Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Transferi

Post by Milan »

Manite se Djordjevica. Pa sta je on pokazao dok je igrao???
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Deep Purple wrote: Thu Aug 03, 2023 11:52 am
VošaNS wrote: Thu Aug 03, 2023 11:45 am Kakav je taj Gruzijac?Jel ga gledao neko?
Gledao sam ja Drezden (gotivim ih) ali nmg da se setim kakav je…

@Voja

Mislim da ne, pojačali su oni vezni red sumnjam da ga opet žele. Verovatno nekome preko ga prodajemo.

EDIT: Prijatelju registruj se pa ćemo da se mačujemo zagonetkama.

Reši ovo :mrgreen: :
Sa istoka sunce sija…

Image

Мене ово из неког разлога асоцира на Беквалца или Косановића. Предвиђаш ли трансфер али на место тренера?
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Nemojte više nikoga da dovodite. Bukvalno da smo uzeli random ljude iz autobusa bi imali bolje rezultate od naše transfer politike.

Bukinac, Lanetov mali i ako je ostao još koji klinac. Gurati ih do kraja sezone.

Za ove ostale koji neće biti prodati do septembra...imamo više filijala od broja pobeda, pošaljite sve ove prekaljene borce da se tamo kale.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote: Fri Aug 04, 2023 1:07 am Manite se Djordjevica. Pa sta je on pokazao dok je igrao???
Nisam za njega, već sam aludirao koliko je Lazarević bio očajan.
Io odio Belgrado
Maki

Post by Maki »

Ma nisam ni ja za Đorđevića. Imamo Bukinca, kome trebaju utakmice, a još prošle sezone je trebalo da dobije šansu. Antonijević ima 23 godine i još dve godine je pod ugovorom. Kod njega se vidi napredak.
Ovo sve govorim zbog idiotskog plana da se dovede Gruzijac. Zašto se ovo radi?
Uostalom Đorđević ima još dve godine ugovor i dobijaće platu ni za šta. U ovim godinama može da igra i štopera i da rotira Crnomarkovića. Ne treba nam ni novi štoper kada ode Traore, imamo Rosića, Jeličić a i Tanjgu.
Treba nam samo zadnji vezni i eventualno još jedan vezni, jer Zukić verovatno odlazi. Mada, nemoguće je da nemamo u omladincima nijednog veznjaka osim Miletića. Kokanović i Jovanović su ofanzivniji.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ljudi mi smo klub na amaterskom organizacionom nivou.
Firma kej

Post by Firma kej »

Red Marquis wrote: Fri Aug 04, 2023 1:25 am
Milan wrote: Fri Aug 04, 2023 1:07 am Manite se Djordjevica. Pa sta je on pokazao dok je igrao???
Poštujem tvoje mišljenje, ali meni Lazarević sinoć veoma korektno odigrao nije momak kriv što su ga bacili levo.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Bekovi su nam najmanji problem. Lazarević, Bjeković desno, Bukinac, Antonijević levo, sasvim dovoljno za naše potrebe. Gruzin u reprezentaciji je rezerva malom iz ciganije, za kojeg ovde vlada vrlo negativno mišljenje. Đorđevića što dalje od kluba.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

Marko93

Post by Marko93 »

Ako nama odu cumic i zukic ko ce nama biti kapiten ,oce ostati neko da je vise od godinu dana u klubu 😁😁😁😁
Maki

Post by Maki »

Jeličić, Rosić, Lazarević... Mada možemo vratiti Medu, za početak.
Djisa

Post by Djisa »

Marko93 wrote: Thu Aug 03, 2023 11:50 pm Sta se desava sa Djordjevicem na kraju?
Dok je Batak trener, Djordjevic nece igrati. Posle tuce sa Barajem, izvredjao je i Marka Jovanovica pred svima, i Batak je mu sutra oduzeo kapitensku traku zbog toga. Onda je i Bataka izvredjao i udaljen je iz prvog tima. Tako sam ja cuo.
Kup je nas!
zime89

Post by zime89 »

Da li je Djordjevic jos u klubu ili rasinuo ugovor posto sam to cuo ?
ZIME89
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Firma kej wrote: Fri Aug 04, 2023 7:41 am
Red Marquis wrote: Fri Aug 04, 2023 1:25 am
Poštujem tvoje mišljenje, ali meni Lazarević sinoć veoma korektno odigrao nije momak kriv što su ga bacili levo.
Nije juče odigrao korektno. Sedeo sam dole uz aut liniju Zapada pa mi je on bio pod nosom sve vreme. Potpuno neusklađen sa Čumićem, usporavanje svakog njegovog prodora, nepokrivanje prostora, delovao je potpuno izgubljeno.
Io odio Belgrado
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Djisa wrote: Fri Aug 04, 2023 1:11 pm
Marko93 wrote: Thu Aug 03, 2023 11:50 pm Sta se desava sa Djordjevicem na kraju?
Dok je Batak trener, Djordjevic nece igrati. Posle tuce sa Barajem, izvredjao je i Marka Jovanovica pred svima, i Batak je mu sutra oduzeo kapitensku traku zbog toga. Onda je i Bataka izvredjao i udaljen je iz prvog tima. Tako sam ja cuo.
Pa sad mi je Đorđević porastao u očima :mrgreen: Još da Zbiljića otera u tri lepe i sve je obavio.
Io odio Belgrado
Post Reply