"Iznenadjujuca" vest...
Transferi
Pojacanje koje bi moglo da nam stigne iz Sarajeva u ovom trenutku bi moglo da bude Semir Stilic 87 god. Igra za Zeleznicar na poziciji polu-spica, postigao je 9 golova uz 11 asistencija...
Nasao sam i neki video materijal;
http://www.youtube.com/watch?v=5jHoZwGRPvg
Otezavajuca okolnost je sto Dinamo zeli da Stilic bude zamena za Modrica, a neki engleski novinari su vec pisali da je Stilic u beleznici Arsena Vengera...

Realnija resenje bi mogao da bude Dialiba Boubacar Senegalac sa Bosanskim drzavljanstvom koji nastupa za Zeleznicar(9 golova u prvenstvu), igra na poziciji polu-spica 88 godiste je...zanimljivo je da se bas ovih dana nije odazvao na poziv selektora mlade bosanske repke
Sto se tice FK Sarajeva, mogao bi da bude interesantan Haris Hadzic (90 god) koji je postigao 6 golova u dosadasnjem prvenstvu
Otezavajuca okolnost je sto Dinamo zeli da Stilic bude zamena za Modrica, a neki engleski novinari su vec pisali da je Stilic u beleznici Arsena Vengera...

Realnija resenje bi mogao da bude Dialiba Boubacar Senegalac sa Bosanskim drzavljanstvom koji nastupa za Zeleznicar(9 golova u prvenstvu), igra na poziciji polu-spica 88 godiste je...zanimljivo je da se bas ovih dana nije odazvao na poziv selektora mlade bosanske repke
Sto se tice FK Sarajeva, mogao bi da bude interesantan Haris Hadzic (90 god) koji je postigao 6 golova u dosadasnjem prvenstvu
Jedna velika NULA(eura,dinara,dolara...) za klub,dok su se neki sigurno fino ugradil u dogovoru sa golubarom Dzombom!lesa wrote:kolko para?
Koliko smo mi samo besmislen klub pa to je strasno,bolje da se lepo registrujemo kao trgovacko preduzece sa ciljem da se svi ugrade koliko mogu nego da se ovako licemerno ponasamo i lazemo sve da smo fudbalski klub koji ima za cilj da se bori za bilo sta!
Svaka cast Pavicevicu ali koja je svrha bilo njegovo dovodjenje,sigurno ne interesi Fk.Vojvodine,napretka njene igre,uigravanja za kup uefa i sledecu sezonu.....vec puki dolazak radi odlaska u inostranstvo,pa Javor iz Ivanjice ima ozbiljniju upravu i razmisljanje od nas!!!Mi smo klub od danas do sutra i to nam je izgleda sudbina,zimus smo doveli jedanaest Pavicevica tj.jedanaest igraca koji imaju istu svrhu kao i on a to je da mogu da odu kad hoce i da Vojvodina kao klub za njih ne dobije ni dinar!
Pa onim nasim nesrecnicima da neko da bespovratnu pomoc od sto miliona eura,oni bi i dalje dovodili igrace za dzabe i prodavali nase klince da bi navodno mogli da prezive!Stasno!
Nadam se samo da ce Sampdorija ipak odustati od svoje velike zelje u liku naseg Andjelkovica i da cemo i sledece sezone biti dobro popunjeni na poziciji desnog beka!
Izvor?Dejan wrote:Pojacanje koje bi moglo da nam stigne iz Sarajeva u ovom trenutku bi moglo da bude Semir Stilic 87 god. Igra za Zeleznicar na poziciji polu-spica, postigao je 9 golova uz 11 asistencija...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ogi wrote:Izvor?Dejan wrote:Pojacanje koje bi moglo da nam stigne iz Sarajeva u ovom trenutku bi moglo da bude Semir Stilic 87 god. Igra za Zeleznicar na poziciji polu-spica, postigao je 9 golova uz 11 asistencija...
Na osnovu toga sam dao svoje misljenje ko bi iz Sarajeva mogao da bude pojacanje za Vosu!Stilic je vec sada kompletan i odlican igrac, vrednost mu se procenjuje na nekih 2,7 miliona...Kada bi ga doveli bio bi ubedljivo najbolji igrac, a sigurno bi dobro i zaradili. Licno mislim da je malo kasno, da su ga mnogi vec zapazili...Generalnog direktora Vojvodine Cvetka Riđošića zatekli smo na službenom putu u Srajevu, gde pregovora s jednim tamošnjim klubom u vezi s mogućim angažmanom jednog talentovanog napadača.
Realnije je da to bude Boubacar ili mozda Hadzic
Sada sam nasao tekst u kome kazu da Dinamo daje pola miliona za Hadzica i da je prelazak veoma blizu realizacije...
lesa wrote:UPRAVA NAPOLJE
ma ne treba im ni dozvoliti da odrade ovaj prelazni rok,hostapleri jedni

