Transferi
Re: Transferi
Prijatelj nam na Mozzartu poručuje da smo svi promašili sa imenom, kaže dobar je igrač u pitanju koji se ne uklapa sa Batakovom vizijom...
Gledam ekipu i posle dosta vremena ne mogu da se otrgnem utisku koliko malo fali da ekipa bude relativno uređena, pristojno zategnuta i možda najvažnije u skladu sa igračima koje želimo da gledamo. Crnomarković, Busnić, Milosavljević, Vukić, Vukčević, donekle Kajević i nepotrebni nepotizam u vidu Tanjge, i imali bismo tim za koji bi se moglo i navijati, onako, iz srca. Prethodnih sezona po 15 - 20 igrača je bilo nekako ugurano u ekipu, bez ideje i toliko pominjanog identiteta. Da je napravljen iskorak sa Medom kao osiguračem ispred poslednje linije, umesto Busnića i Milosavljevića, umesto Crnomarkovića doveden neki crni brat levi centarhalf, da jede malu decu i samo da nije doveden Vukić, verovatno bismo prisustvovali najgledljivijoj Vojvodini od ne znam kada, valjda Bate.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Slažem se sa upisom. Ovom timu fali jako malo da bude popunjen taman koliko treba. Nije ni Vukić toliko loš za rezervnog napadača da menja Bolingija plus je tu i Ivanović dobijaće i on dovoljno šansi sasvim sigurno.Rabba wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 9:41 am Gledam ekipu i posle dosta vremena ne mogu da se otrgnem utisku koliko malo fali da ekipa bude relativno uređena, pristojno zategnuta i možda najvažnije u skladu sa igračima koje želimo da gledamo. Crnomarković, Busnić, Milosavljević, Vukić, Vukčević, donekle Kajević i nepotrebni nepotizam u vidu Tanjge, i imali bismo tim za koji bi se moglo i navijati, onako, iz srca. Prethodnih sezona po 15 - 20 igrača je bilo nekako ugurano u ekipu, bez ideje i toliko pominjanog identiteta. Da je napravljen iskorak sa Medom kao osiguračem ispred poslednje linije, umesto Busnića i Milosavljevića, umesto Crnomarkovića doveden neki crni brat levi centarhalf, da jede malu decu i samo da nije doveden Vukić, verovatno bismo prisustvovali najgledljivijoj Vojvodini od ne znam kada, valjda Bate.
Mislim da možemo da očekujemo odlaske tokom zime i pogotovo tokom sledećeg leta (Vukčević, Busnić, Milosavljević, Đorđević, Jeličić, Bjeković…) otvoriće se tu prostor za plate u budžetu i možda neko obeštećenje za nekog. I onda dovedeš neke talentovane i neke malo iskusnije igrače kao zamenu i imaš ekipu.
Trenutno imamo tim da odigramo samo takav 3-5-2 samo da imamo nekog da to i prenese.
Carević
Crnomarković Rosić Traore
Lazarević Kajević (kad je zdrav…) pojačanje Nikolić Antonijević
Bolingi Čumić
Plus mali Radulović je i rođen da igra tog wing beka, da trči gore-dole.
Last edited by Deep Purple on Thu Aug 03, 2023 9:52 am, edited 2 times in total.
- Forza Voša
Ili Baray (njega traze portugalci) ili Antonijevic/Bukinac (zasto bi inace dovodili nekoga na levoj strani odbrane). Logika govori da ce vrlo verovatno uskoro i Traore otici, stigao je Rosic a Traore ima jos godinu dana ugovor.
„Hasta la Victoria Siempre!“
- Deep Purple
Ja samo ne razumem jednu stvar zašto se prijatelj ovde ne registruje ponovo. Bolje ovde da izađe tako sa informacijama nego da deli po Mozzartu. Mislim svakako ljudi ulaze ovde da čitaju ali mislim da je to bolje. Pa da se dopunjujemo informacijama a ne da čitamo komentare gde neko može i njegov nick da iskoristi i napiše gluposti.
