je posle mog i Turijinog zapisa o Hamidu Traoreu počelo tamo da gori na temu njegovog dolaska? Samo da znate da ja ne ostavljam komentare tamo, tako da ili je Turija sve zakuvao, ili neko ko čita forum, ili se stvarno pregovara sa momkom. :)
Pogledaj moj upis oko Traore-a, da se ne ponavljam… :cheers:
Maki

Post by Maki »

Ne znam više šta sam pročitao tamo, a šta ovde, ali da rezimiramo:
1. Pregovori su u toku i naš Traore je posrednik.
2. Imao je zaradu od oko 50.000 € mesečno, ali mu je Partizan ostao dužan.
3. Mi nemamo tih para, a i on bi da pali što dalje iz Srbije da ga opet ne bi zavrnuli.

Realno, za tu platu možemo dovesti, lupam, Radoju ili Gaćinovića. Piksi ima kao selektor 650.000 godišnje...
Turija

Post by Turija »

Sto bi rekli ,,mnogo je kume". Ne vredi on tih novaca, precenio je sebe. Da je upola, pa da se razmislja.
E sad, kad tuzi crne, morace mu isplatiti ugovoreno. Tako bude sa strancima. Sa nasima se obecano zavrsava oprastanjem duga, sto je, svakako, neposteno (a, ko zna kakvi su tu sve dogovori sa nasima van papira?).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply