Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Image

Covek polomio nogu Docicu, dobio zuti.
Sumi u el komunistiku napravio kontuziju oka, mogao je oko izgubiti.

Kod nas bi pola sezone presedeo na tribinama. Redak komad budale.
I dalje solidan igrac. Svi vapimo za novim Drincicem, on bi mogao biti to, ako bi mu se skrenula paznja.
milancl

Post by milancl »

Jeste Sanogo agresivan i previše, jeste u godinama, ali radije ću gledati mušku borbu, nego pipkanje i metiljavo trčkaranje u mestu.

Usuđujem se reći da je 3 klase bolji od svih naših opcija za zadnjeg veznog. I ja bih radije nekog reprezentativca Italije ili Nemačke npr, ali nije realno. Kupio bi nas požrtvovanošću to je sigurno.

A to što je bio u crvenima... Pa nama je pola ekipe iz blizanaca...

Žalosno je samo što se naša uprava ponaša kao da sad tek treba da počnu pripreme pa sad sklapaju tim
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Maki

Post by Maki »

Sanogo bi bio dobar, ali neophodan je još jedan zadnji vezni. Recimo neki iz Partizana, pošto ove sezone oskudevamo, jer su otišli Vitas i NN. Imamo samo Malbašića i UN. Cigani sada vode Rosić, Miletić i Radulović, plus Sanogo.
Predlažem Fejsu, 35 godina, isto koliko i Drinčić kada je dolazio.
Naravno, jedan Jablonski u budućnosti vredi koliko ova dvojica zajedno, a o Medojeviću da ne pričamo, jer on donosi i slaninarski zamajac. Najbolji zadnji vezni u ligi posle Stamenića iz CZ je Docić. Takvog možemo samo da sanjamo i veliko je pitanje šta taj radi u našem fudbalu.

Voleo bih više od svega da prođemo u četvrtak i zbog Bataka. Zamislite da nam dovedu modernog trenera koji forsira sistem 3-5-2? To znači grozničavu potragu za još dva nova štopera. :)
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Maki wrote: Tue Aug 01, 2023 4:46 pm
Predlažem Fejsu, 35 godina, isto koliko i Drinčić kada je dolazio.
Немој им давати идеје, Фејса је слободан играч...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Karlsson

Post by Karlsson »

Zašto se ne priča o Luki Milivojeviću?
Maki

Post by Maki »

Uvek sa tobom wrote: Tue Aug 01, 2023 4:49 pm Немој им давати идеје, Фејса је слободан играч...
Znam. :)
Šta znam, momak je Rusin iz Kucure, 25 puta igrao za reprezentaciju. Imao je jaku konkurenciju na svojoj poziciji u Partizanu. Meni lično ne smeta niko iz blizanaca, čak ni pokajani izdajnici, ako su ostavili traga u srpskom i evropskom fudbalu. Neka preskoči sledeću utakmicu protiv svojih ako mu je to želja, i tako se pokazalo da su nam naša deca zmije u nedrima. Za ovog bar znamo. Pre bih njega nego Sanoga, ali mislim da možemo i bolje da pazarimo od ovih podgrejanih leševa, kao što su Kajević i ova dvojica.
(Izvinjavam se cenjenom forumu na prejakim metaforama)
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Upravo ako čitate Maki se samo zajebava sa Fejsom. Svi se zalažemo za Sanoga samo nemojte Fejsu… :mrgreen:
Maki

Post by Maki »

Deep Purple wrote: Tue Aug 01, 2023 5:05 pm Upravo ako čitate Maki se samo zajebava sa Fejsom. Svi se zalažemo za Sanoga samo nemojte Fejsu… :mrgreen:
Počeo sam od muke da uzimam komentare na Mozzart sportu za ozbiljno. Neko je napisao da se pregovara sa ovom dvojicom:
https://www.transfermarkt.com/sulayman- ... ler/264046
https://www.transfermarkt.com/isaac-sac ... ler/259943
Koliko li ovo zadovoljstvo košta?
FORD

Post by FORD »

Kao sto je Slanobarac napisao
"Pojačati ponudu Jablonskom"

Potpuno se slazem i potpisati ugovor na 4 godine i resiti tu poziciju. Mi moramo na pocetku placati vise da bi bolji igraci dolazili kod nas, to je jedini nacin u suprotnom dovodimo nekog kao sto je Busnic ili takog nekog.
Tako se pravi dobar tim i napokon da se dovede ta desetka da pokrije rupu u sredini i poveze tim.
slanobarac

Post by slanobarac »

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Stexman

Post by Stexman »

Deep Purple wrote: Tue Aug 01, 2023 2:47 pm Klub razmišlja o angažovanju Seko-u Sanoga koji je bio u zvezdi. Navodno nema ništa protiv povratka u Srpski fudbal. Jedino godine (34) brinu sportski sektor ali teško da bi doveli boljeg vezistu od njega. Recimo Jablonski je klasa ispod njega ali je i mlađi pa se nismo dogovorili. Zdrastveno je dobar.
Rizikujem da se naljutis na mene ali druze, ti koga ishvalis ovde taj ne vredi nista 😁. Kakav crni Sanogo, mesarcina moze samo u zvezdi da igra jer im se gleda kroz prste. Kod nas ce na robiju oterati.

Ponudite jos para Jablonskom. Sta ce nam lova kad treba da strepimo za peto mesto u ligi? Prvenstvo pocelo mi jos uvek nismo doveli pojacanja osim Bolingija.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dovedemo li mi nekog, a da nam ga ne ponude, nego nasa skauting sluzba kaze treba nam taj igrac? :)
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

I na sredini da imamo Kajevića i Sanoga, igrače od 33 i 34 godine, jedan sklon povredama, a drugi spor i previše agresivan.
Baš će nam veselo biti.
slanobarac

Post by slanobarac »

Kad mi ovde vidimo šta nam fali kako da raznorazni mešetari i menadžeri ne znaju?
Danas svi menadžerišu gledajući you tube.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Koja je to tacka u kojoj amaterski fudbalski klub postaje profesionalni?
Image
Post Reply