11. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 3:1 (0:0)

slanobarac

Re: 11. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, subota 16h

Post by slanobarac »

CRD FCV wrote: Thu Oct 05, 2023 5:10 pm
slanobarac wrote: Thu Oct 05, 2023 4:01 pm Je l' to samo mene nervira ovo njegovo BiH?
Исто али ето сад знамо до чега је. Нек нам је Зуке овде жив и здрав.

Арена 3 ће преносити меч.
Dabome, čovek lepo objasnio meni to prihvatljivo i teramo dalje. Sad mi malo krivo za napisano ali vidim da je mnogima to zapalo za oko a jedino ja zakukurikao i eto neki me već u supu strpali. Predrasude su čudo, moraću da imam više strpljena što reče Milan.
Zuke sano ti piši a ja BiH voleo da vas otresemo u subotu u znak izvinjenja. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

zukenp wrote: Thu Oct 05, 2023 4:36 pm Ako vas to nervira onda imate neke zestoke probleme u glavi .To "bih" ide kad pisem preko telefona ,auto correction sta je vec .Primetim to ,ali mi je nebitno da bih ispravljao .Da imam nesto da vam kazem ,ne bih to radio suptilno ,verujte mi .Sto se tice banovanja ..prezivecu nadam se :D
Svojevremeno, kad se postavilo to pitanje ovde, ja sam i napisao da je verovatno u pitanju ,,auto correction". Posle toga, dugo nisi pisao na forumu, pa se nije ni komentarisalo. I @ Milan je isto mislio da je zbog toga i da neki to koriste i ovde iz fazona.
Tako da, sada si sam objasnio.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Maki

Post by Maki »

Ja BiH momentalno banovao sve koji ovde šire šovinizam svake vrste, pogotovo Vojvođanštine, i smetaju im Bošnjaci, Beograđani, mi Severni Srbi i svi drugi i drugačiji.
(šala-mala :cheers: )

Kad smo kod očekivanja, ne očekujem ništa. Bod bi bio veliki kao planina.
N13

Post by N13 »

Nije zuke provokator, mogu slobodno da garantujem. Znam coveka vise od decenije i sa drugih foruma :)
Vrlo korektan lik, koji je sa svima bio u odlicnom odnosu. A to je vrlo retko na Balkanu, pogotovo kada su navijacke teme u pitanju.
Da imam malo vise vremena, pa da sednem u kola i odem u NP na tekmu, pa posle zuke da vodi na cevape. Ali mozda drugom prilikom. :cheers:

Pazar vrlo nezgodno gostovanje. Koliko bi nam liga bila zanimljivija da je svuda atmosfera kao u NP.

Primetio sam i da su u NP jako lepo sredili stadion. Da ima novu, hibridnu travu, bio bi to najlepsi stadion u ligi posle TSC-a.

Inace imamo prilicno dobar skor sa Pazarom, pa neka tako i ostane
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Maki wrote: Thu Oct 05, 2023 6:22 pm Ja BiH momentalno banovao sve koji ovde šire šovinizam svake vrste, pogotovo Vojvođanštine, i smetaju im Bošnjaci, Beograđani, mi Severni Srbi i svi drugi i drugačiji.
(šala-mala :cheers: )
Opet prizivaš politiku tamo gde je niko drugi ne traži. Vrati se na sportska kontriranja, više pristaju ovom forumu a i tu ti ide bolje :wink:
Io odio Belgrado
Maki

Post by Maki »

Red Marquis wrote: Thu Oct 05, 2023 7:17 pmOpet prizivaš politiku tamo gde je niko drugi ne traži. Vrati se na sportska kontriranja, više pristaju ovom forumu a i tu ti ide bolje :wink:
Biće da je obrnuto. Ti si pokrenuo politiku onda kad sam zamolio da se ne otvara Pandorina kutija. Sada se ne osvrćeš na seriju političkih postova, nego na moj koji je bio poslednji.
Govoriću ovde o politici uvek kada i drugi. Nikada prvi to ne radim, jer, ponavljam, ovde smo da se sabiramo oko Voše.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Maki wrote: Thu Oct 05, 2023 8:50 pm
Red Marquis wrote: Thu Oct 05, 2023 7:17 pmOpet prizivaš politiku tamo gde je niko drugi ne traži. Vrati se na sportska kontriranja, više pristaju ovom forumu a i tu ti ide bolje :wink:
Biće da je obrnuto. Ti si pokrenuo politiku onda kad sam zamolio da se ne otvara Pandorina kutija. Sada se ne osvrćeš na seriju političkih postova, nego na moj koji je bio poslednji.
Taj deo se razrešio kada je zuke objasnio nije bilo potrebe da se nastavlja, to je bila poenta.
Io odio Belgrado
Maki

Post by Maki »

Onda u redu, izvini.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Samo da ne bude kao kad nam onaj Milunovic ili kako se prezivase vec utrpa 3 komada i nestade sa fudbalske scene. I dan danas sumnjam u taj mec kao i u onaj koji smo dobili Belicevim golom iz penala na Lionu 1:0 dok nas je Djumi vodio
Image
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
zime89

Post by zime89 »

Sad si me bacio u pretragu i nasao sam doticni se zove Luka Markovic i ta tri gola su mi jedina u superligi ,tada je iz ciganije bio na pozajmici u NP. ako je verovati wikipedia posle je bio na pozajmicama u Mačvi,Grafičaru i OFK Bačka gde je dao još dva gola od 2023 je u Irodotosu . Mada na flascore pise da je bio sezonu pre Irodotosa u Aluminiju ,ali Wiki to čak ne spominje . Sa druge strane za Irodotos piše da je izbačen iz Grčke superlige 2 i sad su neka regionalna liga. Tako da eto čoveku će ta tri gola protiv Vojvodine biti jedino što je napravio u karijeri,ali mi smo poznati po tim stvarima, da neko protiv nas odigra i posle samo nestane :lol: :lol:
ZIME89
slanobarac

Post by slanobarac »

Nešto se šuška da je gazda Fenerbahčea spreman da uloži u N. Pazar. :wink:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Fri Oct 06, 2023 2:52 pm Nešto se šuška da je gazda Fenerbahčea spreman da uloži u N. Pazar. :wink:
Svugde se nesto suska i dogadja, a u Vosi samo (neispunjena) mega obecanja uprave.
Jedino se vidi neki pomak na terenu sa Rankom na klupi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

gg iz 1-X :mrgreen:

Mi smo ipak kraljevi remija.
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Locked