Transferi
Re: Transferi
''Rešeni smo da se pojačamo u špicu i blizu smo jednog potpisa. Vukić ima problema sa leđima, a Vukčević i Ivanović imaju manje iskustva, pa smo zbog Evrope odlučili da se dodatno pojačamo na toj poziciji. Takođe, do kraja prelaznog roka ćemo sigurno da se pojačamo i na jednoj defanzivnoj poziciji”.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... -20/457464
Kaže da Čumić potpisuje novi ugovor na tri godine i da je ponuda iz Austrije za Kabića bila oko 350 000 evra, iako se sećam da je govorio da je veća od ove iz Bolonje.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... -20/457464
Kaže da Čumić potpisuje novi ugovor na tri godine i da je ponuda iz Austrije za Kabića bila oko 350 000 evra, iako se sećam da je govorio da je veća od ove iz Bolonje.
Pa, u nastavku intervjua je priznao da je slagao. Tako laže i za sve ostalo.
Uostalom Kabić je imao stabilan ugovor, pođimo od toga. Sada optužuje i Bataka, samo je on ispravan.
- Deep Purple
Mislim da Bolingi nije ozvaničen jer je “delegacija” na Kipru i verovatno žele da ozvaniče Jablonskog i njega zajedno u povratku.
-
Vala po osmehu MJ sa aerodroma mi deluje kao da sve ide po planu.Videcemo za par dana.Deep Purple wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 10:04 am Mislim da Bolingi nije ozvaničen jer je “delegacija” na Kipru i verovatno žele da ozvaniče Jablonskog i njega zajedno u povratku.
Uprava napolje!
- slanobarac
Deep Purple wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 10:04 am Mislim da Bolingi nije ozvaničen jer je “delegacija” na Kipru i verovatno žele da ozvaniče Jablonskog i njega zajedno u povratku.

I napadano titulu ove sezone.

Proslava u Bačkoj Topoli, zadnje kolo protiv TSCa.

Rekao mi zbiljić.
I to ozbiljno.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Uvek sa tobom
Што би реко Шојић, тачно се сећам да се не сећам
Ајде да му верујемо за ову двојицу

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
100 % je to u pitanjuDeep Purple wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 10:04 am Mislim da Bolingi nije ozvaničen jer je “delegacija” na Kipru i verovatno žele da ozvaniče Jablonskog i njega zajedno u povratku.

- churguzijanac
Nemoj tolko da zameraš Deep-u.Ljubav je velika i slepa, a možda je i u pravuKoral wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 11:53 am100 % je to u pitanjuDeep Purple wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 10:04 am Mislim da Bolingi nije ozvaničen jer je “delegacija” na Kipru i verovatno žele da ozvaniče Jablonskog i njega zajedno u povratku.![]()
![]()
![]()

- Deep Purple
Mogu da zamislim kako bi Bata gotivio ovog garišu 

- churguzijanac
Auuu bato moj.Stajling pravi za pidžama parti 

Hahaha ovaj brat već kupuje poene kod mene.
@draganas ovaj bi kod Bate bio kapiten sano tako
@draganas ovaj bi kod Bate bio kapiten sano tako

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- slanobarac
Zajebavaš Deep?? 
Gari došao u pidžami a koferi utonirani.

Gari došao u pidžami a koferi utonirani.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Wtf, YO MTV RAPS...Deep Purple wrote: ↑Thu Jul 27, 2023 12:51 pm
Nemoj samo posle Deep baron…
Kako ću zbog vas glavu da izgubim
Šalu na stranu, eto slike sa aerodroma. Nadam se da stiže Belorus i da ekipa zaliči na nešto. Trebalo je ovo mnogo ranije ali bolje ikad nego nikad.