Идиоти.
11. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 3:1 (0:0)
Re: 11. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, subota 16h
Ovi Pazarci kao da bas zele svake sezone da igraju bez publike pola sezone.
Neverovatno.
Nismo mi jos zreli za stadione bez atletske staze.
Neverovatno.
Nismo mi jos zreli za stadione bez atletske staze.
Лако се ово реши али нема воље, политичке или неке друге.
Zbog ovakvih gluposti su zaslužili da ih danas klepimo kod njih. Potpuno bez potrebe ovo rade. Nadam se da će im se obiti o glavu.
Treba ih izbaciti iz lige na 10 godina minimum i kakvo je to prozivanje Torcide za firmu pitanje za Zuke NP?
I mene zanima može li neko dešifrovati značenje te poruke upućene našima.
- Mare_Liman
Једна од глупљих парола на нашој сцени у скоријере време, хтели су да индиректно да погоде са оним палим застава од цигана 2016 и фором да смо "угашени"... Свакако ретко глупа парола без неког претераног значења
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Zašto Arena ne pušta sliku sa stadiona??? 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Sto je najgore i nas sever na skoro svakoj utakmici baca te topovske udare... samo nas izvlaci sto je tribina daleko od terena. Inace bilo bi svasta
- Mare_Liman
Мислим да би нам свима било занимљивијњ да гледамо дешавања са стадиона од хајлајтова лиге шампиона и премијер лиге...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Jel ima jos neko link, onaj prethodno postavljen, ne radi
Prekinuta je utakmica, sudija povukao igrace sa terena. Verovatno zato linkovi ne rade.
- Mare_Liman
0-0, играло се око 10-ак минута ако не и мање ...
Tacno.
Ne znam da li ce moci da isprazne tu tribinu i da li ce mec biti nastavljen? Jovanovic, verovatno, nije mogao drugacije, osim po pravilima, ali ne znam kako se ovo zavrsiti, ako domacini ne ubede svoje navijace da mirno izadju napolje?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov