Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Usta vas… Ja čitam citat @ultra komsa i pomislio da je neko potpisao i izjavio fudbaler starting pack izjavu.
Ne znam koliko je tacna informacija.
Jovan Miladinovic golman zvezde rodjen 2007 godine je sve dogovorio sa nama.
Jovan Miladinovic golman zvezde rodjen 2007 godine je sve dogovorio sa nama.
- Deep Purple
Tužio je cigane nakon što su mu pretili da promeni menadžera i očekuje raskid ugovora. Jedino što ih je tužio veću za rešavanje sporova FSS, pa ne znam kolike šanse ima… Tužio ih je za mobbing.
Ja sam ovde već pisao da po mojim informacijama imamo jako, jako loše odnose sa zvezdom i da je sve kulminiralo u periodu između odlaska Kabića i neodlaganja utakmice.
Javna je tajna da nas tvorza ne može kao klub da smisli plus i one scene u svlačionici nakon 1:1 na stadionu Rajko Mitić prošle sezone kada je besneo i bacao stvari po svlačionici.
Sad da li mi imamo karaktera da im bacimo rukavicu u lice dovođenjem Miladinovića? Ne verujem.
Zašto ne ukoliko dobije raskid ugovora? Šta će se oni uvredite jer smo mi doveli slobodnog igrača kojeg su oni hteli da izlevate?Deep Purple wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 2:03 pmTužio je cigane nakon što su mu pretili da promeni menadžera i očekuje raskid ugovora. Jedino što ih je tužio veću za rešavanje sporova FSS, pa ne znam kolike šanse ima… Tužio ih je za mobbing.
Ja sam ovde već pisao da po mojim informacijama imamo jako, jako loše odnose sa zvezdom i da je sve kulminiralo u periodu između odlaska Kabića i neodlaganja utakmice.
Javna je tajna da nas tvorza ne može kao klub da smisli plus i one scene u svlačionici nakon 1:1 na stadionu Rajko Mitić prošle sezone kada je besneo i bacao stvari po svlačionici.
Sad da li mi imamo karaktera da im bacimo rukavicu u lice dovođenjem Miladinovića? Ne verujem.
- churguzijanac
- Deep Purple
@hvylarn Prvo neka uspe da izboksuje raskid 
A mi da smo imali kohones radili bi intenzivnije na povratku Kataija.

A mi da smo imali kohones radili bi intenzivnije na povratku Kataija.
- Red Marquis
- Moderator
Nevezano za to što ga ne varim ni mrvicu, nama on ni ne treba. Čak i da ignorišemo to da taj nije imao prave radne navike ni prvi put kod nas, nama škripi na drugim pozicijama.Deep Purple wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 7:47 pm A mi da smo imali kohones radili bi intenzivnije na povratku Kataija.
Nemamo centarfora, očajnički nam treba uz Mateusa još jedan pravi zadnji vezni, pa jedan kvalitetan štoper, i onda naravno desni bek. A ne da dovodimo ofanzivno krilo po stoti put.
Io odio Belgrado
Nasa ekipa se bukvalno moze opisati sa "imamo svega, a nemamo nista"
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Jel se zezaš il si ozbiljan?churguzijanac wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 6:21 pm Evo ga
https://www.transfermarkt.com/djordje-d ... ler/139728
Što se Kataija tiče, vratimo njega, Pavkova, imamo Vukanovića, još Borjana da uzmemo i da promenimo ime, lepo, ko ljudi, a ne ovako da se zezamo. Možda nas i Terzić zavoli. Pritom, ne verujem da zvezdanov ego može da dozvoli sebi da on kao veličina srpskog sporta može da ima mišljenje, bilo kakvo, o tako nebitnom klubu kao što smo mi...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Nije poenta mog upisa bila da bi mi njega trebali da dovedemo, nego više na nivou tog sportskog bezobrazluka , gde pokažeš da imaš to što treba da imaš nakon onakvog odlaska Kabića a kasnije i Čumića.Red Marquis wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 8:29 pmNevezano za to što ga ne varim ni mrvicu, nama on ni ne treba. Čak i da ignorišemo to da taj nije imao prave radne navike ni prvi put kod nas, nama škripi na drugim pozicijama.Deep Purple wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 7:47 pm A mi da smo imali kohones radili bi intenzivnije na povratku Kataija.
Nemamo centarfora, očajnički nam treba uz Mateusa još jedan pravi zadnji vezni, pa jedan kvalitetan štoper, i onda naravno desni bek. A ne da dovodimo ofanzivno krilo po stoti put.
A poslednjeg dana prelaznog roka je koliko znam tražio klub.
- churguzijanac