Transferi
Re: Transferi
Kakav smo mi postali smešan klub svi se živi pojačavaju pred kraj prelaznog roka samo mi prodajemo najboljeg igrača, strelca i kapitena posle 5 odigranih kola. Evo Pazar Suma i Ljajić imaće odličnu ekipu a kada Terzin OFK se vrati možemo samo sanjati o Evropi. Šta se desilo sa konferencijom za novinare Čumića zašto je otkazana da čovek objasni zašto nas je napustio šta je Rubin ponudio 10000 Evra više pa se Zbilja predomisleo nešto tu gadno smrdi. Umesto da se slika i druži sa decom obožavaocima kojih je mnogo stekao za ovo kratko vreme on u tajnosti u avionu za Rusiju ne radi se to tako u ozbiljnom klubu kakav mi odavno nismo. Oće da nam zamažu oči sa Poštanskom štedionicom što se mene tice mogu se terati svi u 3 lepe kompletna uprava posle ove zadnje baljezgarije. Ja mislim da će sada Radulović bljesnuti levak je mogao bi dobro zameniti Čumića na levom krilu. A Čumić me je razočarao ako je otišao na svoju ruku ako nije nateran od uprave (mada ja sam ubeđen u ovo drugo) ali želim mu sreću u nastavku karijere i da se jednom vrati samo da zaobiđe BG.
P. S. Neko reče da je Čumić na forumu pa neka nam lepo objasni šta se to na brzinu izdešavalo ako je na brzinu???
P. S. Neko reče da je Čumić na forumu pa neka nam lepo objasni šta se to na brzinu izdešavalo ako je na brzinu???
-
Novi Pazar ima sponzore, mi imamo politicare. Zato su bolje odradili prelazni rok.
Spram ambicija kluba, ovaj prelazni rok je sramotno odradjen. Ne postoji ni jedan izgovor za ovakvo stanje.
Spram ambicija kluba, ovaj prelazni rok je sramotno odradjen. Ne postoji ni jedan izgovor za ovakvo stanje.
Uprava napolje!
- Uvek sa tobom
Е па Чумићу имаш реч!?
Још нам толко дугујеш као капитен!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Kaže butasport da smo ove godine prihodovali 6.100.00 a potrošili 100.000.
Gde je 6 MILIONA, ALO 6 MILIONA!?!?!?
https://www.butasport.rs/evo-koliko-je- ... yuNFMdRQjw
Gde je 6 MILIONA, ALO 6 MILIONA!?!?!?
https://www.butasport.rs/evo-koliko-je- ... yuNFMdRQjw
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
- Deep Purple
Potpisaće za nas najvrv ali ne znam da li će biti negde na pozajmici da povrati formu malo. Mislim da moraju oko tih nekih detalja da se dogovore, videćemo već danas.Maki wrote: ↑Thu Sep 14, 2023 11:57 pmPre neki dan si napisao da je na probi. Je li na Vujadinu na probi ili ga posmatra fizijatar u Jodnoj banji, kao i većinu pridošlica? Nadam se da nije još uvek povređen ili da mu nije kraća noga posle loma. Mislio sam da dobijamo ekstra pojačanje i da ćemo mu ispuniti sve želje...
- Neizlecivi
Meni je sasvim ok da ode na pozajmicu, pa da se vrati kada podigne formu... to je recimo prolece ili sledeca sezona.
Mi smo do tada izduvali dve sanse za bilo kakvo primicanje evropi i parama od iste, i zacementirali sebe u centar tabele i mulj ove loge narednih 10 godina.
Do juce sam se nadao da nesto izgurati mogu, kao oni se trude, ali im ne ide... more bagro...
Mi smo do tada izduvali dve sanse za bilo kakvo primicanje evropi i parama od iste, i zacementirali sebe u centar tabele i mulj ove loge narednih 10 godina.
Do juce sam se nadao da nesto izgurati mogu, kao oni se trude, ali im ne ide... more bagro...
Kako je moguće da se ni klub nije oprostio od Čumića,a ni Čumić od nas.Jel postoji neki dublji problem ili?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- slanobarac
Verovatno ih je Čume zavrnuo i niko nije uspeo da se ugradi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Norman Kembel iz Javora zamena za Čumića,danas ozvaničenje.
Stojim u mestu gubim vreme
Pominjali smo Kembela relativno skoro... I baš sam pisao da po meni nije ništa više od superligaškog proseka, jer sam pratio njegovu karijeru.
Mislim da nema šanse da se izbori za prvih 11 i da neki doprinos. Nadam se da grešim u proceni.
Definitivno krajnje neozbiljno dovesti Kembela u zamenu za Čumića. Sramota!
Mislim da nema šanse da se izbori za prvih 11 i da neki doprinos. Nadam se da grešim u proceni.
Definitivno krajnje neozbiljno dovesti Kembela u zamenu za Čumića. Sramota!
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Ево и линк за ту вест.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... adu/461654
Њега сам упамтио када смо играли 1:1 тамо, јако брз и продоран са добрим ударцем. У форми је што је велики помак у односу на већину појачања које смо доводили у последњих годину дана.
Видим да је добио црвени против Радничког, има ли то утицаја на наступе код нас?
Hocemo li saznati koliko je iznosio transfer, mozda su Rusi objavili? Ako je dosta bolja ponuda od prve, ne bi trebalo da bude tajna. Nego, kao da smo u svemu ovome zaboravili da sutra igramo sa Spartakom u Subotici, nezgodno gostovanje...
- Deep Purple
Nije Kembel zamena za Čumića već rezerva za krilnu poziciju. Mislim da će danas ozvaničiti i Čumićevu zamenu.
Last edited by Deep Purple on Fri Sep 15, 2023 10:48 am, edited 2 times in total.