1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)
- novosadjanin
Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)
Da li Bolingi ima pravo nastupa sutra? Nema ga na spisku igraca na sajtu superlige
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Znacio bi nam puno sutra i napred i nazad.novosadjanin wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 5:45 pm Da li Bolingi ima pravo nastupa sutra? Nema ga na spisku igraca na sajtu superlige
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Srbendinho
Имај на уму да су прилично неажурни у заједници... Вјерујем да би требао играти.novosadjanin wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 5:45 pm Da li Bolingi ima pravo nastupa sutra? Nema ga na spisku igraca na sajtu superlige
Pa rekao je i Zbiljic prosle sezone da ne vidi ko ce nam uzeti bod u prvih 10 kola, pa da pobedjujemo na Kipru. Ono sto mene zanima dal nasi treneri posle utakmica zaista misle da su igrali fudbal i da su se nadigravali?

- slanobarac
Znači ipak izvodimo šareni sastav. Pa, dobro.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Igraju vrlo grub presing, ako im sudija dozvoli, ima da nam osakate pola tima. Videćemo kako će to izgledati, moralo se odložiti.
Bolingi od juce ima pravo nastupa, sad sam proverio. Verifikovan je i moze da igra sutra!novosadjanin wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 5:45 pm Da li Bolingi ima pravo nastupa sutra? Nema ga na spisku igraca na sajtu superlige
Jedva cekam da vidim sta zna, al opet realno kakva smo mi tuga kad cekamo da nas covek iz aviona spasavaStexman wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 10:56 pmBolingi od juce ima pravo nastupa, sad sam proverio. Verifikovan je i moze da igra sutra!novosadjanin wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 5:45 pm Da li Bolingi ima pravo nastupa sutra? Nema ga na spisku igraca na sajtu superlige

Ubaciti Bolingija od početka, pa neka pokuša da im smeta i pomrsi konce koliko može. I ovako je pun energije, samopouzdanja i želje za dokazivanjem.
Vukić neka se štedi. Isto neka i Baraj igra umesto Radulović, Nikolić možda 45 minuta, Čumić isto na poštedi (možda zadnjih 20 minuta neka odigra ako imamo čemu da se nadamo), Bukinac umesto Antonijevića, Bjeković umesto Lazarevića pa šta nam Bog da.
Vukić neka se štedi. Isto neka i Baraj igra umesto Radulović, Nikolić možda 45 minuta, Čumić isto na poštedi (možda zadnjih 20 minuta neka odigra ako imamo čemu da se nadamo), Bukinac umesto Antonijevića, Bjeković umesto Lazarevića pa šta nam Bog da.
Ja mislim da neću ni gledati samo pogledam F. T. II to je to pošto to će biti viktorije na naš gol

S obzirom na broj rovitih i povredjenih igraca, revansa protiv Apoela i dalje sam misljenja, da smo ovo morali odloziti i nekako izvrsiti pritisak u medijima. Ne znam da li bi dalo rezultata, ali bi se makar malo prasine podiglo. Da je ekipa zdrava, onda bih se slazio sa Vojom i drugima, nema potrebe za odlaganjem, jer ce ekipa iz ovakvih utakmica samo da raste.
Utakmicu cu odgledati mirno i nadati se da cemo videti nesto od fudbala od nasih danas. Ako izdrze prvih 20-25min pritiska na pocetku oba poluvremena, mozda se i nadati nekom iksu, u suprotnom bice svacega.
Utakmicu cu odgledati mirno i nadati se da cemo videti nesto od fudbala od nasih danas. Ako izdrze prvih 20-25min pritiska na pocetku oba poluvremena, mozda se i nadati nekom iksu, u suprotnom bice svacega.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Cekam utakmicu zbog Bolingija i da vidim kako ce da prsti oko njega. Samo da ne dobije crveni karton.Voja wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 11:06 pmJedva cekam da vidim sta zna, al opet realno kakva smo mi tuga kad cekamo da nas covek iz aviona spasavaStexman wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 10:56 pmBolingi od juce ima pravo nastupa, sad sam proverio. Verifikovan je i moze da igra sutra!novosadjanin wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 5:45 pm Da li Bolingi ima pravo nastupa sutra? Nema ga na spisku igraca na sajtu superlige, ako koji slucajem da gol, bice efikasniji od svih nasih centarforova zajedno
![]()
Vojo, i Meri je izasao iz aviona, jos i povredjen, pa su svi forumasi videli da je pravi centarfor za Vosu, osim ,,struke". Vosina struka je kombinacija do kombinacije ( a Zbiljic ih slusa i baca novac za istrosene polovnjake, pa onda krivi ,,zli" forumasi).Lalat nije voleo strance, a struka se nije ugradila i ode Meri za Sloveniju.
Zbiljic dolazi na svaku utakmicu i tera i ostale clanove UO ( sto je za pohvalu, a nije za pohvalu sto ih nije menjao). Valjda je, sad, za godinu dana i sam usao u problematiku, da ga ne ,,farbaju" savetnici i SD oko pojacanja. Savetnici imaju sasvim druge ciljeve (licne) i za Vosu bas ih briga. Jako je to zalosno od nasih bivsih igraca. Bila je dobra ideja Zbiljica da vrati bivse igrace Vojvodine u klub, ali nije dobar odbir.Zato oni pravi i nece da dodju u Klub. Evo, npr. i mene je prevario Tanjga, a zaista sam mislio da zeli najbolje Vosi. Medjutim, videsmo delo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ruku na srce Meri je imao strasnu povredu i operaciju. Nije ni bilo realno da igra u tom periodu, oporavak od takve operacije je jako spor. Taman kad je bilo vreme da se potpuno vrati u formu, oni su ga poslali u Sloveniju.
Znaci ne krivim struku sto tada nije igrao kod nas, vec zato sto su ga pustili cim se oporavio, umesto jos jednu sezonu da ga ostave i pokaze sta zna.
A veceras vecina nas predoseca ishod utakmice, ali opet gledacemo svi zbog Dzonatana. Ko zna, mozda bas sada i iznenadimo
Znaci ne krivim struku sto tada nije igrao kod nas, vec zato sto su ga pustili cim se oporavio, umesto jos jednu sezonu da ga ostave i pokaze sta zna.
A veceras vecina nas predoseca ishod utakmice, ali opet gledacemo svi zbog Dzonatana. Ko zna, mozda bas sada i iznenadimo

@N13, da li se secas da je Meri odigrao i povredjen, sto samo govori kakvu je volju imao.
A UN je imao jos tezu povredu, pa se sacekalo. Struka nam je ista, samo bez Lalatovog tima.
A UN je imao jos tezu povredu, pa se sacekalo. Struka nam je ista, samo bez Lalatovog tima.