Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Gruzijac i zvanično.
Voša le

Post by Voša le »

Zukic ponovo potpisao za Vojvodinu po treci put

Gruzijac Guram Giorbelidze ( 27 ) potpisao za Vojvodinu
Volim te Vošo ludo🤍❤️
Marko93

Post by Marko93 »

Stize i zadnji vezni ,pa mi stvarno krecemo od 3.kola hahahah
aleksafkv

Post by aleksafkv »

Jell istina za Gambijca Marreha i ako jeste koliko je blizu da dodje u klub
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Драго ми је за Зукића,почео сам да га хвалим.Писао сам већ да неки фудбалери раније(екстра класа), неки касније сазревају као играчи.Верујем да је Зукић бољи од 90% везних које смо довели последњих година до данас.Зукић хвата последњи воз да постане играч,ако ове сезоне и следеће не одигра на вишем нивоу биће као Митошевић,а мислим да може много боље.
srkins

Post by srkins »

Ali u napadu što smo doveli zver čovek dao zadnji gol 2021 u Rumunskoj drugoj ligi a u zadnje 2 sezone na 14 utakmica 0 golova u nikad jačoj Kiparskoj 2 ligi u Srbiji mu je vrhunac igranje u Cementu gde je čak uspeo 10 golova da da. :deal:
FORD

Post by FORD »

Tako se izvlace pare iz kluba i to cak ne pokusavajun da sakriju, a sa druge strane nema se para za kvalitetna pojacanja. :D :D
Karlsson

Post by Karlsson »

Tog Sokovića treba ignorisati, baš kao i Kerkeza. Svi znamo da oni neće odigrati ni minut, niti su došli da bi igrali već su tu samo da bi uzimali platu za ništa i da bi upisali u biografiji da su bili u Vojvodini.
srkins

Post by srkins »

Karlsson wrote: Mon Aug 07, 2023 9:10 pm Tog Sokovića treba ignorisati, baš kao i Kerkeza. Svi znamo da oni neće odigrati ni minut, niti su došli da bi igrali već su tu samo da bi uzimali platu za ništa i da bi upisali u biografiji da su bili u Vojvodini.
Ja baš mislim da bi trebalo što više da ih spominjemo treba ponosno da da se SD i predsednik da slikaju sa njima da kažu kako su doveli igrača koji u Kiparskoj 2 ligi je rezerva treba da budu ponosni na svoj rad i trud nije lako dovesti takvog igrača
ssnigd

Post by ssnigd »

Marko Jovanovic je u prva kola prvenstva imao priliku da vidi, kako izgleda pravi zadnji vezni. Stamenic kod cigana i ovaj crni brat sa osmicom na dresu kod crnih govana.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Karlsson

Post by Karlsson »

srkins wrote: Mon Aug 07, 2023 9:16 pm Ja baš mislim da bi trebalo što više da ih spominjemo treba ponosno da da se SD i predsednik da slikaju sa njima da kažu kako su doveli igrača koji u Kiparskoj 2 ligi je rezerva treba da budu ponosni na svoj rad i trud nije lako dovesti takvog igrača
To nije Zbiljić uveo. Tako je bilo i pre njega. Vrhunac je bio pod Viskolom kada smo takvih u jedan dan potpisali dvocifren broj. Tako valjda mora.
srkins

Post by srkins »

Karlsson wrote: Mon Aug 07, 2023 9:33 pm
srkins wrote: Mon Aug 07, 2023 9:16 pm Ja baš mislim da bi trebalo što više da ih spominjemo treba ponosno da da se SD i predsednik da slikaju sa njima da kažu kako su doveli igrača koji u Kiparskoj 2 ligi je rezerva treba da budu ponosni na svoj rad i trud nije lako dovesti takvog igrača
To nije Zbiljić uveo. Tako je bilo i pre njega. Vrhunac je bio pod Viskolom kada smo takvih u jedan dan potpisali dvocifren broj. Tako valjda mora.
Ako prihvatimo da tako mora onda će ih biti sve više a recimo tri takva pokrivaju troškove recimo jednog Čumića. I onda lepo slikaju se svi sa Gruzinom reprezentativac ok timovi u cv-u ali slikaj se onda i sa ovim dečkom nisam ga ja doveo nije dečko sam sebe potpisao oni su ga doveli pa ga onda lepo i predstavi kaži ukrali smo ga ispred nosa Hajduku iz Gardinovaca a i Dinamo iz Budisave je bio ozbiljno zainteresovan
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Seća li se iko Marka Zoćevića, Luke Klikovca ili izvesnog Amerikanca Russella?? :deal:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zocevic to bese onaj Batov rodjak?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Radoye wrote: Mon Aug 07, 2023 10:12 pm Zocevic to bese onaj Batov rodjak?
Zogović je taj, a Zoćević je neuhranjeni iz Čačka što je došao.

Edit: Za Gruzijca kratak komentar: ne znam ja bih isforsirao Bukinca, deluje mi kao da ima šlifa. Užasna transfer politika.
Post Reply