Transferi
- gospodinFKV
Re: Transferi
Jeza me hvata pri pomisli na tu polusezonu i prelazni rok.
Onaj Kojasevic ispade jedini krsten igrac od tih 20.
Onaj Kojasevic ispade jedini krsten igrac od tih 20.
Još malo do utakmice, dobro je samo da niko nije otišao niti došao, kako je najavljeno.
Danas nam nisu bile potrebne te priče. Žao mi je što sam učestvovao u prenošenju glasina.
Danas nam nisu bile potrebne te priče. Žao mi je što sam učestvovao u prenošenju glasina.
- Deep Purple
Au brate al’ si ovo složio ali ništa nisi pogodioKarlsson wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 6:14 pmBaja Mali Knindža. 'Sa istoka Sunce sija' stih iz njegove pesme. 'Zvali smo je Natali i svi smo je 'vatali'' isto iz njegove pesme. Voli alkohol i peva o njemu.Deep Purple wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 11:52 amGledao sam ja Drezden (gotivim ih) ali nmg da se setim kakav je…
@Voja
Mislim da ne, pojačali su oni vezni red sumnjam da ga opet žele. Verovatno nekome preko ga prodajemo.
EDIT: Prijatelju registruj se pa ćemo da se mačujemo zagonetkama.
Reši ovo:
Sa istoka sunce sija…

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/37 ... c_O4kBOvS0
Dal je ovo greska sto prodajemo standardnog stopera, jel dobre su psre ali nisu nesto ni prevelike? Ipak on nam je bio najbolji stoper... Sad da se nadamo da Rosic ce ga adekvatno zameniti...
Dal je ovo greska sto prodajemo standardnog stopera, jel dobre su psre ali nisu nesto ni prevelike? Ipak on nam je bio najbolji stoper... Sad da se nadamo da Rosic ce ga adekvatno zameniti...
Volim te Vošo ludo

Samo da nije greska, neka ide momak i da se neka pare uzmu za njega. Borben, mnogo toga dobrog napravi ali kiksara kao i Carevic. I to kad kiksne, bas ono kiksne, citaj - napravi penal.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- slanobarac
Po čemu je to kiks? Čak bih rekao da i nije bio penal jer ga je prvo udarila o nogu. Još da izmisle i džepove na gaćicama i obavezu da startuju sa rukama u njima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
I meni se cini da to nije smelo da se svira kao penal. Njemu je jedna ruka bila na zemlji i druga mu je automatski bila u prirodnom polozaju i cini mi se da to ne sme da se svira kao penalslanobarac wrote: ↑Thu Aug 03, 2023 9:55 pmPo čemu je to kiks? Čak bih rekao da i nije bio penal jer ga je prvo udarila o nogu. Još da izmisle i džepove na gaćicama i obavezu da startuju sa rukama u njima.
Nadam se da upravi neće pasti na pamet da dovode Gruzina i Sanogoa. Zapravo, ako ne možemo da vratimo Medojevića ili nekog drugog kvalitetnog povratnika ne treba nam više niko, eventualno golman. Kamo sreće da smo prošlu sezonu odigrali sa omladincima, bili bismo isto peti, a tim bi nam sada vredeo mnogo.
Otišli su nam oba Simića, Topić, Milošević, Kabić, Ljubisavljević, NN i Vitas, a Stefan Đorđević je suspendovan. Ti igrači su klasa za ove što smo ih večeras gledali.
Nažalost, ostali su nam Busnić, Milosavljević, Malbašić, Vukčević, Uroš Nikolić, Traore, Baraj, Carević i Čumić od kojih niko nema kvalitet da pravi razliku, a poslednja dvojica opasno stagniraju i koštala su nas ispadanja iz Evrope.
Najbolji deo tima su zapravo naši klinci, ma šta ko govorio, i treba im dati punu šansu uz pridošlice Rosića i Bolingija. Od Radulovića, Vukića i Kajevića ne očekujem ništa. Previše je igrača prošetalo klubom za proteklih godinu dana, što ne ide struci na čast već na sramotu.
Otišli su nam oba Simića, Topić, Milošević, Kabić, Ljubisavljević, NN i Vitas, a Stefan Đorđević je suspendovan. Ti igrači su klasa za ove što smo ih večeras gledali.
Nažalost, ostali su nam Busnić, Milosavljević, Malbašić, Vukčević, Uroš Nikolić, Traore, Baraj, Carević i Čumić od kojih niko nema kvalitet da pravi razliku, a poslednja dvojica opasno stagniraju i koštala su nas ispadanja iz Evrope.
Najbolji deo tima su zapravo naši klinci, ma šta ko govorio, i treba im dati punu šansu uz pridošlice Rosića i Bolingija. Od Radulovića, Vukića i Kajevića ne očekujem ništa. Previše je igrača prošetalo klubom za proteklih godinu dana, što ne ide struci na čast već na sramotu.
Sta se desava sa Djordjevicem na kraju?
Eto koliko smo ozbiljna ekipa mi prodajemo igrača u sred utakmice, sledeći je Čumić. Kakve dobre pare 400 hiljada šta je to ništa stopirati ovo ako može inače može i Zbiljić da se pakuje i kompletna svita oko njega, što neko već reče bolje i beton liga ali VOŠA a ne ovi ciganski smradovi. 

Niko ne zna. Sa Batakom je nastupio neki zavet ćutanja, a novinari ne postoje da pitaju ono što ljude zanima, nego i oni ćute.
Navodno je bio vinovnik nekog incidenta sa Barajom. Kada sam to bio čuo, odmah sam pomislio, pa ja bih isto bio vinovnik incidenta sa Barajom i onim ko ga je ovde doveo. Večeras pogotovo.
Drugo što sam pomislio je da sam delimično krivac, jer sam mu (ono kad je bio intervju gde smo i mi forumaši pitali) postavio pitanje, da li se nekada kao kapiten izviče na kolege, misleći da je to neophodno tada kad je Mima stvorio najanemičniji tim u istoriji kluba. Nisam mislio da baš treba da ih bije, ali kao kapiten valjda može da iskritikuje nekog.
Ako odu Batak i Baraj, možemo vratiti Đorđevića u pogon.
Sada neka malo zamene mesta Baray i Đorđević čovek je čak bio i kapiten,ako Batak ode (nadam se) on se vraća u pogon sigurno jedino ako sada neće on da nas napusti.
Dovedeš Bolingija i Rosića i ja mislio probaćemo sa Traoreom na zadnjem veznom oni sve useru.
Pa zar nije bilo priče ili Ljubisaljević ili Traore??? Ono i jedan i drugi.
Dovedeš Bolingija i Rosića i ja mislio probaćemo sa Traoreom na zadnjem veznom oni sve useru.
Pa zar nije bilo priče ili Ljubisaljević ili Traore??? Ono i jedan i drugi.
- Red Marquis
- Moderator
Jos od prvog Miminog pripremnog meca trubim da su nam bekovi, tada i devetke blagi ocaj i najslabiji deo tima, al jbgRed Marquis wrote: ↑Fri Aug 04, 2023 12:45 am Ili Đorđević, ili Gruzijac, bilo ko, samo ne Lazarević. Rupetina.
p.s. kakav crni Djordjevic? A i ovaj sto gola u karijeri video nije... sve gore od goreg

Đorđević, nego kako, da se rotira sa Bukincem, najperspektivnijim levim spoljnim u Srbiji. Imaće šta da ga posavetuje.