Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Super Liga - sezona 2022/23

Post by Turija »

Ako je stadion kriterijum, taman u 10.
1. zvezda2. partizan 3. Vojvodina 4. TSC 5. Nis 6. Krusevac 7.Kragujevac i ta tri stadiona neka se izbore sa ostalima za mesto u Super ligi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija

Post by Turija »

https://www.zurnal.rs/sr/clanak/157626/ ... ektora-fss
Auu, kakvo razocaranje. Izgleda da je iz druge sampionske generacije jako malo igraca vernih Vosi.
Vazno da je mali potpisao ugovor, pa sad tata moze u savez.
Pojacanja iz Italije nista.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Naš nekadašnji kadet Almedin Ziljkić koji našoj struci nije valjao na pragu Partizana , trenutno kapiten i najbolji igrač Sarajeva.
slanobarac

Post by slanobarac »

fare wrote: Mon Jul 03, 2023 4:04 pm Naš nekadašnji kadet Almedin Ziljkić koji našoj struci nije valjao na pragu Partizana , trenutno kapiten i najbolji igrač Sarajeva.
Ja mislim da niko ne zna ni kako dečko izgleda a već počinju bajke o fudbalskom čarobnjaku koga smo mi eto ispustili. Manite se priča dok ne vidite kako igra.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Mon Jul 03, 2023 4:52 pm
fare wrote: Mon Jul 03, 2023 4:04 pm Naš nekadašnji kadet Almedin Ziljkić koji našoj struci nije valjao na pragu Partizana , trenutno kapiten i najbolji igrač Sarajeva.
Ja mislim da niko ne zna ni kako dečko izgleda a već počinju bajke o fudbalskom čarobnjaku koga smo mi eto ispustili. Manite se priča dok ne vidite kako igra.
Ja vala znam i ja vam kažem Zuka Bazuka je bolji od njega. Toliko od mene :)
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Mon Jul 03, 2023 4:54 pm
:D

Eto vidiš. :mrgreen:
A koliko vidim i ne pada mu na pamet da pređe kod crnih :shit:. Odbio ih, 'ladno.
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote: Mon Jul 03, 2023 4:54 pm
O toj ligi dovoljno govori, ko je najbolji strelac vec nekoliko godina.
Kup je nas!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/s ... 1402982216
Novi udar na srpski fudbal: UEFA sumnja u još jedan namešten meč Superlige, FSS pokrenuo istragu

Slučaj Kolubara nije ni blizu rešenja, a UEFA je već naložila Fudbalskom savezu Srbije da preispita još jedan sumnjiv meč iz prošle sezone: Napredak - Radnički Niš 1:2 (1:2). Ovo je sad novi udar na srpski fudbal.

Podsetimo, Kolubara je prvobitno kažnjena oduzimanjem devet bodova, zbog čega je na kraju sezone završila ispod crte za ispadanje iz lige, međutim Sud u Lozani je zamrzao kaznu FSS i sada je klub iz Lazarevca i dalje u igri za Superligu. Tačnije, niti je u Superligi, niti je u Prvoj ligi Srbije. Videćemo gde će.

A dok se čeka odluka o slučaju Kolubare, zbog čega je pomeren start Superlige Srbije na nedelju dana, sa 22. na 29. jul, sada je UEFA dojavila još jedan sumnjivi meč - na udaru su Napredak i Radnički Niš, piše portal Mozzartsport.

Pobeda Nišlija od 2:1 na ovom meču umnogome im je pomogla u borbi za opstanak. Utakmica je odigrana u okviru četvrtog kola plej-ofa.

Disciplinski pravilnik Fudbalskog saveza Srbije, kako podseća Mozzartsport, propisuje da se klubovi posle prvih prijava iz UEFA - opominju, a posle se kažnjavaju novčano, oduzimanjem devet bodova ili čak i diskvalifikacijom iz takmičenja u trajanju od jedne godine.