- Mare_Liman
Апсолутно, погледајте екипу која је изашла на мегдан Ласку и Паневежису пре 2 године у квалификацијама за ЛК и екипу да кажеш до половине августа кад се доведе задњи везни и ту још шта треба, ми имамо сјајну екипу са сасвим солидним ростером који може и мора бити још бољи, Царевић (Тороман) - Антонијевић (Букинац или сад изгледа Ђорђевић?) - Росић (Црномарковић) - Траоре (Јеличић, Тањга) - Лазаревић (Бјековић) - Саного или неки црни брат (Буснић) - Николић (Јовановић) - Кајевић (Зукић, Милосављевић) - Чумић (Барај) - Болинги (Вукић, Ивановић) - Радуловић (Малбашић) Продати Јеличића довести адекватну замену Траореу, можда бољи бек од Лазаревића и Лазаревић више него сјајан за ростер, довести адекватну замену на задњем везном и једна 10-ка, уиграни, без проблема против лошег партизана ми можемо бити одмах иза Звезде...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Forza Voša
Veljka Paunovica dovedes i das mu 2 do 3 puta vise od najplacenijeg igraca plus opasan bonus za ulazak u grupu (znaci treba da bude u prva tri). I da mu plata raste 20% godisnje kako bi ga osigurali za neki petogodisnji plan. Verujem da moze da se nadje poseban sponzor da tako nesto finansira jer sama ideja kao takva pije vodu (vidim ja tu jednog ozbiljnog igraca koji je prosli put bio u sponzorskom pulu kad je Zbiljic bio a sad nije tu verovatno jer vucemo repove sponzorskog ugovora sa direktnim konkurentom). Tesko da ima vise u Meksiku. On je covek znalac, dokazao se, ima viziju, lepo razmislja a mislim da bi i razmislio jer bio je vezan za pokojnog Kosana kao i za hrpu klinaca sa kojima je osvojio svetsko. On u zvezdu ne moze a u partizan tesko da hoce kako sada stvari izgledaju. Na sve to bi dobili ogromnog aduta i ozbiljan integritet u pregovorima barem sto se tice dovodjenja domacih igraca.Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 9:48 amSlažem se sa upisom. Ovom timu fali jako malo da bude popunjen taman koliko treba. Nije ni Vukić toliko loš za rezervnog napadača da menja Bolingija plus je tu i Ivanović dobijaće i on dovoljno šansi sasvim sigurno.Rabba wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 9:41 am Gledam ekipu i posle dosta vremena ne mogu da se otrgnem utisku koliko malo fali da ekipa bude relativno uređena, pristojno zategnuta i možda najvažnije u skladu sa igračima koje želimo da gledamo. Crnomarković, Busnić, Milosavljević, Vukić, Vukčević, donekle Kajević i nepotrebni nepotizam u vidu Tanjge, i imali bismo tim za koji bi se moglo i navijati, onako, iz srca. Prethodnih sezona po 15 - 20 igrača je bilo nekako ugurano u ekipu, bez ideje i toliko pominjanog identiteta. Da je napravljen iskorak sa Medom kao osiguračem ispred poslednje linije, umesto Busnića i Milosavljevića, umesto Crnomarkovića doveden neki crni brat levi centarhalf, da jede malu decu i samo da nije doveden Vukić, verovatno bismo prisustvovali najgledljivijoj Vojvodini od ne znam kada, valjda Bate.
Mislim da možemo da očekujemo odlaske tokom zime i pogotovo tokom sledećeg leta (Vukčević, Busnić, Milosavljević, Đorđević, Jeličić, Bjeković…) otvoriće se tu prostor za plate u budžetu i možda neko obeštećenje za nekog. I onda dovedeš neke talentovane i neke malo iskusnije igrače kao zamenu i imaš ekipu.
Trenutno imamo tim da odigramo samo takav 3-5-2 samo da imami nekog da to i prenese.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Upravo sam pročitao da će sutra biti predstavljen levi bek reprezentacije Gruzije Giorbelidze. Ako sam pogrešno napisao ime čoveka, izvinjavam se.
Uzeo bih ovu informaciju s rezervom, al' rekoh da podelim ovde.
Uzeo bih ovu informaciju s rezervom, al' rekoh da podelim ovde.

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Taj je ovog leta prešao u Batumi i nije prvi gruzijski igrač koji se ovog leta u komentarima spominje kao potencijalno naše pojačanje.
Svašta ljudi pišu, željni pažnje.
Onda se izvinjavam na dezinformaciji.
Izvinjavam se ja tebi.

Mislim da imaš iskrivljenu sliku o fudbalu u Meksiku, kao i klubu koji vodi. Obzirom da se lagano krljaju sa Amerima, koji sve više ulažu u fudbal, mislim da sigurnošću možemo reći da nema šanse da možemo da mu ponudimo približno novca, ugleda i kvaliteta lige koje ima tamo. Najplaćeniji igrači Čivasa imaju oko milion i po dolara godišnje.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
U pravu si Rabba. Meksička liga ti je Premier League po novcu i svemu ostalom u odnosu na sve lige Amerike.Rabba wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 10:50 amMislim da imaš iskrivljenu sliku o fudbalu u Meksiku, kao i klubu koji vodi. Obzirom da se lagano krljaju sa Amerima, koji sve više ulažu u fudbal, mislim da sigurnošću možemo reći da nema šanse da možemo da mu ponudimo približno novca, ugleda i kvaliteta lige koje ima tamo. Najplaćeniji igrači Čivasa imaju oko milion i po dolara godišnje.