VOJVODINA u Evropi
Re: Apoel - VOJVODINA, 27.7.2023.
Na svu sreću po upravu smo dobili Kiprane, koji se više ne vode kao dno evropskog fudbala. KI Klaksvik bi nas razmontirao. Smem da potpišem. Reprezentacija Farskih ostrva pojačana sa nekolicinom preiskusnih igrača iz respektabilnih dasnkih i norveških prvoligaških klubova.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
za takve situacije uvek ima ona cuvena floskula tako omiljena medju nasim trenerima - danas svi igraju fudbal...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Deep Purple
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... deo/456835
Mislim da bi se Ferencvaroš složio sa tom floskulom.
Re: Apoel - VOJVODINA, četvrtak 19h
Znamo li koga možemo izvući 24. na žrebu za treće kolo?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
https://en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%8 ... #Seeding_3
Mi smo ti main path, nađeš naš meč u spisku sa leve strane. Sa desne strane su ti naši mogući protivnici. Tamo gde piše "Winner of the tie involving..." skroluješ gore i u utakmicama drugog kola pronađeš par sa tim timom.
Uživaj.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
HvalaRabba wrote: ↑Fri Jul 21, 2023 5:41 pmhttps://en.wikipedia.org/wiki/2023%E2%8 ... #Seeding_3
Mi smo ti main path, nađeš naš meč u spisku sa leve strane. Sa desne strane su ti naši mogući protivnici. Tamo gde piše "Winner of the tie involving..." skroluješ gore i u utakmicama drugog kola pronađeš par sa tim timom.
Uživaj.
Stojim u mestu gubim vreme
Pa dame i gospodje mislim da je vreme da se krene sa lozenjem
- Deep Purple
За почетак организовано гледање преноса у неком локалу ако не буде на стадиону.
- Deep Purple
Kako bih gurnuo Baray-a na polušpica u dvomeču sa Apoel-om.
A iza njega Kajević i Nikolić.
Oni će nama stvoriti šanse pa će stvoriti ali ovako makar da budemo ofanzivno potentniji.
Carević
Antonijević Traore Crnomarković Lazarević
Kajević Nikolić
Radulović Baraye Čumić
Vukić (Jonathan)
Naravno ako su svi zdravi.
Radulović i Čumić da pomažu defanzivno.
Vukić da skida visoke lopte i da proba da sačuva i da ih udarimo na kontru.
Koliko nama fali malo da od ovog tima napravimo konkurentnu ekipu. Fali nam vezni klasa i solidan špic i to je jako dobra ekipa… Tuga je koliko to ne vide u klubu.
Oni će nama stvoriti šanse pa će stvoriti ali ovako makar da budemo ofanzivno potentniji.
Carević
Kajević Nikolić
Radulović Baraye Čumić
Vukić (Jonathan)
Koliko nama fali malo da od ovog tima napravimo konkurentnu ekipu. Fali nam vezni klasa i solidan špic i to je jako dobra ekipa… Tuga je koliko to ne vide u klubu.
Izvini, morao sam...

Ово бих сачувао за реванш ако будемо морали да вијамо резултат. За прву утакмицу бих слично томе с тим да би Николић био напред уместо Бараја а Буснић назад и Барај тиме на клупи. То је 4 офанзивна, 5 дефанзивних и Кајевић да буде и ту и тамо.Deep Purple wrote: ↑Sat Jul 22, 2023 2:06 pm Kako bih gurnuo Baray-a na polušpica u dvomeču sa Apoel-om.
Carević
Kajević Nikolić
Radulović Baraye Čumić
Vukić (Jonathan)
- slanobarac
Mislim da Batak sprema takav bunker da bi i mažino linija bila smešna. Milosavljević igra pod mus od prvog minuta.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Red Marquis
- Moderator
I ja mislim. Jedino što se on nada mažino liniji iz WWI, a ima bunker da bude svrsishodan kao mažino linija u WWII.slanobarac wrote: ↑Sat Jul 22, 2023 4:06 pm Mislim da Batak sprema takav bunker da bi i mažino linija bila smešna. Milosavljević igra pod mus od prvog minuta.
Io odio Belgrado
I meni to liči na prvi tim u nedostatku boljeg zadnjeg veznog i centarfora.CRD FCV wrote: ↑Sat Jul 22, 2023 2:41 pmОво бих сачувао за реванш ако будемо морали да вијамо резултат. За прву утакмицу бих слично томе с тим да би Николић био напред уместо Бараја а Буснић назад и Барај тиме на клупи.Deep Purple wrote: ↑Sat Jul 22, 2023 2:06 pmCarević
Kajević Nikolić
Radulović Baraye Čumić
Vukić (Jonathan)
Naravno, uz opasku da nema nijednog igrača iz Novog Sada i šire, ili makar Vujadina, što ovaj sastav i ne čini sastavom Vojvodine.
Last edited by Maki on Sat Jul 22, 2023 5:40 pm, edited 2 times in total.