Pitajte Vlatka Grozdanoskog
-
Pitajte Vlatka Grozdanoskog
Nastavljamo tradiciju...
Zimsko pojacanje Vojvodine, makedonski reprezentativac, Vlatko Grozdanoski ce odgovoriti na pitanja forumasa, pitajte...
Zimsko pojacanje Vojvodine, makedonski reprezentativac, Vlatko Grozdanoski ce odgovoriti na pitanja forumasa, pitajte...
Pozdrav za naseg novog igraca koji se pokazuje kao sjajno pojacanje! 1. Koja je,zapravo,tvoja prirodna pozicija na terenu. 2. Za koga od stranih klubova navijas? 3. Sta mislis o crvenoj zvezdi i partizanu? 4. Sta mislis o navijacima Vojvodine,da li smo ispunili tvoja ocekivanja? 5. Sa kime se iz ekipe najbolje slazes? 6. ove price o tvom prelasku u zvezdu ili partizan....???
Last edited by Anonimus on Tue May 20, 2008 3:24 pm, edited 1 time in total.
STOP MAFIJI!!!
-
Kako ti se svideo Novi Sad?
Planiras li da ostanes i sledecu sezonu ili odlazis na kraju ove?
Da li mozda poznajes Belica i Franciskovica(obojica su proveli deo karijere na Kipru)?
Zelim ti srecu u nastavku sezone,uz konstataciju da vecina navijaca misli da si dobro pojacanje.
Planiras li da ostanes i sledecu sezonu ili odlazis na kraju ove?
Da li mozda poznajes Belica i Franciskovica(obojica su proveli deo karijere na Kipru)?
Zelim ti srecu u nastavku sezone,uz konstataciju da vecina navijaca misli da si dobro pojacanje.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Vlatka sam imao prilike da upoznam veče posle utakmice koju smo igrali u Turiji i tada sam ga pitao sve što sam hteo. Momak je stvarno prva liga, skroz je na mestu, Ovom prilikom bih ga puno pozdravio i poručio da ostane sa nama još koju sezonu da zajedno pravimo istoriju!
p.s. da li si ispunio obećanje i odneo dres svom zemljaku u izvestan NS lokal?
p.s. da li si ispunio obećanje i odneo dres svom zemljaku u izvestan NS lokal?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Prvo i pre svega,zelim da ti pozelim dobrodoslicu kako u nas voljeni klub,tako i na forum navijaca Vojvodine!Evo pitanja:
1)Da li si imao neko misljenje o Vojvodini pre noge sto si dosao?
2)Da li si upoznat sa istorijom FK Vojvodina?
3)Da li mislis da ova ekipa ima snage i znanja da sledece sezone osvoji Titulu?
4)Jer te Kiza vodio po klubovima?
5)Sta planiras posle Vose?
6)Da li volis jos neki sport osim fudbala(da posecujes)?
Puno pozdrava!Naravno uz zelje da te povrede mimoidju,i da sa Vojvodinom udjes u istoriju!
P.S. ne sekiraj se docice i taj gol
1)Da li si imao neko misljenje o Vojvodini pre noge sto si dosao?
2)Da li si upoznat sa istorijom FK Vojvodina?
3)Da li mislis da ova ekipa ima snage i znanja da sledece sezone osvoji Titulu?
4)Jer te Kiza vodio po klubovima?

5)Sta planiras posle Vose?
6)Da li volis jos neki sport osim fudbala(da posecujes)?
Puno pozdrava!Naravno uz zelje da te povrede mimoidju,i da sa Vojvodinom udjes u istoriju!
P.S. ne sekiraj se docice i taj gol

Željko Brkić jedan je od nas!!!
1. Koliko si poznavao FK Vojvodinu i Novi Sad pre nego sto si stigao? Da li si nekada ranije bio u Novom Sadu?
2. Ko te je doveo u Vosu?
3. Da li si zadovoljan uslovima u klubu - trener, uprava, SC Vujadin Boskov, atmosfera medju igracima?
4. Jel se spremas za utakmice sezone protiv cigana i grobara?
5. Jesi li zadovoljan svojim igrama u Vosinom dresu?
Pozdrav i neka ti gol prvenac bude protiv grobara i cigana.
2. Ko te je doveo u Vosu?
3. Da li si zadovoljan uslovima u klubu - trener, uprava, SC Vujadin Boskov, atmosfera medju igracima?
4. Jel se spremas za utakmice sezone protiv cigana i grobara?
5. Jesi li zadovoljan svojim igrama u Vosinom dresu?
Pozdrav i neka ti gol prvenac bude protiv grobara i cigana.

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
A bre batko ovi te sve vec pitali
E da kako bre te tvoje lopte nece u gol ? Sve lepo uradis i ode preko? Salim se ja malo batko,aj uzdravlje
Za koga navijas u Makedoniji? Cementarnica ili Vardar?
Covek igrao protiv Engleza u Londonu
Alal vera ,a i na Turke si vidim ljut
http://www.vlatkogrozdanoski.com/ fin sajt

E da kako bre te tvoje lopte nece u gol ? Sve lepo uradis i ode preko? Salim se ja malo batko,aj uzdravlje

Za koga navijas u Makedoniji? Cementarnica ili Vardar?
Covek igrao protiv Engleza u Londonu

http://www.vlatkogrozdanoski.com/ fin sajt

0.0625
Najpre pozdrav za najveceg smekera medju fudbalerima Vojvodine i dva pitanja!
1.Da li u tvojoj bivsoj ekipi(ako se nevaram Etnikos)i generalno na Kipru postoji neki spic kojeg bi rado video u Vojvodini(a da je pristupacan za nase uslove sto se tice cene) i koji bi od starta bio istinsko pojacanje za nas?
2.Da li si u toku svoje karijere saradjivao sa nasim bivsim trenerom Djokom Hadzijevskim i kakvo misljenje imas o njemu?
1.Da li u tvojoj bivsoj ekipi(ako se nevaram Etnikos)i generalno na Kipru postoji neki spic kojeg bi rado video u Vojvodini(a da je pristupacan za nase uslove sto se tice cene) i koji bi od starta bio istinsko pojacanje za nas?
2.Da li si u toku svoje karijere saradjivao sa nasim bivsim trenerom Djokom Hadzijevskim i kakvo misljenje imas o njemu?
-
Zbog svega sto nam se izdesavalo u poslednjih mesec dana,kasnilo se sa odgovorima,ali zato ce Vlatko sutra naci vremena i odgovoriti na sva nasa pitanja.
Do tada,mala reportaza u kojoj je ugostio administratore makedonskog fudbalskog portala
http://macedonianfootball.com/200805124 ... noski.html
Do tada,mala reportaza u kojoj je ugostio administratore makedonskog fudbalskog portala

http://macedonianfootball.com/200805124 ... noski.html
-
Vlatko je trenutno u Nemackoj sa reprezentacijom Makedonije, ipak ce odgovariti kad se vrati u Skoplje,te stoga da ga i ja pitam...vladans wrote:Sve mi se vise cini da cemo pre dobiti informaciju da nas je Grozdanovski napustio(naravno zbog ponude koja se ne odbija)nego odgovore na pitanja!
Vlatko,zvezda,partizan ili Vojvodina?
p.s.ja znam odgovor,ali reci ga ovde javno