Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Pripreme

Post by Maki »

Evo, i ja upravo odgledao. Za razliku od ostalih zadovoljan sam viđenim u ovoj fazi priprema. Prvo, imam veću emociju dok gledam naše klince u odnosu na prvu postavu gde je samo Zukić iz ovih krajeva.
Eto imamo i Traorea na zadnjem veznom, tako da njegov zemljak može da pali svojim putem. Milosavljević je bio dobar, kao i Baraj, ali obojica sa 31 godinu ne prave nikakvu veliku razliku i samo zauzimaju mesto i budžet u ovom timu koji tek treba da stasava. Klinci nam baš mnogo obećavaju i šteta će biti ako Kabić ode, jer se vidi da je vođa ove generacije i da ima autoritet. Ništa manje grešaka u driblingu i šutu viđamo i kod Baraja i Malbašića koji su stariji 12 godina.
Jovanović će biti čudo od igrača, jedva čekam da ga vidim uživo.

Carević - Bjeković, Jeličić, Crnomarković, Bukinac - Traore - Kajević, Nikolić - Kabić, Ivanović, Čumić

Ovaj bih ja tim voleo da gledam, kažem voleo, jer ne znam da li je i najbolji.
Last edited by Maki on Sat Jul 08, 2023 10:51 pm, edited 1 time in total.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Mare_Liman wrote: Sat Jul 08, 2023 10:48 pm @Voja
Ушао је у 62. минуту
hvala
Image
Maki

Post by Maki »

Evo skraćenog snimka i izjava Bataka:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Sat Jul 08, 2023 9:44 pm Koliko znaci brz igrac na terenu, demonstrirao je mladi Jovanovic. Bukinac sasvim korektan na levom beku.
Naivno je Toroman napravio prekrsaj za penal.
Traore treba da se privikne na novu ulogu u timu i cini mi se da je najbolje moguce nase resenje na zadnjem veznom sa trenutno raspolozivim nasim igracima.
Pogledah sad drugo poluvreme. Prvo Traore, ne svidja mi se na zadnjem veznom, sem sto je tamnoput pa se lako uoci ni po cemu vise se ne izdvaja, uvek daleko od lopte, pasovi balonjare, a u odredjenim momentima mi deluje kao Bjekovic na terenu. Najbolje poteze je imao kad se povukao u nasih 16m gde mislim i da mu je mesto. Bukinca sam i pre malo gledao, nista losiji od ostalih bekova, al sa perspektivom i treba mu dati sansu. Ivanovic igra bas onako kako sam i ocekivao, trci, bori se, al bez bilo kakvog ucinka. Kabic = nemoc. I nemam nista protiv da se proda. E sad, sto se Laneta juniora tice. Prvi put sam ga gledao ovo malo minuta i mogu da kazem, da od kako je nova uprava u Vosi, Lazar je igrac koji je najvise pokazao na pripremama. Ako on igra tako non stop, treba ga gurnuti od prvog kola, i od prvog minuta i izvlaciti vani samo na njegovo insistiranje. DRAGULJ!!! Kako mu se samo lopta lepi za nogu, kako mu samo mozak radi hiljadu na sat, koliko samo koristi periferni vid... eto,za manje od 5 minuta lopte u nogama, ja ga prepoznah. E njega treba cuvati, Cumica treba cuvati, ostali svi sto se mene tice mogu da se prodaju

p.s. mi treba da slavimo kad nam golman pogodi stranu kod penala, a ne da ga odbrani.
Image
Turija

Post by Turija »

Vojo, slazem se sa onim sto si napisao za Traorea, zato sam i napisao da treba da se privikne na novu ulogu, jer se poziciono i tajmingom gubio na zadnjem veznom, sto su i svi nasi drugi, na toj poziciji, cinili isto. Medjutim, on je, od svih njih, bio defanzivno najbolji u nasih 16m.
Sad, da li ga je bolje drzati u vezi ili vratiti medju velik broj nasih stopera, treba da iskristalisu ove pripreme ili da dovedemo pravog zadnjeg veznog fajtera.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Standardi!!! Gde su se izgubili u ovom klubu???
"Prva postava" se muci sa rumunskim do skora drugoligasem.
"Druga postava" se muci sa slovenackim do skora drugoligasem.
A mi hocemo da prodjemo kiparskog vicesampiona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Слажем се са Војом за Ланета и Чумића,Лане је покидао,сваки потез му је био користан,ако игра овако стално дати му десетку и траку.Барај после дуже повреде добро је одиграо.Мени су нејасни играчи који су резерве а не кидају на оваквим текмама,мислим на Милетића пре свих,ништа није показао.Није ми лош био Ковачев и Ивановић,који би требао више доћи до изражаја у јачој постави,где ће имати више употребљивих лопти.
slanobarac

Post by slanobarac »

ssnigd wrote: Sun Jul 09, 2023 12:40 am Standardi!!! Gde su se izgubili u ovom klubu???
"Prva postava" se muci sa rumunskim do skora drugoligasem.
"Druga postava" se muci sa slovenackim do skora drugoligasem.
A mi hocemo da prodjemo kiparskog vicesampiona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da sam ja ovo napisao sad bi me razvlačili ovde. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Kako ćemo ih proći samo zbog ovog pesimizma :)

Prijateljska utakmica gotovo da nema ništa zajedničko sa takmičarskom, kao dva različita sporta. Igra se drugačije.

