Овакве податке само Rabba има у својим архивама.Deep Purple wrote: ↑Tue Nov 21, 2023 10:50 am Lapsus, nije izdanak naše škole ali koliko se sećam bio je kod nas nešto malo u kadetima i omladincima kasnije.
Transferi
Re: Transferi
- gospodinFKV
Mislim da znam na koga Deep misli, pogotovo jer ga je to odvelo do Majdevca.
Ako je to taj, zaista mi je zao sto ga nismo doveli, jer je odlican i iskusan. Nema koga da mentorise, doduse, jer smo najtalentovanijeg stopera prodali u Rusiju, ali bi mozda Crnomarkovic mogao da nauci nesto od njega.

Ako je to taj, zaista mi je zao sto ga nismo doveli, jer je odlican i iskusan. Nema koga da mentorise, doduse, jer smo najtalentovanijeg stopera prodali u Rusiju, ali bi mozda Crnomarkovic mogao da nauci nesto od njega.

- Deep Purple
Postoji određena povezanost između Majdevca i njega ali me nije to odvelo do Majdevca i ako znam na šta impliciraš.gospodinFKV wrote: ↑Tue Nov 21, 2023 1:30 pm Mislim da znam na koga Deep misli, pogotovo jer ga je to odvelo do Majdevca.![]()
Ako je to taj, zaista mi je zao sto ga nismo doveli, jer je odlican i iskusan. Nema koga da mentorise, doduse, jer smo najtalentovanijeg stopera prodali u Rusiju, ali bi mozda Crnomarkovic mogao da nauci nesto od njega.![]()
Dok sam pisao taj upis u vezi tog igrača koji je bio blizu nama neko je ja msm na ftbl.serbia napisao nešto za Majdevca pa sam se nadovezao, editovao sam bio post.
Ljudi kakvi su ovo upisi ?
Čemu misterija. Ili recite ili nemojte ni počinjati temu. Apsurdno je.
Čemu misterija. Ili recite ili nemojte ni počinjati temu. Apsurdno je.
Come on you Reds!
- Deep Purple
- Red Marquis
- Moderator
Na nekom portalu je okačeno da Seku Sanogo trenira sa OFKom. Dovesti njega za trećeg štopera bi bilo odlično.
Come on you Reds!
- slanobarac
Da, rezervni stoper, jer ne verujem da cemo dovesti boljeg od Rosica i Crnomarkovica, od kojih ocekujem jos bolje partije, kad se potpuno sinhronizuju. Dobar je to tandem stopera.Red Marquis wrote: ↑Tue Nov 21, 2023 2:59 pm Škripi svuda, ali desni bek i štoper moraju na zimu da se dovedu.
Desni bek nam treba kao starter.
PS
@Deep nam malo podize nadu za zimski prelani rok sa nekim enigmaticnim pojacanjima

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Je l' postoji pravilo protiv ovako necega? Meni je trebalo svega 5min da skontam o kome prica. Ako si zainteresovan, kao sto ja budem zainteresovan da ''otkrijem'' o kome se radi, onda uzmes i otkrijes bez da dovodis coveka u neprijatnu situaciju da iznosi necije ime na forum, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Deep neko cije su informacije, kada ih ima i kada ih iznese na forum, 99% tacne.
Rekao je da ne zeli da iznosi ime, i ja sam to ispostovao i nisam dosao i rekao Pera Peric bi bio odlicno pojacanje. Nismo fudbalska velesila, nemamo na desetine hiljada registrovanih stopera, vec jedan vrlo mali broj, koji se dodatno smanji kada neko kaze ''igrao je kod nas u mladjim kategorijama, nije dobio sansu posle, napravio je dobru inostranu karijeru''. Izneo je neke informacije, nije cak ni klubove izneo (osim naseg), a opet u bukvalno 5min na Transfermarktu, sa odredjenim poznavanjem srpskog fudbala, mozes da zakljucis o kome se (najverovatnije) radi.

Edit: I jos nesto, ja sam vam time sto sam izvukao paralelu sa Majdevcem i time da bi nekom sa svojim iskustvom mogao biti mentor itekako jos dodatno olaksao posao....ako je moja dedukcija tacna, a verujem da jeste.

Da, rezervni stoper, jer ne verujem da cemo dovesti boljeg od Rosica i Crnomarkovica, od kojih ocekujem jos bolje partije, kad se potpuno sinhronizuju. Dobar je to tandem stopera.Red Marquis wrote: ↑Tue Nov 21, 2023 2:59 pm Škripi svuda, ali desni bek i štoper moraju na zimu da se dovedu.
PS
@Deep nam malo podize nadu za zimski prelazni rok sa nekim enigmaticnim pojacanjima

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Forza Voša
Uh Turija, tesko da bi ovaj na kojeg Deep i gospodinFKV aludiraju bio rezerva iako se slazem da sadasnji dvojac polako stasava. Jos kad bi na sve to doveli i Jamkama, ...Turija wrote: ↑Tue Nov 21, 2023 3:58 pmDa, rezervni stoper, jer ne verujem da cemo dovesti boljeg od Rosica i Crnomarkovica, od kojih ocekujem jos bolje partije, kad se potpuno sinhronizuju. Dobar je to tandem stopera.Red Marquis wrote: ↑Tue Nov 21, 2023 2:59 pm Škripi svuda, ali desni bek i štoper moraju na zimu da se dovedu.
PS
@Deep nam malo podize nadu za zimski prelazni rok sa nekim enigmaticnim pojacanjima![]()
„Hasta la Victoria Siempre!“
Da sam bio pametan, pa da sam pravio arhive, možda bih i znao misterioznog igrača

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV wrote: ↑Tue Nov 21, 2023 3:19 pmJe l' postoji pravilo protiv ovako necega? Meni je trebalo svega 5min da skontam o kome prica. Ako si zainteresovan, kao sto ja budem zainteresovan da ''otkrijem'' o kome se radi, onda uzmes i otkrijes bez da dovodis coveka u neprijatnu situaciju da iznosi necije ime na forum, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Deep neko cije su informacije, kada ih ima i kada ih iznese na forum, 99% tacne.
Rekao je da ne zeli da iznosi ime, i ja sam to ispostovao i nisam dosao i rekao Pera Peric bi bio odlicno pojacanje. Nismo fudbalska velesila, nemamo na desetine hiljada registrovanih stopera, vec jedan vrlo mali broj, koji se dodatno smanji kada neko kaze ''igrao je kod nas u mladjim kategorijama, nije dobio sansu posle, napravio je dobru inostranu karijeru''. Izneo je neke informacije, nije cak ni klubove izneo (osim naseg), a opet u bukvalno 5min na Transfermarktu, sa odredjenim poznavanjem srpskog fudbala, mozes da zakljucis o kome se (najverovatnije) radi.
Edit: I jos nesto, ja sam vam time sto sam izvukao paralelu sa Majdevcem i time da bi nekom sa svojim iskustvom mogao biti mentor itekako jos dodatno olaksao posao....ako je moja dedukcija tacna, a verujem da jeste.![]()
Ja ću se ovde složiti sa @1892. Većinu nas interesuje, a nemamo znanja/vremena/pamćenja da istražujemo po arhivama.
POŠTO OBRAZ ???!!!