За ово мало времена је доста показао, надам се да ће тако и наставити већ за викенд

Važno je, i po meni je važno da Ranko odradi ovaj prelazni rok, naravno uz ljude koji su takođe zaduženi za to.Deep Purple wrote: ↑Tue Nov 21, 2023 2:41 pmNije važno ko je taj igrač, ugl važno je da ćemo bar po mom ličnom rezonovanju sigurno angažovati nekog štopera jer je to preka potreba.
Mislim da ovaj potpis ugovora ide više u pravcu prodaje, a ne zaloga za budućnost.
Dve stvari. Druga, već puno puta prežvakana tema, od bolesti koja ga je zadesila, pitanje je da li ćemo Džonatana ikad više videti u ekipi, pogotovo kao bitnog člana rotacije. Ne zna se šteta koju mu je napravila bolest. Pretpostavlja se da je veoma velika.Savcic Luka wrote: ↑Thu Nov 30, 2023 5:11 pm Mislim da ovaj potpis ugovora ide više u pravcu prodaje, a ne zaloga za budućnost.
Nemojte zaboraviti i Bolingija koji je tu.
Ne znam kako bi taj tandem izgledao?!
Prilično, prilično nizak nivo kvaliteta igrača. Serija D, u najboljem slučaju.Deep Purple wrote: ↑Thu Nov 30, 2023 8:01 pm Marco Ciofalo menadžer je bio kod nas u klubu danas ako je verovati po story objave kluba.
Fudbaleri koje zastupa njegova agencija:
https://www.transfermarkt.com/mcfootbal ... rater/7677
Moje mišljenje o njemu je isto i svakako je zaslužio ugovor. Njegovo zalaganje se može staviti kao primer.N13 wrote: ↑Thu Nov 30, 2023 6:33 pm Ne verujem da je prodaja Vukanovica opcija. Pa mi Zukica koji je 10 godina mladji od njega ne mozemo prodati. Jedva smo uspeli Topica prodati, i to za sitan novac.
Jedini igraci koji mogu doneti neku novac su, nazalost, igraci iz omladinske skole koji jos nisu debitovali, ili eventualno iz prvog tima posle max jedne sezone. Nasa liga je takva da igrac cim posle 20-te godine igra ovu ligu, gubi vrednost. Vrhunac vrednosti im je sa 18 godina.
Ali svakako pozdravljam produzenje ugovora sa njim. Koliko god da je star, nama je trenutno najvazniji igrac. A svedoci smo da su napadaci koji imaju dobar procenat realizovanih sansi deficit na nasem trzistu. Tako da je ovo odlican potez. Dodatno me je kupio zalaganjem protiv cigana. Eh da su i ostali takvi...![]()