Izgleda da mi igramo ovaj relationizam

Али српску варијанту, без откривања играча.
Ako uspemo da dodjemo do njihovih 16m? Vise nam njih dvojica trebaju u odbranu.Vidis kakvu igru Obama forsira (onih Klopovih 5 sekundi), kad se izgubi lopta u napadu, a puni su snage i borbe za svako mesto u ekipi. Ko ne moze da odgovori zahtevu, precrta ga. Zvao se on Katai, Borjan ili Sanogo.Deep Purple wrote: ↑Sat Jul 29, 2023 6:43 pm Mene zanima samo da li Batak ima ideju da proba 4-4-2 i upari Vukića i Bolingija. Ne znam zašto ali mislim da u varijanti gde jurimo rezultat oni mogli biti dobra kombinacija. Konačno bi bili opasni u skoku.
Dodao bih i Lazarevića na levog beka, a i veznjake na štoperska mesta. To jest, sve finese taktike našeg stručnog štaba...
Meni ne ide u glavu da jedan strucnjak (pa cak i Batak), ne vidi da je Jelicic rupa i na stoperu, a ne na desnom beku. Imamo Bukinca, pa daj mu sansu da igra, nece postati igrac na klupi!
Upravo to. Jelicic odavno nije igrac za Vosu.Djisa wrote: ↑Sun Aug 06, 2023 12:03 pmMeni ne ide u glavu da jedan strucnjak (pa cak i Batak), ne vidi da je Jelicic rupa i na stoperu, a ne na desnom beku. Imamo Bukinca, pa daj mu sansu da igra, nece postati igrac na klupi!
Bolje da ne ulazi u sredinu, jer koristi nema ( posto nema tacan i pravovremen pas iz pokreta), a gubi snagu i prostornu orijentaciju, koja mu je i na beku slaba strana. Centarsut na prekidu je bolji, ali ne gadja nikog i putanja je neodgovarajuca za moderan fudbal ( uglavnom, visoka i spora lopta na ocekivanu poziciju).MiSmoFKV! wrote: ↑Sat May 25, 2024 1:39 am Nešto razmišljam, ljudi ovde uglavnom loše pišu o Lazarevićevoj defanzivi(slažem se, očajna je), ali mi je jedna stvar pala na pamet. Lazarević često ulazi u sredinu i u napadu igra na poziciji šestice. Zanima me dali golove primamo zato što on kasni da pokrije ili zato što ga prolaze?