Nije ni poceo prelazni rok,oni su vec nasli nacin da zarade.Dokle vise tako?
Napred Voso!

Savo Pavićević potpisao za Kotbus
Sreda, 21. maj 2008. 16:44
Fudbaler Vojvodine i reprezentativac Crne Gore, Savo Pavićević, naredne sezone nosiće dres bundesligaša Kotbusa.
Pavićević je uspešno prošao lekarske preglede i u sredu potpisao ugovor sa nemačkim klubom. Prema nezvaničnim informacijama, Vojvodina će od njegovog transfera inkasirati 300.000 evra.
Desni bek crnogorske reprezentacije veći deo karijere proveo je u Hajduku iz Kule, dok je poslednju sezonu odigrao u dresu Vojvodine.
Pavićević je rodjen 11. decembra 1980 godine u Kikindi. Za Kuljane je odigrao je 200 mečeva na kojima je postigao pet golova, a u dresu crnogorske reprezentacije nastupio je šest puta.
(MONDO)
----------------------------------------
Fudbal je nazalost postao jedan od najvecih biznisa,ali jbg to se nemoze promeniti.Kako je,tako je.
Sava Pavicevic je igrac koji sledece godine puni 28 godina.Po meni ovo je podnosljiv potez uprave, posebno imajuci u vidu da igraci u Meridian super ligu igraju za krisku leba (naspram nekih i ne tako fantasticnih liga). Sava je,za nasu ligu, stariji igrac.Iako bi voleo da ga gledam jos minimun jednu sezonu,slazem se sa potezom da se iskusnom fudbaleru pruzi prilika da unovci svoje znanje.Ipak stavi te se u njegovu poziciju da li bi promenili firmu za 10 puta vecu platu ?
I jos nesto za tih 300.000 eura se sigurno moze naci mladji igrac (ili iz izostavljenje omladinske skole) koji u buducnosti moze biti i bolji od Save.
1.E ono sto mene brine je koliki je deo Vojvodine od tih 300.000 eura?? Posto cujem price da Sava nije bio 100% nas igrac,a to mi se ne svidja,posebno zbog toga sto je Bata kada je dolazio imao velike zamerke sa pojedine igrace koji nisu bili 100% igraci Vojvodine.
2. Mene mnogo vise brine sto ce Djuri uskoro da istekne ugovor,a znajuci kako sjajna uprava produzuje saradnju sa svojim najboljim (slucaj Davidov) bojim se da nam Djura ne ode za DZ jer bi izgubili velikog igraca (i skupog,jbg biznis

