Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Pripreme

Post by gospodinFKV »

Turija wrote: Thu Jul 06, 2023 2:58 pm PS
Jedno pitanje: gde se pripremaju veliki profesionalni evropski klubovi? Da li oni to isto praktikuju? Mi njih nikad ne vidimo ni u Turskoj zimi, niti leti na nekim destinacijama? Ne znam, mozda i praktikuju takve pripreme, pa pitam ljude koji su verzirani u toj temi.
Velike ekipe pripreme koriste za turneje. Nekad je to Azija, nekad je Amerika. Igraju te turnire sa ostalim velikim ekipama, i popularizuju sport tamo gde ima love.
Njima te pripreme ne znace mnogo, jer su to sve surovi profesionalci koji rade na toliko visokom nivou, da opusteno mogu par nedelja da se zaje**vaju kao Grealish posle osvajanja LS, i opet dodju kao pracke spremni.

Druga stvar, dosta tih liga na zapadu ili nema pauzu, ili ima samo malu pauzu oko bozicnih praznika. Francuska liga ima najduzu pauzu, ja mislim, i to je od neke 3 nedelje, za razliku od nasih, gde dva meseca cesu m**a kod kuce ili u Turskoj.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gospodinFKV wrote: Fri Jul 07, 2023 11:39 am
Turija wrote: Thu Jul 06, 2023 2:58 pm PS
Jedno pitanje: gde se pripremaju veliki profesionalni evropski klubovi? Da li oni to isto praktikuju? Mi njih nikad ne vidimo ni u Turskoj zimi, niti leti na nekim destinacijama? Ne znam, mozda i praktikuju takve pripreme, pa pitam ljude koji su verzirani u toj temi.
Velike ekipe pripreme koriste za turneje. Nekad je to Azija, nekad je Amerika. Igraju te turnire sa ostalim velikim ekipama, i popularizuju sport tamo gde ima love.
Oni i od priprema prave biznis i priliv... mada... i nasi od priprema prave biznis :wink:
Image
fare

Post by fare »

Kada je danas utakmica?
Vladimir

Post by Vladimir »

fare wrote: Sat Jul 08, 2023 9:16 am Kada je danas utakmica?
18h
Телеп
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nadam se da će Busnić ponovo dobiti šansu na mestu štopera.Podržavam Batakov rezon i nadam se da će i Busnić ukapirati rizike zone u kojoj igra i malo se drugačije postavljati.
Sredina nam je tanka i njegov kvalitetan pas iz zadnje linije može da napravi razliku.

Eto da ne bude da mračim u svakom postu :mrgreen:
Stexman

Post by Stexman »

Bolje da si nastavio da mračiš. 🤣🤣

Sta nam znaci kvalitetan pas, ako kod Busnica ili bilo kog drugog to uopste postoji, kad nema ko da ga primi. Mi pokusavamo neki moderan stil igre koji uspeva u ligama petice i to samo kod top quality ekipa. Znaci plafon desetak u evropi... Ali za to trebaju igraci istog kvaliteta.

Daj bre da igramo po zemlji od noge do noge sa puno trcanja i zajebite ove moderne fazone, kao stavicemo veznjaka na stopera da bi kad imamo loptu lakse izneli!? I onda nas protivnik toliko stisne dok nam u odbrani svira promaraja da ne mozemo da mrdnemo iz 16 metara. Pa ako mi nemamo stopera dovoljno kvalitetnog da iznese loptu, onda ni ne zasluzuje da igra u Vojvodini.

Mi i moderan fudbal ne idemo u istu recenicu, bar ne sa ovim kadrom.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vladimir wrote: Sat Jul 08, 2023 9:19 am
fare wrote: Sat Jul 08, 2023 9:16 am Kada je danas utakmica?
18h
Hoce li biti gde prenosa?
Image
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

На Арени изгледа нема, значи вероватно на Новосадској...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Prenos na YT i našoj veb stranici.
Djisa

Post by Djisa »

Ako moze neko da postavi link sa you tube. Iskacu mi gluposti.
Kup je nas!
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS

Post by VošaNS »

Postavio sam link za yt strim,prenos i na novosadskoj
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

U ovih pet min sam uživao više nego za prošlu celu utakmicu
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Барај има жељу, ал баш дави са лоптом, драго ми због Вукчевића, момак од кад је дошао није добио конкретну шансу, а играли прво Матић, па затим и Николић пре њега, нереално колико су Кабића уништиле повреде, милион евра и проценти од следеће продаје би премија била, Бјековић ће ми увек бити операција или бар да батали фудбал годину дана и посвети се теретани, техници и дефанзивним задатцима, мени лично увек ко аматер изгледао на терену уз по који добар продор и скроз океј тркач, ово остало јад и беда... Букинац исто солидан, Ивановић се труди, треба дати "клинцима" шансу, свакако имају много већу жељу него што је имао Таки Николић, ко и током сезоне Малбашић и Барај...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Cane

Post by Cane »

Moj utisak iz prvog poluvremena je kao da bar polovina sastava ne pripada profesionalnom fudbalu nego rekreativcima koji igraju nakon što su došli s posla. Posebno neki koji pripadaju kategoriji "naša deca". Znači, ne da bi ih pola rasprodao (što se ovde često pominje kao vrhunac negativnosti i neznanja raznih uprava) nego bukvalno ispoklanjao sutra već.
Post Reply