Jedan veoma stručan, obrazovan i pošten momak sa Limana je pravi čovek za tu poziciju, a to je Bojan Ofenbeher!
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Kakav crni Kosan u klubu. Čoveku je alkohol popio mozak i neupotrebljiv je više...
Što se Bataka tiče, on ostavku dati neće. Ne smatra da je krivac...
Što se Bataka tiče, on ostavku dati neće. Ne smatra da je krivac...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator
Batak je savršen čovek za ovaj kolektiv. Krivica je uvek negde drugde. Možemo da dovedemo ovog gradonačelnika Bačke Palanke, isti je mentalni sklop bahatosti, a zna o fudbalu isto ništa kao i Batak.
Io odio Belgrado
Gaćinović je sinoć bio u loži, možda je već spremna alternativa, ali nisam siguran da li čovek trenutno radi negde.
Što se stranca tiče, i ja bih voleo nekog koga nikad nismo imali na klupi, pa ni u našem fudbalu. Neko nov, željan izazova, ali što reče @Slanobarac, kome mi možemo biti izazov nakon ovog sinoć? A i treba platiti tako nekog, da se ne brukamo previše... Mada, ima Tanjga onog drugara Nemca što je obećao da će doći, Jirgen Klop čini mi se, ne znam da li je neko čuo za tog čoveka
Što se stranca tiče, i ja bih voleo nekog koga nikad nismo imali na klupi, pa ni u našem fudbalu. Neko nov, željan izazova, ali što reče @Slanobarac, kome mi možemo biti izazov nakon ovog sinoć? A i treba platiti tako nekog, da se ne brukamo previše... Mada, ima Tanjga onog drugara Nemca što je obećao da će doći, Jirgen Klop čini mi se, ne znam da li je neko čuo za tog čoveka

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- slanobarac
Cimni ga.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Lepo ga potpišemo kao igrač trener i rešimo problem.Platiš menadžera a dobiješ centarfora pride

Plus igrali bi ofanzivnu fucu od prvog minuta.
Last edited by churguzijanac on Fri Aug 04, 2023 4:28 pm, edited 2 times in total.
Од реалних опција Загорчић и Гаћиновић. Мада можда Степанов да преузме кормило, видео је како (не)треба да се води екипа.
Од мање реалних опција Мирослав Ђукић је слободан. Или питати Жељка Бувача да ли му је досадила Москва и улога спортског директора.
Обојица су свесни у какву средину би дошли.
Сматрам да странци не би хтели да се ваљају у овом блату. Једва играча неког наговоримо да дође.
Или да будемо озбиљна алтернатива и питамо Немању Видића би ли се прихватио посла.
Од мање реалних опција Мирослав Ђукић је слободан. Или питати Жељка Бувача да ли му је досадила Москва и улога спортског директора.
Обојица су свесни у какву средину би дошли.
Сматрам да странци не би хтели да се ваљају у овом блату. Једва играча неког наговоримо да дође.
Или да будемо озбиљна алтернатива и питамо Немању Видића би ли се прихватио посла.
Gaćinović.....
Očekujem da neko još spomene Sivića ili Sima Krunića, jedino još oni nisu bili kod nas od te stalne putujuće družine....
Bolje biti totalno nepredvidiv pa kontaktirati Čerčesova....

Bolje biti totalno nepredvidiv pa kontaktirati Čerčesova....

- Red Marquis
- Moderator
Jašar je u Ulcinju, druga crnogorska liga. Vreme je za comeback 

Io odio Belgrado
- slanobarac
Kad prođe sezona kupanja.Red Marquis wrote: ↑Fri Aug 04, 2023 4:45 pm Jašar je u Ulcinju, druga crnogorska liga. Vreme je za comeback![]()

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
E a Lalatovic
Jesam banovan?jesam li?
Jesam banovan?jesam li?
Таква нам је судбина, сувише велики да би били нечији први пројекат, сувише мали да би нас узео неко озбиљан са стране.