Videćemo hoće li biti kazni za Napredak i Radnički.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

"Ovo je sad novi udar na srpski fudbal."

FSS je najveci udar na srpski fudbal (i na zdrav razum), ne treba vise od toga. Majkemi evo nadam se da ce nas kazniti na jedno 10-15 godina izbacivanjem iz medjunarodnih takmicenja i klubova i svih reprezentativnih selekcija zbog svih sranja u nasem fudbalu, da se useru u pos'o svom kriminogenim likovima koji se tu motaju da vise ne mogu da pumpaju pare iz klubova jer para vise biti nece ni od ucesca na takmicenjima a ni od prodaje igraca koje nemas gde da izneses na pijacu i da pokazes...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... -zagubila/
Kolubara: Je li Šurbatović znao i kako se prijava „zagubila“

Posle Napretka, saopštenjem se u kasnim popodnevnim satima oglasila Kolubara.

Saopštenje Lazarevčana prenosimo uz redakcijsku opremu teksta

“Obaveštavamo javnost da su lica koja vode spor protiv Kolubare ispred FSS zahtevala da suđenje ostane tajno. Podsećamo da je reč o kaznenom (disciplinskom) postupku o kojem su mediji izveštavali i koji bi morao biti javan. Mediji svakodnevno pišu o ovom postupku i policijskoj istrazi, čime bilo kakva tajnost gubi svaki smisao, osim za one koji ne žele da javnost bude upoznata o tome kako je postupak protiv Kolubare vođen.

Sa druge strane, saznali smo od medija da je UEFA poslala izveštaj u vezi sa utakmicom Napredak – Radnički Niš. Javnost je već upoznata sa bizarnim tumačenjem člana 83 Disciplinskog pravilnika FSS, prema kojem se klubovi automatski kažnjavaju ukoliko UEFA dostavi izveštaj. Kada se ovo ima u vidu, kao i ranije pisanje medija, ispada da bi savez morao da ekspresno kazni Radnički Niš i Napredak bez vođenja istrage, što bi dalje značilo da Kolubara ostaje u ligi u svakom slučaju.

Radi otklanjanja sumnje, Kolubara smatra da Radnički Niš i Napredak ne smeju biti kažnjeni bez sprovođenja dokaznog postupka i adekvatnog utvrđivanja odgovornosti pojedinaca, isto kao što to nije smeo biti slučaj sa našim klubom. Ova objava ima za cilj da ukaže na to da su disciplinski postupci protiv našeg kluba bili apsurdni i nezakoniti.

Kolubara u potpunosti podržava Napredak u insistiranju na tome da se utvrdi da li je gospodin Šurbatović znao za prijavu UEFA povodom meča Napredak – Radnički Niš i kako je došlo do toga da se ova prijava „zagubi“ sve do danas”, ističe se u zvaničnoj objavi lazarevačkog superligaša.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Miroslav Grandić inače trener i skaut golmana je ocenio Carevića kao kodernog i odličnog golmana koji je trenutno u top 3 golmana lige sa tendecijom da može biti i najbolji.
slanobarac

Post by slanobarac »

Nešto mi govori da će naredna sezona biti mnogo dosadnija od prošle. Slabo se ekipe pojačavaju a ima dosta odlazaka bitnih igrača.
N13

Post by N13 »

Cigani dovode napadaca iz Atalante i placaju obestecenje 3.5 miliona.
Ne znam sto se uopste igra ova liga, kada moze klub koji je u dugovima i posluje negativno da ima neogranicen budzet.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

N13 wrote: Wed Jul 05, 2023 11:44 am Cigani dovode napadaca iz Atalante i placaju obestecenje 3.5 miliona.
Ne znam sto se uopste igra ova liga, kada moze klub koji je u dugovima i posluje negativno da ima neogranicen budzet.
Ova liga vise ni nema smisla,opet se vec zna prvak.
Al kad se smeni sadasnja vlast propade i crveni,i onda dominiraju crni vec vidjen scenario.
Post Reply