Jelicic

Hteo sam ovo da napisem, ali me bilo zao sto se maksimalno trudi. Medjutim, lose se postavlja i stalno ,,duva" sa te strane.Deep Purple wrote: ↑Sat Oct 07, 2023 6:11 pm Rekao sam da neću komentarisati ali Lazareviću dečko, bataljuj fudbal. Džabe što imaš fizikalije kada si izuzetno ograničen mentalno u fudbalskom smislu. Ovo je tvoj gol. Zašto daješ prostor protivničkom igraču tu a u petlićima se uči da se u tim situacijama izlazi na igrača.
E zato će to Jeličić da zapuši.Turija wrote: ↑Sat Oct 07, 2023 6:18 pmHteo sam ovo da napisem, ali me bilo zao sto se maksimalno trudi. Medjutim, lose se postavlja i stalno ,,duva" sa te strane.Deep Purple wrote: ↑Sat Oct 07, 2023 6:11 pm Rekao sam da neću komentarisati ali Lazareviću dečko, bataljuj fudbal. Džabe što imaš fizikalije kada si izuzetno ograničen mentalno u fudbalskom smislu. Ovo je tvoj gol. Zašto daješ prostor protivničkom igraču tu a u petlićima se uči da se u tim situacijama izlazi na igrača.
И ја се питам, исто тако се питам зашто Малбашић игра и докле ће да игра... Терајте га више у три лепе....