Transferi
Re: Transferi
Pa vi jos verujete u ono sto Zbijic kaze
Samo gubite vreme razmisljanjem o tome koja su to dva igraca a kad dodje sledeci prelazni rok stize nova tura balvana

- Red Marquis
- Moderator
Ko je konkretno "balvan" imenom i prezimenom, od npr ovih novopridošlih prvotimaca!? Ajd, baš vi koji tako pričate, razotkrijte tu misteriju! Ko? Radulović? Mateus? Kajević? Bolingi? Campbell? Vukić? Guram? Ko!?
- Red Marquis
- Moderator
Mene ni Radulović, Kajević, Kembel a ni Kajević nisu još ni u šta ubedili... Ni brat Bolingi iskreno... O Vukiću da ne pričamo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Red Marquis
- Moderator
On baš mora da te ubedi

Io odio Belgrado
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rac/462685
Zbiljo reaguj! Uklapa se po svim parametrima!
Zbiljo reaguj! Uklapa se po svim parametrima!
Bukinac produžio ugovor do 2027.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Forza Voša
Ja bih pre rekao Kica Kosovic, on mi deluje koliko toliko realno za razliku od Gacinovica, Ranka Veselinovica, Marka Ilica, Nastica i ajd da kazemo Pankova (Srdjan Babic je apsolutno nerealan). Palocevic, Radoja, Meri, Aleksic, Medojevic, Covic, Matej Delac, Radovanovic, Planic su ipak malo stariji i ne upadaju u dati kriterijum iako verujem da i neke od njih vijamo za sledece leto posto je receno 2-3 bivsa igraca (Planic mi je tu apsolutno nerealan al neka je na listi).Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Sep 25, 2023 10:44 pm Мислим да је споменуо млађи од 29 год., Мијат Гаћиновић 28 година![]()
„Hasta la Victoria Siempre!“
Vid stvarno, ističe mu ugovor na zimu.Forza Voša wrote: ↑Thu Sep 28, 2023 11:53 pm Ja bih pre rekao Kica Kosovic, on mi deluje koliko toliko realno
https://www.transfermarkt.com/nebojsa-k ... ler/184171
- Neizlecivi
I ja verujem da je Kosovic, pogotovo sto je (ako sam dobro video) u Kini igrao sa Vukanovicem jedno vreme.
Relativno skoro su bili slobodni on i Drakulić, baš u vreme kad su nama bile neophodne te pozicije. I pisao sam ovde da treba pokušati sa njima, možda u tom trenutku je Kosović bio nedostižan, ali sad možda i ne toliko. Napravio bi značajnu razliku na terenu kad bi došao.
Ne znam, meni je on nekako večiti talenat. Debitovao još kod Kize Milinkovića, to je bilo pre 13 godina. Mnogo pre Sergeja, Mijata, Ivanića na primer.
Ko je Drakulić?
Ko je Drakulić?
Permutao mi mozak prezimena, mislio sam na Radeta Dugalića. Igrali su zajedno u Kairatu.