Šta bi još ljudi da ih napalimo na naš klub

Mislim da se jos na pripremama povredio, koliko se secam nije ni na Kipru igrao. Zato i kazem, bolnica na kraju grada a ne fudbalski tim...hvylarn wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 2:26 pm Neko neki info za Kajevića? Neko je napisao da je ponovo povređen. Jel smo mi stvarno čuvali dečka protiv zvezde da bi se on povredio na treningu? Ako je istina i ne bude ga bilo od starta u četvrtak, dati mu slobodne papire i poželeti sreću.
Pa doveli smo ključnog igrača da nosi ekipu, sezona nije ni pošteno počela, nema ga ni u rotaciji.
Drago mi je ako je istina, ali da li si siguran?Deep Purple wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 4:04 pm Rasprodat zapad, za istok jako malo karata ostalo.
Svakačast @Mare_Liman i @N13 ubedili smo ljude![]()
Samo aktivnost u vezi sa animiranjem navijača od četvrtka.
Tako je, a evo moje puste želje 4-4-2:Red Marquis wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 3:32 pm Carević - Antonijević Traore Crnomarković Lazarević - Zukić Milosavljević Nikolić - Radulović Malbašić Čumić
Tim koji očekujem, ne koji priželjkujem.
Ко је дотични?
Ma navijač naš, piše o Voši redovno, nije nikakav insajder ili nešto slično. Znam ga na tvitteru jedno duže vreme. Ne znam da li je na forumu, ako jeste neka se javi