Opet Bežanija? O, neeeeeeee!Anonimus wrote:U danasnjem Zurnalu pise da sa Vosom trenira i levi bek iz Bezanije,Vladan Pavlovic.
Transferi
A, bar da onda dovedemo njihove najbolje igrače (recimo Mihajlovića i Ranđelovića), a ne neke sumnjive anonimuse, za koje prvi put čujem.Jedina uteha bi mogla biti da su na probi u Vojvodini021 wrote:Opet Bežanija? O, neeeeeeee!Anonimus wrote:U danasnjem Zurnalu pise da sa Vosom trenira i levi bek iz Bezanije,Vladan Pavlovic.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stilic iz Zelje je potpisao za Lechu Poznan iz Poljske, dok Boubacar Dialiba je u Senegalu i zeli da napusti sadasnji klub!Takodje se prica da je cena ovog igraca daleko ispod one koja se pojavljuje u medijima i da bi mogao da se dovede mozda i za manje od 150 000...

http://www.youtube.com/watch?v=jzMaN6KETz8
http://www.youtube.com/watch?v=Pt4ULZM3o4I
p.s. Dosao sam do informacije da je Mark Russell Conrad karijeru nastavio u Velezu

http://www.youtube.com/watch?v=jzMaN6KETz8
http://www.youtube.com/watch?v=Pt4ULZM3o4I
p.s. Dosao sam do informacije da je Mark Russell Conrad karijeru nastavio u Velezu
Ako je verovati sajtu transfermarkt.de(a nema razloga zasto ne bi verovali...) Aleksandar Mijatovic je kupljen iz Krusevackog Napretka za 150.000e, za istu cifru Ilija Radovic nas je napustio i otisao u Madjarski Fehervar, dok su za neobjavljen iznos otisli i Milos Stojcev(Borac Cacak) kao i DJordje Babalj(Lokomotiva Sofija)
Ima puno razloga da im ne verujemo za cene...
Ne cinimi se kao planski potez sto smo pustili Radovica!Dosao je kao veoma perspektivan stoper i taman se privikao, a kada je trebalo da igra u kontinuitetu iznenada je otisao...Jos ako nas napuste Stosic i Djuric
Inace Bunjevcevic je izjavio sledece;
Bio sam u Novom Sadu, na razgovorima sa Predsednikom Vojvodine, ništa konkretno za sada nije dogovoreno. Mi smo otvoreni za saradnju u oba pravca, ako Vojvodinu budu interesovali neki naši igrali, mi smo tu, pa ćemo da vidimo.
Ne cinimi se kao planski potez sto smo pustili Radovica!Dosao je kao veoma perspektivan stoper i taman se privikao, a kada je trebalo da igra u kontinuitetu iznenada je otisao...Jos ako nas napuste Stosic i Djuric

