Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Srbendinho wrote: Sat Jul 29, 2023 4:41 pm Дип можеш ли нам нешто више написати о томе има ли се алтернативно ријешење ако пропанде прича са Бјелорусом?
Mislim da mu je maca pojela jezik. :)
Evo šta je poslednje napisao pre par stranica:
Deep Purple wrote: Fri Jul 28, 2023 9:14 amTraži se vezista, obezbeđena su sredstva za takvog igrača i sigurno dolazi provereno rešenje. Igrač iz Italije je alternativa ali postoji još par imena i trenutno ne znam ništa više.

Postoji mogućnost da se dovede još jedan domaći fudbaler iz inostranstva protiv koga mislim da niko ne bi imao ništa protiv ovde na forumu ali polako.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako je Italijan možda je ovaj. Slobodan, prošle sezone je igrao za Hajduk iz Splita kao rotacioni igrač i očigledno mu nije problem da igra na ovim prostorima.
https://www.transfermarkt.com/marco-fos ... ler/110931
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Dovesti Merija nazad i upariti sa gospodinom. I ovako samo bunarimo, pa da ima poente.
Stexman

Post by Stexman »

Pojacanja se dogovaraju u toku prvenstva. Prelazni rok sluzi samo za realizaciju dogovora!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Sat Jul 29, 2023 4:59 pm Ako je Italijan možda je ovaj. Slobodan, prošle sezone je igrao za Hajduk iz Splita kao rotacioni igrač i očigledno mu nije problem da igra na ovim prostorima.
https://www.transfermarkt.com/marco-fos ... ler/110931
Nije on, on je bio ponuđen Tsc-u. Fossati je mekan igrač, nije ono što nam treba. Kajević je njegovih karakteristika samo što Kajević ima mnogo ozbiljnije fizičke predispozicije.

@Karlsson Ovi prostori igrao izvan Italije samo u Hrvatskoj :mrgreen:
Nije loš Fossati generalno igrač, značio bi ali nije on taj kvalitet koji nam treba. Msm da je Belorus za klasu bolji u smislu onoga što nama treba na terenu.

@Maki

Nije pojela, ne treba da pišem i delim svakakve seoske priče već isključivo kada postoji nešto konkretno, nadam se da se slažeš.
Voša le

Post by Voša le »

Voja wrote: Sat Jul 29, 2023 11:53 am Prica se da cemo ponovo gledati Sumu na nasim terenima,al ne u dresu prve 4 ekipe iz prosle sezone
Treba Vojvodina brzo da reaguje i uzme ga. Uzmite Sejdubu Sumu dobar je igrac a i tako nemamo puno igraca a vidi se da zna zanat... Pre ce da dođe kod nas nego u Pazar. Zato treba sto pre kontaktirati ga.
Volim te Vošo ludo🤍❤️
Srbendinho

Post by Srbendinho »

Сејдуба је завршен што се Пазара тиче. Тако да нема потребе да га зовемо, јер је пристао на услове Пазараца.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ovaj urugvajac, Sebastian Rodriguez što sam ga zakačio pre neku stranicu je bog otac za sve zadnje vezne koji su igrali kod nas jos od vremena Jokana a bolji je i od Jablonskog.
Karlsson

Post by Karlsson »

churguzijanac wrote: Sat Jul 29, 2023 6:47 pm Ovaj urugvajac, Sebastian Rodriguez što sam ga zakačio pre neku stranicu je bog otac za sve zadnje vezne koji su igrali kod nas jos od vremena Jokana a bolji je i od Jablonskog.
I zauzet. Joblanski nije.
Voša le

Post by Voša le »

churguzijanac wrote: Sat Jul 29, 2023 6:47 pm Ovaj urugvajac, Sebastian Rodriguez što sam ga zakačio pre neku stranicu je bog otac za sve zadnje vezne koji su igrali kod nas jos od vremena Jokana a bolji je i od Jablonskog.
Treba dovesti i kreatora igre nesto kakav je i Drincic bio to nam mnogo fali a obavezno kvalitetnog stopera naci tu imamo rupu,jel odbrana nam je najveci problem,to se videlo i na Kipru...
Volim te Vošo ludo🤍❤️
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Šta mislite o ovome
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Karlsson wrote: Sat Jul 29, 2023 6:56 pm
I zauzet. Joblanski nije.
Danas jeste, sutra vec više nije.A to šta je danas treba proveriti.
Poenta je da treba skautirati zanimljive igrače dok su još pod ugovorom.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nemanja Antonov (moja velika zelja) zavrsio u MTK, koji je ocigledno slabiji klub od nas kad uzima takvom igraca koji nama ne treba.
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Deep Purple wrote: Sat Jul 29, 2023 7:34 pm

Šta mislite o ovome
Ništa posebno tu ne vidim osim što je slobodan.Statistika poražavajuća:106 utakmica 2 gola 5 asistencija.Rodriguez na 6 utakmica već dao 2 i ima asistenciju.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

churguzijanac wrote: Sat Jul 29, 2023 7:44 pm
Deep Purple wrote: Sat Jul 29, 2023 7:34 pm

Šta mislite o ovome
Ništa posebno tu ne vidim osim što je slobodan.Statistika poražavajuća:106 utakmica 2 gola 5 asistencija.Rodriguez na 6 utakmica već dao 2 i ima asistenciju.
Treba nam zadnji vezni, ovo je viša verzija Gary Medela. Igrao redovno Holandsku ligu, bivši omladinski reprezentativac Holandije. U najboljim godinama.
Post Reply