Kad smo vec kod ovih medijskih patki jel se seca neko kad je bila priča da nas kupuje Rinat Ahmetovslanobarac wrote: ↑Fri Oct 06, 2023 2:52 pm Nešto se šuška da je gazda Fenerbahčea spreman da uloži u N. Pazar.![]()
11. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 3:1 (0:0)
- Mark Renton
Re: 11. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, subota 16h
Ista prica i sa Milanom Mandarićem.Mark Renton wrote: ↑Fri Oct 06, 2023 8:01 pmKad smo vec kod ovih medijskih patki jel se seca neko kad je bila priča da nas kupuje Rinat Ahmetovslanobarac wrote: ↑Fri Oct 06, 2023 2:52 pm Nešto se šuška da je gazda Fenerbahčea spreman da uloži u N. Pazar.![]()
![]()
Eh da je to bila istina...

Pa i hteo je (da ne kažem hoće još uvek), ali em su ga zeznuli Slovenci, em vidi šta bi mu Vučić i ekipa uradili ovde, tužna priča svakako.
-
Tesko uzimamo bodove na gostovanjima, a ovo je utakmica u kojoj bismo bas zakomplikovali sebi plasman porazom. A majstori smo za to 

Uprava napolje!
- Mare_Liman
Ја бих пре очекивао рутинску победу против изузетног противника у страшној атмосфери и онда неки климави реми против Радника или пораз и да усеремо све што смо могли...Istocno stajanje wrote: ↑Sat Oct 07, 2023 6:09 am Tesko uzimamo bodove na gostovanjima, a ovo je utakmica u kojoj bismo bas zakomplikovali sebi plasman porazom. A majstori smo za to![]()
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Red Marquis
- Moderator
Možda možemo do pobede, ali ne mogu da zamislim da to bude rutinski, mi nikog ne pobeđujemo rutinski.Mare_Liman wrote: ↑Sat Oct 07, 2023 10:26 amЈа бих пре очекивао рутинску победу против изузетног противника у страшној атмосфери и онда неки климави реми против Радника или пораз и да усеремо све што смо могли...Istocno stajanje wrote: ↑Sat Oct 07, 2023 6:09 am Tesko uzimamo bodove na gostovanjima, a ovo je utakmica u kojoj bismo bas zakomplikovali sebi plasman porazom. A majstori smo za to![]()
Io odio Belgrado
Sastav:
Carević-Lazarević-Rosić-Crnomarković-Bukinac-Indio-Milosavljević-Zukić-Malbašić-Radulović-Ivanović
Carević-Lazarević-Rosić-Crnomarković-Bukinac-Indio-Milosavljević-Zukić-Malbašić-Radulović-Ivanović
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Букинац... Биће весело...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
Naš najbolji igrač prošle utakmice je na klupi???
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ne mogu reci da ovo razumem, da na vrucem gostovanju stavis na beka slabijeg defanzivca. Jedino tako da je Djordjevic taj jedan medju povredjenim igracima, sto je rekao Popovic na kzn da ih imamo nekoliko ?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Очекивао/прижељкивао сам исту поставу као против ИМТ-а и осим Букинца биће тако. Очекујем да ће се уласком Кембела у другом полувремену покушати одржари висок пресинг.
А сад популарно питање пред сваку утакмицу - има ли неко линк?
А сад популарно питање пред сваку утакмицу - има ли неко линк?
Očigledno da je Đoša pokupio neku povredu u međuvremenu, inače bi sigurno igrao danas. Ali šta je tu je, moraće Bukinac da nadmaši sebe, pre svega defanzivno.
Još sam veći pesimista kad sam video kapitena u prvoj postavi, ali ajde da verujem treneru da ima njuh kao što je imao sa Ivanovićem. Doduše Filip je 12 godina stariji, i nemamo baš puno vremena da ga čekamo, pogotovo jer mu ugovor ističe dogodine.
Lepo je što krećemo sa tri bonus igrača.
Lepo je što krećemo sa tri bonus igrača.

Nadam se da će golman Novog Pazara biti dobro. Nije mi jasno, čemu ovo sa petardama???
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine