Super Liga - sezona 2024/25
- novosadjanin
Re: Super Liga - sezona 2022/23
Odloziti prva 3 kola zbog umora!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
-
Tako je bilo i pre dve godine, prva dva kola sa blizancima, ostatak sezone uzasan.
Ali drago mi je sto sa partizanom igramo odmah dok jos nisu formirali tim. Nadam se da necemo odlagati utakmice...
Ali drago mi je sto sa partizanom igramo odmah dok jos nisu formirali tim. Nadam se da necemo odlagati utakmice...
Uprava napolje!
Ovo je idealan raspored! U prva 2 kola resiti se tog stresa, i posle igrati koliko mozemo.
Jos pokusati iznenaditi zbog njihove neuigranosti, ako uspe, odlicno.
Jos pokusati iznenaditi zbog njihove neuigranosti, ako uspe, odlicno.
- Red Marquis
- Moderator
25.11 sa ciganima smo domaćini, tako da je to u Topoli sigurno.
I bolje, cirkus ne mora u Novi Sad ove godine.
Io odio Belgrado
Ja bi odložio prvo kolo "just for fun"
Da ih malo j***mo. Mislim da je po novom dozvoljeno odložiti jednu utakmicu zbog Evrope. Prošle godine su oni pomerili nas.
Come on you Reds!
- slanobarac
A zašto ne bi uprava organizovala prevoz u Topolu i 4000 naših protiv 300 njihovih?Red Marquis wrote: ↑Mon Jul 24, 2023 7:37 pm 25.11 sa ciganima smo domaćini, tako da je to u Topoli sigurno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
+1
Зато што нас нема 4000 за тако нешто.slanobarac wrote: ↑Mon Jul 24, 2023 8:17 pmA zašto ne bi uprava organizovala prevoz u Topolu i 4000 naših protiv 300 njihovih?Red Marquis wrote: ↑Mon Jul 24, 2023 7:37 pm 25.11 sa ciganima smo domaćini, tako da je to u Topoli sigurno.
- naseljekolumbija
@CRD FCV
Све зависи од резултата и игре, ако буду добро играли биће нас
Све зависи од резултата и игре, ако буду добро играли биће нас
- slanobarac
Hoćeš da kažeš da nas protiv
nema 4000 na Karađorđu?

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Можда нас буде на Карађорђу толико са децом на истоку. Сматрам да за "гостовање" једне редовне лигашке утакмице скупити толики број људи је за нас мисаона именица.
- Juzni Banat
Prošle godine su mesec dana odlagali sve, mislim da mesec dana ništa osim evrope nisu igrali ni jedni, ni drugi, ali naravno da nema iluzija oko toga kome je to dozvoljeno, a kome ne bi bilo ni u ludilu
- Forza Voša
Nismo se mi nista pitali, nas zreb je poludirigovan i morali smo biti dijametralno od Tsc-a zbog stadiona a oni su, posto su bili drugi, iskoristili pravo da naprave sebi na papiru savrsen raspored.naseljekolumbija wrote: ↑Mon Jul 24, 2023 7:08 pmБраво управа! Кад играмо двомеч са Апоелом морамо да играмо и са овим говнима! Ма фантастичан посао.![]()
![]()
„Hasta la Victoria Siempre!“
Odloziti prvo kolo sa ciganima zbog povratka sa Kipra i revansa protiv Apoela.
Cigani trenutno deluju spremni, barem prema rezultatima na pripremama. Zasto otici posle Kipra direktno njima na noge pred mobilizacijom koju imaju, a posle toga igrati revans na Karadjordju.
Ali ako smo im "prodali" "projekat" kluba, zasto se pride i ne sagnuti lepo po sapun pred sirokom auditorijumom.
Cigani trenutno deluju spremni, barem prema rezultatima na pripremama. Zasto otici posle Kipra direktno njima na noge pred mobilizacijom koju imaju, a posle toga igrati revans na Karadjordju.
Ali ako smo im "prodali" "projekat" kluba, zasto se pride i ne sagnuti lepo po sapun pred sirokom auditorijumom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
To prvo i to baš

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Deep Purple
partizan da se dočeka na Karađorđu pa nek se onda farbaju ograde.