Mi na ovim pripremama još nismo ni odigrali ni jednu utakmicu u sastavu u kom ćemo igrati ili u takmičarskom sastavu tako da mi tačno znamo jedno veliko ništa kako ova ekipa može da igra.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nisam baš isto kao ostali video Laneta, bilo je tu par poteza, ali nekog uticaja na igru i ne. Dosta je fizički bio nedorastao protivniku, takođe. Naravno, radi se o momku od 17 leta, da ima talenat, nesumnjivo je, kao i da mu treba dozirati minute u uvodu u seniorski fudbal. Samo mislim da je rano za hvalospeve. Veliko breme nosi, obzirom ko mu je otac, a meni verovatno ona priča o psovanju 30 godina starijih trenera u reprezentaciji narušava sliku o momku. Za početak, nije bilo loše.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

@Deep
Kako nema nista zajednicko, a (k)iksevi.
Uprava napolje!
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Sun Jul 09, 2023 7:28 am Kako ćemo ih proći samo zbog ovog pesimizma :)

Prijateljska utakmica gotovo da nema ništa zajedničko sa takmičarskom, kao dva različita sporta. Igra se drugačije.

Mi na ovim pripremama još nismo ni odigrali ni jednu utakmicu u sastavu u kom ćemo igrati ili u takmičarskom sastavu tako da mi tačno znamo jedno veliko ništa kako ova ekipa može da igra.
Ti si se bavio fudbalom i sigurno ti je ovo poznatije pa bih te molio da objasniš kako su to dva različita sporta? Znam da se štede i ne daju sve od sebe ali ipak... Drugo, ako smo odigrali dve prijateljske sa dva različita sastava šta mi onda uigravamo? A ostale još samo dve. Kapiram da svi treba da dobiju priliku da pokažu šta znaju ali kad iskristališeš sastav onda ti zafali pripremnih utakmica. Onda kroz prvenstvo uigravaš formaciju i ode voz, već si u zaostatku. A nije isto uparivati dva stopera ili beka i krilo koji nisu zajedno igrali 15 minuta na pripremama. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson

Post by Karlsson »

A u kojim su sastavima igrali Rumuni i Slovenci i da li su se oni trudili više nego mi?
Ako se nisu previše trudili i ako su i oni igrali u mešovitim sastavima onda taj argument pada u vodu.
Mi smo jednostavno loši. Malo jači smo od superligaškog proseka. Taman da se do kraja prvenstva borimo za Evropu.
Da nije ove godine bilo tog dodatnog mesta mi bi smo definitivno izgubili borbu za Evropu 3 kola pred kraj.
Mi ne dovodimo igrače da bi se pojačali i napravili iskorak, već samo da bi zakrpili rupe.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Slanobarac

@Karlsson

Čim uhvatim danas vremena, odgovaram vam detaljnije :cheers:
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Karlsson wrote: Sun Jul 09, 2023 9:40 am A u kojim su sastavima igrali Rumuni i Slovenci i da li su se oni trudili više nego mi?
Ako se nisu previše trudili i ako su i oni igrali u mešovitim sastavima onda taj argument pada u vodu.
Mi smo jednostavno loši. Malo jači smo od superligaškog proseka. Taman da se do kraja prvenstva borimo za Evropu.
Da nije ove godine bilo tog dodatnog mesta mi bi smo definitivno izgubili borbu za Evropu 3 kola pred kraj.
Mi ne dovodimo igrače da bi se pojačali i napravili iskorak, već samo da bi zakrpili rupe.
Nisu igraci problem, trener je problem. Gde god da je radio, a nije bas da se naradio, nije pokazao nista sto mu daje prednost u odnosu na prosecnog superligaskog trenera. Ja ne znam koja mu je referenca i smatram da je najveci promasaj uprave bas to mesto jer da nije tako drugaciji utisak bi bio i sto se tice igraca i rezultata i rada uprave uopste. Kaze za ono juce da smo bili produktivni sto dovoljno govori o njegovom vidjenju fudbala i objektivnosti. Ne znam kakav ce nam biti raspored na pocetku ali uz Apoel ako bi dobili Zvezdu i jos nekog od jacih u prvih par kola mislim da bi smo dobili drugu sansu u ovoj sezoni pod uslovom da dovedu pravu osobu na to mesto.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Post Reply