Bio sam u Novom Sadu, na razgovorima sa Predsednikom Vojvodine, ništa konkretno za sada nije dogovoreno. Mi smo otvoreni za saradnju u oba pravca, ako Vojvodinu budu interesovali neki naši igrali, mi smo tu, pa ćemo da vidimo.
-
Ako dovedu nekog iz zvezde i ako,ne daj Boze,im nekog poklone,treba komisijski spaliti one koji su dosli,kao i one koji su ih doveli,a poklonili nase igrace!!!Dejan wrote:Ima puno razloga da im ne verujemo za cene...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Ibrahim Some prvo pojačanje zvezde
crvena zvezda trebalo bi u utorak da dobije prvo pojačanje za predstojeću sezonu.
Kako MONDO saznaje reč je o Ibrahimu Someu Salombu, fudbaleru iz Kongoa, koji je prethodne sezone igrao na pozajmici u Bežaniji.
Fudbaler, koji je rođen u Kinšasi, sa crveno-belima bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor.
Ibrahim Some Salombo u Bežaniju je stigao na pozajmicu iz Lokerena, a pre toga igrao je za Inter iz rodne Kinšase, Ajaks iz Kejptauna i Brisel.
Some, koji ima 20 godina, trebalo bi da pojača napad zvezde.
crvena zvezda trebalo bi u utorak da dobije prvo pojačanje za predstojeću sezonu.
Kako MONDO saznaje reč je o Ibrahimu Someu Salombu, fudbaleru iz Kongoa, koji je prethodne sezone igrao na pozajmici u Bežaniji.
Fudbaler, koji je rođen u Kinšasi, sa crveno-belima bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor.
Ibrahim Some Salombo u Bežaniju je stigao na pozajmicu iz Lokerena, a pre toga igrao je za Inter iz rodne Kinšase, Ajaks iz Kejptauna i Brisel.
Dejane,pa necemo valjda ovde objavljivati igrace koji potpisuju za zvezdu,narocito sto je taj Some postao vlasnistvo mladjeg miskovica od dolaska u Srbiju i sigurno nije ni postojala mogucnost da zavrsi kod nas?!Dejan wrote:Ibrahim Some prvo pojačanje zvezde
Rabba,tom trasfermarketu netreba verovati sto se tice cena,narocito kad se radi o nasoj ligi,jer pre svega to nisu cene igraca koje je neki klub platio za njih vec procene njihove vrednosti od ko zna koga!
Da li to znaci da cemo ovde objavljivati sve igrace koji zavrse u partizanu i zvezdi,a bili bi korisni za nas,samo da bih ja to uocio?Dejan wrote:@ vladans
Time si trebao da uocis da cak ni iz bezanije ne dovedimo prave igrace...
A te teorije ko je cije vlasnistvo, i procenti verovatnoce me uopste ne zanimaju!
Ako je to bio cilj,priznajem,dobro sam uocio!
Pazi druze,da si ti malo vise pratio,mogao si lepo da procitas kako se zavrsila prica oko tog igraca!
Trenutno su Vojvodinu pojacali:Lovric,Ilic,Pavlovic(svi iz Bezanije) i Mijatovic(Napredak),a sve ostalo su nase zelje i nagadjanja !
Kakve veze ima Some sa tim igracima koje si pomenuo?Osim da su pojacali zvezdu i partizan?!Jel imas informaciju da je nas klub pregovarao sa tim igracima ali oni nisu hteli da dodju?Ili mi nismo uspeli da im ponudimo bolje uslove od ova dva kluba?!To sto smo mi na ovom forumu smatrali da bi oni bili dobra pojacanja,nema neku posebnu vaznost u realnom svetu,mozemo mi do sutra da nabrajamo dobre igrace ali sta to vredi kada ti svi igraci pre svega zele u ova dva kluba a nama onda ostaju ovi iz Bezanije koji su pritom dzabe!
Ja prvi smatram da ova nasa dva vrsna rukovodioca ne rade dobro svoj posao sto se tice prelaznog roka ali i mi treba da budemo svesni da smo vecini igraca u Srbiji tek treca opcija,pa tek kad kao Vukajlovic propadnu u jednom od ta dva kluba trce nama u zagrljaj!
Trenutno su Vojvodinu pojacali:Lovric,Ilic,Pavlovic(svi iz Bezanije) i Mijatovic(Napredak),a sve ostalo su nase zelje i nagadjanja !
Kakve veze ima Some sa tim igracima koje si pomenuo?Osim da su pojacali zvezdu i partizan?!Jel imas informaciju da je nas klub pregovarao sa tim igracima ali oni nisu hteli da dodju?Ili mi nismo uspeli da im ponudimo bolje uslove od ova dva kluba?!To sto smo mi na ovom forumu smatrali da bi oni bili dobra pojacanja,nema neku posebnu vaznost u realnom svetu,mozemo mi do sutra da nabrajamo dobre igrace ali sta to vredi kada ti svi igraci pre svega zele u ova dva kluba a nama onda ostaju ovi iz Bezanije koji su pritom dzabe!
Ja prvi smatram da ova nasa dva vrsna rukovodioca ne rade dobro svoj posao sto se tice prelaznog roka ali i mi treba da budemo svesni da smo vecini igraca u Srbiji tek treca opcija,pa tek kad kao Vukajlovic propadnu u jednom od ta dva kluba trce nama u zagrljaj!