Savi sve najbolje!
0.0625
Mislim da je otisao jeftino.
Nije se snasao odmah i trebalo je vremena da "proradi" ali ako su skorasnje igre sada sa kraja sezone pravi nagovestaj njegovih mogucnosti on bi nam sledece sezone mnogo dobro dosao. Sigurno bi uz Djurica predstavljao stub odbrane i mislim da bi posle jedne cele dobre sezone mogao otici za duplo para u odnosu na ovo.
Puno smo igraca prodali u skorasnje vreme, para bi trebalo da ima tako da ne preti finansijska stiska, trebalo bi ostaviti ovaj tim na okupu neko vreme (samo uraditi doselekciju, oterati nesposobne i uvesti mlade umesto njih) da se uigra i stabilizuje, pa onda napasti trofeje. Posle toga moze ponovo prodaja, i kad bi se tako radilo sigurno bi bilo jos puno Kacara pa bi i klub bio finansijski obezbedjen na duge staze i spreman da napreduje u svakom pogledu.
A ovako se samo sibicari od danas do sutra, kao na buvljoj pijaci.
Pitanje naravno ostaje, ko zna koliko su se razni "ugradili" i koliko bi Vosa videla koristi od svega toga ali ipak...
Nije se snasao odmah i trebalo je vremena da "proradi" ali ako su skorasnje igre sada sa kraja sezone pravi nagovestaj njegovih mogucnosti on bi nam sledece sezone mnogo dobro dosao. Sigurno bi uz Djurica predstavljao stub odbrane i mislim da bi posle jedne cele dobre sezone mogao otici za duplo para u odnosu na ovo.
Puno smo igraca prodali u skorasnje vreme, para bi trebalo da ima tako da ne preti finansijska stiska, trebalo bi ostaviti ovaj tim na okupu neko vreme (samo uraditi doselekciju, oterati nesposobne i uvesti mlade umesto njih) da se uigra i stabilizuje, pa onda napasti trofeje. Posle toga moze ponovo prodaja, i kad bi se tako radilo sigurno bi bilo jos puno Kacara pa bi i klub bio finansijski obezbedjen na duge staze i spreman da napreduje u svakom pogledu.
A ovako se samo sibicari od danas do sutra, kao na buvljoj pijaci.
Pitanje naravno ostaje, ko zna koliko su se razni "ugradili" i koliko bi Vosa videla koristi od svega toga ali ipak...
- U pregovorima s inostranim klubovima su Stošić i Đurosvki. I to bi bilo to, što se tiče odlazaka – uverava tehniko Vojvodine.
A kada je reč o dolascima?
- Već smo sve dogovorili s dvojicom napadača. Jedan je iz BiH, a drugi iz naše elite. O imenima još ne bih da govorim – jasan je Rabrenović. S. S.
Od napadaca iz nase lige jedino kao perspektivna pojacanja bih mogli da budu Bojovic i mozda Grkajac...
- Već smo sve dogovorili s dvojicom napadača. Jedan je iz BiH, a drugi iz naše elite. O imenima još ne bih da govorim – jasan je Rabrenović. S. S.
Od napadaca iz nase lige jedino kao perspektivna pojacanja bih mogli da budu Bojovic i mozda Grkajac...
Jao sve mi se cini da je MJ u pitanju, pa dogodine ponovo nenadjebivi napadacki tandem Maradona-RonaldoDejan wrote:- U pregovorima s inostranim klubovima su Stošić i Đurosvki. I to bi bilo to, što se tiče odlazaka – uverava tehniko Vojvodine.

znaci mi (navijaci) ladno i pored, za nase uslove, relativno pune kase strepimo sta ce cuveni dvojac (sada i bez kormilara) da uradi preko leta. kad cujem "kaze tehniko Vojvodine" ja se najezim pre nego sto procitam izjavu.
pavicevic je za milutinovica expert a taj iz bezanije mi bas ne uliva neko poverenje,toliko o poziciji desnog beka
nadam se da ste bar ovde pogodili za nekog od talenata iz BiH
pozajmice iz herte? oce li biti ista od toga ili su time lagali i sebe i nas
R i R mars napolje iz Vojvodine
pavicevic je za milutinovica expert a taj iz bezanije mi bas ne uliva neko poverenje,toliko o poziciji desnog beka
nadam se da ste bar ovde pogodili za nekog od talenata iz BiH
pozajmice iz herte? oce li biti ista od toga ili su time lagali i sebe i nas
R i R mars napolje iz Vojvodine
...ti si nasa prva ljubav...