Voja wrote: ↑Mon Oct 09, 2023 6:36 pm
Posto Mateus pobrao mnogo bodova kao najbolji u timu, napisao bih sledece: Iskreno nisam nesto odusevljen igrom Mateusa, ne u ovom mecu nego generalno. Suvise mi je to nekako mekano, rekao bih da su mu pasovi nesigurni, kao da je poput Malbasica u svadji sa loptom. E sad druga je stvar sto su nasi kriterijumi srozani, pa nam on deluje kao mega igrac. Mislim da je Topic 3 klase iznad njega, al ok, to je samo moje misljenje
Dosta si u pravu, osim ono da je za 3 klase Topic iznad Mateusa.
Po mom vidjenju, Topic je defanzivno daleko bolji od Mateusa ( za klasu).
Sto se tice pas igre, Topic je igrao na siguricu, dok Mateus pokusava nesto vise, pa vise i gresi, pogotovo na terenu kakav je u Novom Pazaru.
Topic je bolji i u skok igri, trkacki su podjednaki, kao i brzinski.
Mateus nije igrac koji ce provuci neki dugacak pas ili neocekivano odigravanje, tipa NN, ali je siguran na lopti, da mu se uvek moze dodati.
Sve u svemu, Topic jeste bolji zadnji vezni i mi nismo adekvatno popunili njegov odlazak iz Vose.
Takodje, slazem se i sa onim sto si napisao kao odgovor @ slanobarcu (sta je resenje problema FKV). Ovo sto su nam uradili bivsi igraci i uprava za svog sadasnjeg mandata je katastrofa ( da ne budem grub, ako bi napisao tesku pravu rec). Nista bolje od Vukovica.