Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Pripreme

Post by Deep Purple »

churguzijanac wrote: Thu Jul 20, 2023 7:56 pm
Rabba wrote: Thu Jul 20, 2023 7:53 pm Kakve pizde navijaju za ovaj klub...
Ova država je puna pizdi i svakim danom im broj raste.
Nisam ja budala zato sam ti i rekao Apoel u najboljem slučaju.
Ako i dođe do protesta.
slanobarac

Post by slanobarac »

Više ljudi gleda strim nego na stadionu. I šta očekivati?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

@ Voja uvek raspolozen za crni humor. :mrgreen:

Uzas kako nasi igraci i trener nemaju ideju za napad i u napadu.
Kontrola lopte amaterska, bezi im od noge, pa je vijaju.
Crnomarkovic za sada dosta dobar i pouzdan. Traore se iznervira sto se niko ne otkriva, pa pukusava dugi pas, preko pola terena sto je tesko uspesno izvesti da protivnik ne dodje prvi do lopte.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare

Post by fare »

Ovo je golo go**o da ne budem vulgarniji :?
Salvador

Post by Salvador »

:D
slanobarac wrote: Thu Jul 20, 2023 8:02 pm Više ljudi gleda strim nego na stadionu. I šta očekivati?
Na zapadu ima dosta ljudi obzirom da je prijateljska.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako ne prođemo APOEL Batak mora da dobije otkaz. I sa rastavcem smo gomilali ikseve, ali barem smo stvarali neke šanse. Ovo je tuga gledati. Nikakva igra, ni jedan protivnik na pripremama nije nadigran, ne stvaramo šanse nego čekamo da pojedinac uzme lopte i sve sam završi. Ovako svako može da vodi tim.
Marko93

Post by Marko93 »

Pa nismo izgubili sta :D
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Вратити Загорчића на место тренера и Љубета на спортског директора, уз Збиљића на месту председника који не меша прсте Загорчић може направити резултат и екипу, Сампдориа, Партизан,... Ал тадашњем председнику клуба се није свидело што ради по свом, што угрожава врх и остало па је склоњен...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Krle

Post by Krle »

Nek mi neko prevede ovo danas što se igralo?
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
N13

Post by N13 »

Batak po starom, na 1:0 vadi ofanzivnog veznog (UN) i ubacuje treceg zadnjeg veznog (Busnica). Na prijateljstkoj utakmici, pojacava odbranu i brani rezultat.
Jebote, kad tad nisam izasao sa stadiona, necu nikad.
Duplof

Post by Duplof »

Prvi put sam izašao ranije sa utakmice, a u pitanju je prijateljska!? Ovo se ne može nazvati fudbalom.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Duplof wrote: Thu Jul 20, 2023 10:18 pm Ovo se ne može nazvati fudbalom.
A mozda samo mnogo trazimo? :)
Image
Duplof

Post by Duplof »

Voja wrote: Thu Jul 20, 2023 10:50 pm
Duplof wrote: Thu Jul 20, 2023 10:18 pm Ovo se ne može nazvati fudbalom.
A mozda samo mnogo trazimo? :)
Zapravo, vrlo moguće da smo mi kao navijači razmaženi, ali već godinama gledamo identičan antifudbal u režiji igrača koji nose naš dres. Pa dokle više!? Koliko ljudi je izdvojilo vreme da dođe da ih gleda na prijateljskoj utakmici (juče ne znam kako sam živu glavu izvukao dok sam bežao sa stadiona kući, eto jedan od primera) a oni nam vraćaju ovako?!

Dolazim na stadion da gledam sport koji volim i podržim klub koji takođe volim a za uzvrat dobijem antifudbal u režiji ljudi, ne samo igrača, koji ni ne poštuju klub i navijače... Ljubav prema FKV je misaona imenica za njih. U inat svima njima ću i dalje dolaziti i prvi ću zviždati protiv ovoga, a prvi ću ustati i aplaudirati kad promenite neke (čitaj, sve) stvari!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Duplof wrote: Thu Jul 20, 2023 11:11 pm Zapravo, vrlo moguće da smo mi kao navijači razmaženi, ali već godinama gledamo identičan antifudbal u režiji igrača koji nose naš dres.
Bas dok sam gledao prenos razmisljam u sebi: "jedino sto danas na terenu valja i asocira na FK Vojvodina su samo nasi dresovi"
Image
Salvador

Post by Salvador »

Čini mi se da je glavni problem trener koji nema neki poseban koncept igre i ne zna kako da izvuče najbolje od ovih igrača.
Moji današnji utisci: Baraye jako spor za ozbiljnu igru, Vukčević bezopasan, Ivanović ne deluje loše ali još klinac, mali Jovanović derle, Crnomarković i Traore deluju dobro u zadnjoj liniji...
Generalno nisu se baš nešto trudili danas, moralo je to ozbiljnije ako je poslednja provera pred Apoel.
Post Reply