Meni je iskreno više bio penal za Javor nego za nas. Malbašić je baš lako pao.Turija wrote: ↑Sat Sep 23, 2023 8:17 pm Veceras ce pobediti srecniji tim. Mi cak ne igramo ni lose, ali barice su bile saveznik gostiju u prvom delu utakmice.
Da li je bio penal nad Malbasicem? Po meni jeste, jer ga je igrac Javora odneo telom i omeo da dodje do lopte. Ali, zato komentator arene, na vreme, sugerise var sobi da nije penal.
8. kolo: VOJVODINA – Javor 2:1 (0:1)
Re: 8. kolo: VOJVODINA – Javor, subota 19h
Koji je rezultat? Dajte neki link.
- Grbavica.021*
Био сам прво полувреме, не знам шта да кажем...јако ми је жао Војводине. Није заслужила да се овако опходе према њој. Све се окренуло против ње, управа ,лоше одрађен прелазни рок, немамо ни среће у пуно ситуација пред голом, сад и време....Тужно.
Телеп
Uvek, ali uvek možete pronaći link prenosa la livetv
https://livetv.sx/rs/eventinfo/15374457 ... ina_javor/
https://livetv.sx/rs/eventinfo/15374457 ... ina_javor/
Dobro kaze Predsednik, bicemo sampioni 2025/26... ali u PLS... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Dok ne uđu Kajević i Nikolić, možda i Vukanović, nemamo čemu da se nadamo. Izlaskom Zukića ne možemo da se povežemo.
Last edited by Maki on Sat Sep 23, 2023 8:39 pm, edited 2 times in total.
Javor želi više pobedu od nas. Jbš milione.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Lazarević idiot.
- slanobarac
Čekam kzš posle utakmice da čujem kako je loš teren uticao na našu igru i bla, bla...... Bez obzira kako će se ovo završiti(sad je 60. min 0:1) jako smo mekani i kilavi.
PS: Taman sam hteo da pohvalim Javor jer ne liče na sebe, igraju i dalje na gol nema izležavanja..... kad ono dvojica odjednom leže.
I da znate samo da se ne jedite, i sledeće nedelje gubimo od Voždovca. I opet niko nije kriv idemo na titulu i punjenje budžeta.
PS: Taman sam hteo da pohvalim Javor jer ne liče na sebe, igraju i dalje na gol nema izležavanja..... kad ono dvojica odjednom leže.

I da znate samo da se ne jedite, i sledeće nedelje gubimo od Voždovca. I opet niko nije kriv idemo na titulu i punjenje budžeta.
Last edited by slanobarac on Sat Sep 23, 2023 8:52 pm, edited 2 times in total.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Izvinjavam se na dva brza posta ali ajmo ovako:
Ova uprava promenila je 3 trenera Bataka, Mimu, i evo sad Popovica, rasprodala najbolje igrace, prosle sezone propustila istorijsku sansu da trenutno igramo LE ili LK umesto nas igraju TSC i Cuka, EJ !! Lazu nas konstantno te nece prodati kabica sutra ga prodaju (boli me uvo za taj transfer iskreno) poenta je u laganju, dalje,ne damo cumica, za 3 sata ga prodaju opet slagali, rekonstrusimo stadion- ne rekonstruisemo stadion,marketing katastrofa,zabrana komentara na drustvenim mrezama,pa nije ovo privatan klub, ovo je onako besno nagomilano iz glave samo sturo sto bi se reklo, nek neko nastavi niz sta su jos nasrali i nisu uradili ili su pogresno uradili. Znaci ako su promenjeni 3,4 trenera bog zna koliko igraca, red je valjda na koga sad? Ili gosn Marka ili gosn Dragoljuba ili na obojcu? Ne vredi neko mora da plati, a da nije trener.
Au jebem ti sunce sta meni ovo treba u zivotu, pritisak i otkucaji u crvenom.
Ova uprava promenila je 3 trenera Bataka, Mimu, i evo sad Popovica, rasprodala najbolje igrace, prosle sezone propustila istorijsku sansu da trenutno igramo LE ili LK umesto nas igraju TSC i Cuka, EJ !! Lazu nas konstantno te nece prodati kabica sutra ga prodaju (boli me uvo za taj transfer iskreno) poenta je u laganju, dalje,ne damo cumica, za 3 sata ga prodaju opet slagali, rekonstrusimo stadion- ne rekonstruisemo stadion,marketing katastrofa,zabrana komentara na drustvenim mrezama,pa nije ovo privatan klub, ovo je onako besno nagomilano iz glave samo sturo sto bi se reklo, nek neko nastavi niz sta su jos nasrali i nisu uradili ili su pogresno uradili. Znaci ako su promenjeni 3,4 trenera bog zna koliko igraca, red je valjda na koga sad? Ili gosn Marka ili gosn Dragoljuba ili na obojcu? Ne vredi neko mora da plati, a da nije trener.
Au jebem ti sunce sta meni ovo treba u zivotu, pritisak i otkucaji u crvenom.
Kakva sprdnja, traka Bukincu, umesto Lazareviću.
- slanobarac
Pa dobro Maki je l' to sad najbitnije?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!